Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kad je sve postalo tako jednostavno?

2. Pa ja sam stvarno mislio da dodjemo da im se najebemo majke ako oces, ne znam sta sam ti sad ja kriv koji kurac

3. Sta se desilo, Valde, nijesam pratio?

4. pozdrav za valdemara, forumasa ciji su mi postov bili favoriti nevezano za bilo sta

5. Nevezano za Daru Bubamaru, nego ova prethodna priča, bio sam zaboravio zašto sam izbacio Vukajliju iz bukmarkova, ali sam se sad podsetio. Voleo sam ovaj sajt dok je tu postojala diskusija, priča, sad se svodi sve na jednostavna rešenja, kao da je život jednostavan. Je l' postoji problem? Pa da, postoji. Hoćemo li razmiljšati o njemu? Hoćemo, ali malo, razmišljaćemo o konkretnoj situaciji, ne dodirujući pri tome ni osnove na kojima počiva naše prosuđivanje tog problema, ni metodologiju kojom dolazimo do rešenja. U suštini, nećemo razmišljati o problemu, primenjujemo za svaki novi problem već oformljene obrasce razmišljanja i verovanja. Znači, problem, pitanje - šta sad? Ništa, udri. Koga? Pa onoga ko je najočigledniji nosilac problema. A hoćemo li stvarno to da radimo? Pa nećemo, naravno, samo eto malo pišemo. Izbacimo malo parola, gotovih misaonih formula, instant rešenja, i to je to. Ubije se vreme.

Teme o kojima izbegavamo govoriti nikad ne mogu počivati u miru.

6. Valdemar
    Nevezano za Daru Bubamaru, nego ova prethodna priča, bio sam zaboravio zašto sam izbacio Vukajliju iz bukmarkova, ali sam se sad podsetio. Voleo sam ovaj sajt dok je tu postojala diskusija, priča, sad se svodi sve na jednostavna rešenja, kao da je život jednostavan. Je l' postoji problem? Pa da, postoji. Hoćemo li razmiljšati o njemu? Hoćemo, ali malo, razmišljaćemo o konkretnoj situaciji, ne dodirujući pri tome ni osnove na kojima počiva naše prosuđivanje tog problema, ni metodologiju kojom dolazimo do rešenja. U suštini, nećemo razmišljati o problemu, primenjujemo za svaki novi problem već oformljene obrasce razmišljanja i verovanja. Znači, problem, pitanje - šta sad? Ništa, udri. Koga? Pa onoga ko je najočigledniji nosilac problema. A hoćemo li stvarno to da radimo? Pa nećemo, naravno, samo eto malo pišemo. Izbacimo malo parola, gotovih misaonih formula, instant rešenja, i to je to. Ubije se vreme.

ovo ti je 3 dana

7. Evo i ja hocu da dodjem stvarno. Al nemoj posle jednakost, levicarstvo, liberalizam i tako to.

Ideja.
    Problem je internacionalne prirode a resavati ga u Obrenovcu bi bilo suludo. Isto kao LGBT premijerka, migranti sluze da pokazu kako smo mi spremni da progutamo 95% kurcine, ali samo onih 5% vezano za kosovo nismo. Prebijanje jednog od njih bi bilo medijski pokriveno od svih, DW ima vec spremnu zalopojku, a svi ostali mudzosi bi slozno zalelekali kako eto Srbija i dalje mrzi muslimane, i dzaba je onom malom pre neki dan dala drzavljanstvo. Bilo kakav suprotan narativ, tipa oni su stoka, kradu i pljackaju ce jednostavno biti ignorisan, opet ponavljam.kao i u nemackoj, svedskoj itd.
    I sta sad?
    Isto kao i tamo jebiga.

I da, nemoj da nosis noz i nedaj Boze da ga upotrebis, nece te spasiti ni Toma Fila.

8. Spisak problema koje su forumaši sa vukajlije rešili dok je postojala otvorena i temeljna diskusija o njima:

9. Koga bre boli kurac 10 ljudi sa stanglama uleti u to sranje najebe im se milosne majke i kazemo im da nastave da napadaju ljude. Mozda bi kukali sve do cnn-a al garantujem da ne bi dirali vise nikoga

10. Pa ja sam stvarno mislio da dodjemo da im se najebemo majke ako oces, ne znam sta sam ti sad ja kriv koji kurac

Ma nisi mi ništa kriv, hvala na podršci, ali kapiraš da se upadanjem i jebanjem majke migrantima u Obrenovcu ništa ne rešava, samo ćeš da najebeš posle od murije. Doduše, ako hoćeš da dođeš i da se najebemo majke onima na lokalu koji su odgovorni za tu situaciju (i za par obrenovačkih situacija iz bliske prošlosti), a koji mogu sve to da drže pod kontrolom, ali ih boli kurac ili ne smeju, e, pozdravljam, bilo bi lepo, to bi moglo da se organizuje nekako. Nezgodno je samo to što treba razbijati glave članovima vladajuće stranke. Gora bagra nego migranti, veruj mi. Pljačkaju, kradu, jebu sve živo.

11. Sta se desilo, Valde, nijesam pratio?

Ma ništa, kuma i mene napali migranti, njemu oteli telefon, mene umalo nisu izbušili. Murija ćuti, mediji neće da objave, i tako.

12. kao i u nemackoj, svedskoj itd.
    I sta sad?
    Isto kao i tamo jebiga.

Rekao bih da u Švedskoj i Nemačkoj imaju problem. Ali to je već na njima, oni primaju te ljude, i to im je državna politika. Što glasaju Švabe za Merkelovu ako im se ne sviđa to što radi? Nemam pojma. Što glasaju ljudi za Vučića ako im se ne sviđa to što radi? Nemam opet pojma.

13. Glasaju jer neznaju na kog da veruju obrni okreni ista priča sa svima

14. Ma ništa, kuma i mene napali migranti, njemu oteli telefon, mene umalo nisu izbušili. Murija ćuti, mediji neće da objave, i tako.

Koji mediji neće da objave?! Ne znam koliko je svež taj događaj ali ako je bio sinoć npr mogu da ti objavim u novostima u hronici, političkoj i doktor u jebenoj kući ne znam kako su te bušili...

15. Tako da ono ne seri jbg

16. E moj Vlado limaru. Smesno je kako realnost coveka osamari i promeni mu vidjenje sveta. Ali neka i volim, cak mi je i drago sto si najebo. Valjda si se opametio malo. Potsetila me prica na onu o liberalnoj devojci koja je otisla na bliski istok da dokaze svetu kako je islam religija mira. Zavrsila je silovana i zaklana u nekom kanalu. Tukao bih migrante vrlo rado ali nije vredno toga da zavrsim na robiji.

17. Evo i ja hocu da dodjem stvarno. Al nemoj posle jednakost, levicarstvo, liberalizam i tako to.

ahhahahahhahahahahhhahahahahahaha bog

18. ako zelimo da se Valdemar vrati bilo bi dobro da se ne zajebavamo nego da ozbiljno prodiskutujemo o ovome

19. Vlad, jedna stvar mi nije jasna a nisi je objasnio.

Kapiram da niste hteli da se branite jer su imali noževe. Ali zašto jesnostavno niste pobegli nego ste izvadili telefon iz džepa i dali im ga na ruke?

20. Srecan uskrs i hristos voskrese vukajlijasima i presvega sledecim mojim najdrazim:Radjard Kuling,Maestro,Triforce,Marko,Bohor,Zelen Lukac,Skocimis

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.