ИЗБОРИ 2011: Предложите нове модераторе

1. da bre dokle mylyca da trpi klevete?..i još da je stave u isti koš sa javiom?..ma našta to liči...

2. Lomača? Daj bre Mylyce, yzmy flonyvyn za stolycy, pryyaće ty. :D

3. Mogli bi i moderatori da iznesu svoja mišljenja, šta ste se stisli koji kur...? :)

Наравно. Ја сам на модфоруму предложио следеће:

1. Тетка Дрол
    2. Френки Делевра
    3. Јовичић

Има ту неких који су предлагани на модфоруму, који су ми Дејан Цукић кад је избор за модератора у питању, нпр. Чрч Паб, ТрлТрл, Гручо, Месалина. Немам ништа против да буду модови, не бих се бунио.

А гласао сам против тога да Милица буде мод и још пар људи. Ништа лично, Милице.

4. Jeli jel podrzava ovo kaizen ili narod predlaze u prazno?

5. И чекај, како ја сад треба да одреагујем на ове провокације неких чланова с којима нисам имала интеракцију и немам појма на чему им је засновано мишљење о мени, а да не дође сутра неки анонимус и оформи идентично мишљење на основу моје реакције на провокацију. Врзино коло, јеботе.
    Ај реци ми ти сеунг-хуо цхо, како ја сад треба да реагујем? Да се смејем на то твоје? Као, требало је да буде духовито? Па, није смешно, чак ни симпатично.

6. Sve bi bilo u redu da je Pera odmah otišao u policiju...

Zašto se modovi ne dogovore međusobom i gotovo. Mislim kako se biraju odabrane defke, neka se tako biraju i novi moderatori.

7. Odreaguj kako hoćeš. Zezanje manje-više, ali ovo najozbiljnije kažem. Mislim da ti ne bi bila dobar moderator. To nije nikakva provokacija, već moje mišljenje. I ja za sebe mislim da ne bih bio dobar moderator baš zato što ponekad podjebavam pojedince i volim da se kurčim. Ti si dobar autor, ali nisi dovoljno zrela za ovako nešto. Kraj priče!

Što se Gambija tiče, on ima ekipu ortaka na ovom sajtu koja ga gotivi jer je vrlo inteligentan. To stoji, ali isto tako mislim da je previše nadmen i samoživ za moderatora, a iz ličnog iskustva znam da takvi ljudi često znaju da se otmu kontroli i počnu da se izdrkavaju i kad treba i kad ne treba. Kraj priče!

8. Trosarina nece skupljati prasinu!!!

9. Наравно, Џими, нисам ни мислила да ћу имати подршку од тебе по питању тога. И то је океј, макар знамо на чему смо :)
    У суштини, сва ова фрка око свега је бесмислена, заболе ме да ли ће, ко ће, хоћу ли бити модератор, ово је људи један ИНТЕРНЕТ САЈТ. Мени само није јасно како ви допуштате себи да због једне такве бесмислице заиста вређате неке људе и замерате им се, ничим изазвани.

10. "Hteli smo prosto da izvedemo mali eksperiment, koji je utoliko bio uspešan, što su se momentalno ustalasali članovi sajta gladni vlasti" - ili tako nešto, oktobra prošle godine, ili tako neđe. Tek sad mi to pade na um.

11. Vehbija mislim da je ovo ista stvar. Čim Džimi otvori temu, znaš da je neko loženje širokih narodnih masa.

12. Отишла Вукајлија у курац, ЈТУ предлаже Гамбија и Тулума за мода.

Иначе, овако сам ја гласао:

Френки
    Мајмунолики
    Мешалина

13. Vi stvarno mislili da će kaizen da uvaži sve naše glasove?
    Pa dobro, deco, da l' ste vi normalni?!

14. Ka' ce vise konacni rezultati ? :)

15. Lololo ko je razmodovao Kaizena nema ga u tamo, gde su ostali moderatori. Lololo :) milica ga banovala 100%.

16. Kresimir-Sebi svojstvene definicije pise, unikatno, jako zanimljivo, kralj!

Мислим да му је један довољан лоолололол

17. Мислим да му је један довољан лоолололол

Ако ће дупло више да ради, може. :))

18. Ајде пеки реци тамо неку лепу реч за мене, брате ја бих био бољи мод од Мотике!

19. Znači Frenki i Jovičić postaju modovi u najavi. Smare ti si previše lijep za taj posao, a ja previše lep. Lolololo
    Fejze što se tebe tiče, ti da imaš duplo više glasova od svih ostalih zajedno nemaš šanse da postaneš mod. Usput da vam reknem da smo Natnat i ja našli i rezervisali prostor za okupljanje, detaljnije informacije ćete dobiti na pvt-u sutra, mrzi me sad da kucam svima. E da i Džime Gamby mi reko da on nikada nije bio u kafani kod železničke. Jes ti odlučio da li dolaziš ili ne?

20. Remea možda niko nije predložio za moderatora, ali njega to ne sprečava da se uživi u ulogu istog :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.