kolika je šansa da uslikaš ovaj znak tako da u kadru bude parkirana mazda u trenutku kada pored nje prolazi auto na kom piše 323-323, a 323 je poznati mazdin model
Kad sam otišao da uplatim Psetu pare što sam izgubio na opkladi. Odem u neku malu poštu u kraju, nigde nikog.
Za pultom neka ćorava baba, ja rekoh da teram šegu jelte. Popunjavam uplatnicu i uz Psetovo ime i prezime dodam DENY. Očekivao sam da kad ode po pare da mu naglas pročitaju ime i prezime i taj dodatak, po mogućstvu ispred mnogo ljudi. Preljuta fora.
Elem, popunim ja to, predam, ćorava baba za pultom telefonira, jebe kevu, nakupi se ljudi u pošti ko da si svirnuo u pištaljku, preko deset njih, bila i jedna vrh riba.
Baba priča telefonom, ljudi se nerviraju, gledaju u mene jer sam prvi u redu, ja kao vrtim očima u znak podrške. Uzavrela atmosfera.
Završi babuskera razgovor i poče da ukucva moju uplatu, ovi u redu presrećni.
Negde na pola babuskera me prejakim glasom pita, "šta vam je ovo DENY"? Ja brate u zemlju da propadnem, gledaju me oni ljudi iza, ja kažem "pa to mu je nafimak he he". A babuskera "je l mu to DENY stojii u ličnoj karfi"? Mislim se pusi kurac slepačka babo kome nadimak stoji u ličnoj karti mamu ti jebem smeju mi se ljudi iza. Ne znam sta da kazem, pizde ljudi iza mene u redu, kazem ja "hehe ma ne to je neka šala" u zemlju da propadnem. Mislim se daj da idem veštice. A baba će, evo vam nova uplatnica i popunite sve bez DENY.
Kad sam procitao ps u zagradio mislio sam da psetu nesto pises pa nisam ni citao. Bog je uz mene, bog mi je vratio 400k dinara preko kladionice tako da se vi mali govnari zlobni dzabe veselite. Ne da bog na mene, pocrkajte slepcine
Ahahha a jesam
Oprcao ga matori fino
Prvi udarac nije se nadao kao lagao ce e posle hteo da uozbilji al kurac matori vec uhvatio ma
https://s14.postimg.org/q4ii42ynl/30594335_2070023543240468_1724358029937213440_n.jpg
https://www.facebook.com/groups/nest.moscow/permalink/414839392272234/
kolika je šansa da uslikaš ovaj znak tako da u kadru bude parkirana mazda u trenutku kada pored nje prolazi auto na kom piše 323-323, a 323 je poznati mazdin model
pa, poznat ili ne ali je svakako mazdin model
haha slika je puna zanimljivosti, inace ovo je uslikao lik koji je isti del boj i po izgledu i po ponasanju, jos je i onako sarkastican
A šta s tim što ima sedam prozora na zgradi a zna se da KIA daje sedam godina garancije?
Mada možda je to za mazdu cx7...
U svakom slučaju, dobro zapažanje, evo sad sam računao i došao do zaključka da je šansa da se to desi 0.00000237%
Ne znam što sam se setio ovog po lolo.
Kad sam otišao da uplatim Psetu pare što sam izgubio na opkladi. Odem u neku malu poštu u kraju, nigde nikog.
Za pultom neka ćorava baba, ja rekoh da teram šegu jelte. Popunjavam uplatnicu i uz Psetovo ime i prezime dodam DENY. Očekivao sam da kad ode po pare da mu naglas pročitaju ime i prezime i taj dodatak, po mogućstvu ispred mnogo ljudi. Preljuta fora.
Elem, popunim ja to, predam, ćorava baba za pultom telefonira, jebe kevu, nakupi se ljudi u pošti ko da si svirnuo u pištaljku, preko deset njih, bila i jedna vrh riba.
Baba priča telefonom, ljudi se nerviraju, gledaju u mene jer sam prvi u redu, ja kao vrtim očima u znak podrške. Uzavrela atmosfera.
Završi babuskera razgovor i poče da ukucva moju uplatu, ovi u redu presrećni.
Negde na pola babuskera me prejakim glasom pita, "šta vam je ovo DENY"? Ja brate u zemlju da propadnem, gledaju me oni ljudi iza, ja kažem "pa to mu je nafimak he he". A babuskera "je l mu to DENY stojii u ličnoj karfi"? Mislim se pusi kurac slepačka babo kome nadimak stoji u ličnoj karti mamu ti jebem smeju mi se ljudi iza. Ne znam sta da kazem, pizde ljudi iza mene u redu, kazem ja "hehe ma ne to je neka šala" u zemlju da propadnem. Mislim se daj da idem veštice. A baba će, evo vam nova uplatnica i popunite sve bez DENY.
Govna su mi se prijela drugovi.
ko drugome jamu kopa sam u nju upada
Maestro kako bitkojn?
(ps oću da ti predložim efikasan način da se ubiješ ako ti treba i dalje, odg pliz)
Pa ukucaj u guglu cenu pa vidi. Debilcino glupa.
Nije neka.priča al ajde da ubije vreme do denver minesota.
Vidim da ću i ortaku što trguje eritejumom morati da predložim istu ideju
Kad sam procitao ps u zagradio mislio sam da psetu nesto pises pa nisam ni citao. Bog je uz mene, bog mi je vratio 400k dinara preko kladionice tako da se vi mali govnari zlobni dzabe veselite. Ne da bog na mene, pocrkajte slepcine
Lol brt nemoj se srditi, zajebavam se, loše mi baš pa se moram nasmijati malo
https://www.google.rs/logos/doodles/2018/omar-sharifs-86th-birthday-5009066723115008-law.gif
ahah meni na prvi pogled zalicio na emira iz lapsus benda
Zasto znas kako Emir iz Lapsus benda izgleda?
Hah da? I ko je uopšte ova ciganštura što iskače ceo dan na guglu?
Pa Emir
Iz tog Lapsus benda? Pevao Gejtsovoj ćerki na krštenju?