Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kako me strucno jebe jedan komarac.

2. нико не јебе јаче него цврчак... сакрије се негде где нема шансе да га нађеш јер је преситан (овај мој се сакрио у онај жлеб (јел се тако каже?) куда се провлаче оне кукице за завесу) а бучнији је од циркулара сине развалио ме једне ноћи тражио сам га два сата бар, сад овде де живим има неки парк и пуне су крошње тих гована, кад је баш вруће полуде и они и кад крене милијарду тих гована да вришти хорски пуцају бубне опне

3. U da da preneprijatan zvuk. Dva, tri kad su u duetu danolačeš samo
    Meni se iz ne znam kog razloga pojavili u kući, samo na spratu svako veče bar po 2 mora dubijem
    Žljeb se kaže u mojem selu

4. Zove se i kukac jer se krije u žljebovima

5. јеботе, кад помену, таман сам потиснуо, мене је један јебао као овна пре две године, ево још нисам заборавио

легнем, угасио светло, дај да спавам, кад ето га говнар, ок шта сад пробам да спавам, спавам курац мало, устанем, упалим светло да га нађем међутим курац, добро ништа, како легнем ето га, упалим светло - ништа, он кад је светло ћути изгледа, јао сто ти мајки јебем ок ајде опет можда заћути на 5 минута док се успавам аха важи, како угасим светло, не стигнем ни да легнем - ето га.

бар 4 пута тако, и шта - ништа, устани и чекај га да се огласи док је светло угашено да се лоцира отприлике и онда пали светло и тражи говно смрдљиво

и нађем га мајку му јебем после добрих пола сата горе на ормару и то ормар има последњу страницу нешто нижу и он се завукао ту на врх те странице таман да не могу одозго да га видим

кад му нисам ноге чупао и оне антенице јебем ли му поколење

6. Meni se jednom zavukao iza frizidera u onu zastitnu resetku. Ne mozes da ga izbacis, probao nekim stapom, onim govnetom za prasinu, govnar se samo pomeri malo i jebes mi sve ako me nije gledao kao da kaze "opa mosa majstore". Celu sam resetku skidao u 3 ujutru da ga izbacim napolje mamu li mu jebem nenormalnu.

7. I mušice druže ako ima jedna jedina i kad treba da svane oce da udje u nos i Bog
    Pa de ćeš dete ti jebem krvavo
    Sećam se u srednju sam išao bio prva smena nije me mrzelo da ustanem i ne da je ubijem nego sam je hvatao
    Uhvatim je i polako jedno krilo joj otkinem pa drugo pa noge redom i upalim je upaljačem na kraju
    Količinu tog zadovoljstva pa ja ne znam nemeže da se izmeri

8. https://www.youtube.com/watch?v=nnoCWRCeQWg

Lalić je najjača lobanja u ovom dijelu svijeta. Profesor istorije, bodibilding trener i stručnjak za kriptozoologiju.
    Profesor Kišprdilov pre profesora Kišprdilova.

9. Je l vidja ovaj tvoj crno dete da znam da l da pustim il ne?

10. Šta li percipiraju preko tih antena, majku im jebem, i čime obradjuju podatke kad su im mozgići čak i manjši od Skočkovog, kao vrh čiode. Zapravo su dve trećine intuicija, a jedna kapiranje opasnosti. Zato ih je lako ubiti haha

11. Бохор
    Je l vidja ovaj tvoj crno dete da znam da l da pustim il ne?

Bratina viđa kako mu vanzemaljac izlazi iz pupka i gleda ga.

12. I vidio je kako se demoni penju uz crkvu i gledaju ga i smiju mu se. I oteli su ga vanzemaljci jedno 20 puta

13. Hahaha najeo se maka. Gledam to večeras

14. Ne mogu samo sitne duse da vide taj klip

15. Popusis mi penis

16. Da ne kazem kurac

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.