Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Osmi april, uskrs, i počeo sajam debila a? I to se na više tema odvija kako vidim, ne staje sve na jednu, razumljivo. Do kad traje ovo, zna li se?
Cao, oprosti sto smetam jako je hitno. Imam jednog prijatelja koji je dosao i treba mu mjesto za boravak. Predlozila sam mu tvoju kucu, molim te da ga primis. Njegovo je ime ISUS KRIST. Sada reci tihim glasom: mozes uci GOSPODINE, ja te trebam, ocisti moje srce svojom krvlju i blagoslovi moju familiju.Posalji ga 20-toro prijatelja i sutra ce ti se dogoditi cudo. Ako vjerujes u BOGA. Sjeti se, ako ga odbijes, BOG rece: (ako me se odrices medju ljudima ja cu se odreci tebe pred mojim OCEM).Kroz 4 minuta primit ces jednu lijepu vijest
Može i ovo, da upotpunimo sajamsku atmosferu
Hvala bato
Oni kako su naleteli, drug je u ruci imao telefon, ovaj mu je stavio nož pod grlo i drugom rukom izbio telefon. Onda je njegov pajtos priskočio i uzeo telefon sa zemlje, a ja sam nabo u glavu ovog sa nožem i krenuo mu u klinč, jer nož nisam u onom mraku ni video u početku, a onda sam primetio kad sam mu već bio blizu i kad mi je zamahnuo prema stomaku, pa sam odskočio, i onda pobegoše obojica, pa smo ih jurili, oni preskočili u neko neosvetljeno dvorište i nestali prema šumi.
Ja da zivim tamo kod vas ako se ne bih setao svako vece tuda kuda se krecu i cekao da me napadnu da ih izupucavam jebi me u dupe
Evo i ja se priključujem psetu da ih iznabadamo, jebe se meni, strani sam državljanin kod vas, kad me uhapse i dovedu novinare reći ću da sam musliman i da ne podržavam teroriste koji napadaju ljude.
ali stvarno sad kažem, ajde da ih vaspitamo pajserima.
Valdemar to je bas traumaticno iskustvo, i nemoj sad das nikom te zajebava.Definitivno dosla zadnja vremena i neces smeti nigde da krenes bez "tetke" ili "duge devetke". Video igre se pocele pretvaraju u stvarnost.
Слажем се, треба направити неку народну милицију да спроводи правду на лицу места. Муслимани имају своје патроле на западу које крстаре улицама ноћу и пазе да се не крши њихов закон.
Држава би удавила сваки покушај тога, мада ако се народ дигне, ко зна, можда Вулетова гвоздена песница није толико јака а народ није толико млитав.
Ма јесте.
Eto ih ti migranti sto moramo da im se dokazujemo kako smo dobrodusna drzava, i jos sramota dali im vecu mesecnu naknadu od plate.Tako da ako ih iznabadamo bar da ih i opljackamo i vratimo pare koje su nam uzeli od drzave, i zadrzimo za nas jer ni vucicu ni migrantima pare od naroda.
Sapun praviti od migranata
Ma koje hapsenje bre gde ce obrenovacka policija da izvali da je doslo 20 ljudi sa osam strana sveta u obrenovac da se najebe majke nekim migrantima. Samo telefone da ne nosimo sa sobom i naci ce nas u jajima.
Evo ako valdemar oce ja organizujem jos 9 ljudi i to je gro ekipe ako se prijljucis ti ili jos neko da se nakrpi 20 lagano cemo im se najebati majke taman 100 da ih ima. Samo jos da smislim sta prijateljima da kazem zasto idemo da im jebemo mater a da ne pomenem vukajliju i sve kul haha
Ovaj psetov post ima mem potencijal over 9000
Msm u pravu je i sve, i ja sam gnevan na migrante i hteo bih nasilje ali post je memabilan.
Pa ti memuj
Pa numem
Pa onda mi popusi kurac
Salim se hehe hristos vaskrese
Vaistinu :)
A nećeš da se ljutiš ako mem koji spravim na tvoj račun