Podijeli sa Vukajlijašima

1. PS, lepo, lepo....Zvezdara-Telep.

2. Nzm zasto mi je smesni ovo jebeno, kao neka scena iz onih danskih crnih komedija sa madsom mikelsenom ahhah
    https://youtu.be/wkuo7-sefEQ

3. Pa nemam pojma evo ali to je 46,5km u jednom pravcu, nesto si ti tu pomesala
    Edit: a posle si napisala da je jedan pravac ok moja greska

4. ala će skauz i mitke da se oduševe kad provale da je put bio dužine 190km, a ne samo 95

5. odlični plesovi kroz ceo video, pogotovu kida điđan u beloj majici kad skine majicu
    https://youtu.be/xCXmlWxUoYA

6. Ma gde je toliko terala biciklom si lud
    Pogotovo sto je zensko

7. Ja sam jednom vozio bajs kilometar i pao sam i ogulio kolena više nisam vozio bajs

8. Dok sam bio u vojsci mnogi su vozili bajs često po noći a znam da nisam ni pijan ni lud.

9. Da li bajs drka pičku i koliko jako?

10. Bicikla trazi neku jebenu posebnu grupu misica ko plivanje
    Malog fudbala cepam 3 termina za redom ako treba bez auta a bicikle 2 km daj Boze da mogu da isteram
    Ajdukurac

11. Baš sam juče bio nekim poslom u Telepu,i na ulazu u varosz prolazila je neka preljubazna, otromboljena bakica na bajsu, pozdravio sam je naklonom šešira a ona je mahnula i rekla "buen kamino!" .. drago mi je da sada znam ko je bila ta ljubazna baka

12. Hahah MARIJA, EVO TI KURAC BOHORE!

13. boh, da nisi ušao juče u big fashion na karaburmi

14. Indijanac neki bio jeli

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.