Podijeli sa Vukajlijašima

1. Znojim se od remeovih postova bukvalno

Evo ga Boh u kolima, nosi ti peškir da te obriše.

2. Jesi uzeo za ozbiljno i to da mi je muz pobegao za Bugarsku uoci bugarskih matura ili si to ipak uzeo sa rezervom Plidu?

Glupane msm da treba da otvoris temu Kandze promiskuiteta pa da tamo nastavimo tu temu xD

3. Pa cak i da ne pricas sa nekom zenom,pun je internet zena koje kazu da je visina najbitnija,ne moze to Soja da promeni.

4. Upucen u sta? U tvoje jebanje ili ? Za to jebanje sam cuo licno od tebe sto smatram validnim a o izgledu sam cuo od vukajlijasa i to ne uzimam ozbiljno previse ali djelimicno vjerujem

Od kojih vukajlijaša, evo, znamo je Miki Sevidž, zna Apo kako izgleda, zna još par ljudi. Apsolutno je pitanje od toga od koga čuješ i ko ti je relevantan izvor.
    Od koga si čuo da se Soja jebala sa 400 i sa koliko sam ja riba jebao, leba ti?

5. pustite maestra da pociva u miru

+1

6. pa neko kome odgovara neko svakog vikenda za jebanje meni ne moze biti privlacan jer nema standarde jednostavno ih nema i ne mora da se dokazuje nikakvim daljim razgovorom odbojno je mozemo biti drugari ali necu nista vise
    + da ne pricam koliko je ljudi neodgovorno i ne koristi zastitu pa moze bolestine da nosi ako se necega bojim to su polne bolestine

7. 400 je stvarno fina cifra, kako god gledas na to, svaka cast Sojo.

8. ne znam dal sam upoznao 400 ljudi total u zivotu

9. Soja pricala kako je probala sve jos samo bukake sa camugama. To je ona. Ona je rekla to.

10. Opet ponavljam od nje sam cuo o jebancinama masnovnim a od vukajlijasa da izgleda lose

11. "sve" je vrlo sirok i nespecifican pojam

12. Дружим се са 50 људи дневно и проводим само 3 сата код куће, хвала Богу да је тако. А овдје боравим углавном јер су ми фасцинантне појаве твог калибра - глупандери, завидне душе, никоговићи без друштва, усмрдјели јарчићи жељни пичкe

13. Plidu pozdravlja te moj muz, vratio se iz Bugarske.

Si video Keni sta je istrajnost i rad?! xD

14. Soja pricala kako je probala sve jos samo bukake sa camugama. To je ona. Ona je rekla to.

Koliko ti je osoba potrebno da bi probao sve što te zanima? I da li si jebeno normalan ako ne probaš sve što te zanima u svojim dvadesetim?

15. Pezos lepo objasnio sve pre nekoliko strana, uvatili ste se visine ko pijan plota jbg

To da li ce se muskarac svideti zeni je multifaktorijalno (no shit sherlock) , a jedan od jacih faktora je visina sig, svaka riba kad ju pitas da ti opise FIZICKI idealnog lika, prvo ce reci visok (sta god to znacilo u cm) u 90% slucajeva. Sto opet samo po sebi ne znaci puno. Sranje rasprava

16. Nijedno drustvo ne voli promiskuitetne djevojke, bez obzira koliko slobodno bilo. Jedino drustvo moze biti tolerantno prema tome, ali da voli to, ne. Sta si se uhvatila za mene Sojo, sama si se takvom predstavila i nisam jedini koji nema lijepo misljenje o tebi.

17. Дружим се са 50 људи дневно и проводим само 3 сата код куће, хвала Богу да је тако. А овдје боравим углавном јер су ми фасцинантне појаве твог калибра - глупандери, завидне душе, никоговићи без друштва, усмрдјели јарчићи жељни пичкe

18. Ja sam videla Sojine slike i mogu vam reći da je Soja lepa. Prekrasne zelene oči...

19. Okej Plidu, stvarno te smatram debilkom. Poyić, nema smisla raspravljati se sa tobom.

Opet ponavljam od nje sam cuo o jebancinama masnovnim a od vukajlijasa da izgleda lose

EDIT: Od Maestra si čuo da je Pseto jebao med. sestru sa kragnom na urgentnom posle saobraćajke.

20. Da jeste ga šutirali dok je ležao i preljigavo je to nema oko toga razgovora. Ako misliš da te shatam ozbiljno nemoj završavati postove sa pozic ili poljupcem i šta ti ja znam.
    Sojo.
    Zadnje 3 strane tipa ja vidim kao 175 189 182 190+ idt ne obraćam pažnju na to. Meni bode oči tvoje samopouzdanje sa kojim ti pišeš a videvši tvoju sliku znam da ne pije vodu te se vrati na moj post gde sam pomenuo Lemaju. Plus na sve to retko si žensko ovde prema kome nemam ama baš nikakvih ambicija te te mogu drkati ovako gde god postuješ iz čista mira, to je uvek postojalo na ovom sajtu plus je slađe kad se Reme ubaci u ulogu pičkopaćenika da i tvoje govno oće da pokuša da opravda da nije braon ili da miriše
    Mislim da je suvišno reći da ja zapravo protiv tebe nemam ništa lično

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.