Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ahaha Maestro stari govnar navuče bedu na vrat i vadi print kao šahmat

2. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu. ajde gledajte pa oterajte i ono malo zenskog sto imamo na sajtu.v

3. Mogu ja i bednije glupane

Ajde gledajte pa oterajte i te cetiri zene sto imamo na forumu.

4. Reme kakav Plidu čovek je premica istinska koga on da napada nemoj da zajebavaš haha

Bukvalno imaš na pik na nekoga i onda se zalepiš

Ovo je tačno i lepo upakovana prosta istina.

5. Inace neznam da kazem ч pa kontaj koliko to sad bedno zvuci.

6. Msm mogu ja i print tvog kurca da kacim Maestro ako cemo vec da se bacakamo printovima.

7. Daj maesteov kurac da bacimo drkicu

8. Okaci slobodno, ali u svoju odbranu da kazem da sam ga slao autorki “Sprle” a ne tebi. Nisam znao da je tvoj dupli.

9. Ahaha Maestro stari govnar navuče bedu na vrat i vadi print kao šahmat

Kakve rime jo jo

10. Sojo očajno vađenje Uu maestro pa i ti si meni slao kurac uu maestro pa mogu ja da postavim kurac koji si mi slao
    Neće ga to diskreditovati od kako je sveta i veka kurac se šalje, ništa to nije sramota ili nešto zbog čega će on da se stidi i masa da ga osudi

11. Znao si jer sam ti rekla na cetu. Svi su znali pa i ti. Ne izmisljaj i ne lazi.

12. Hahaha zasto si slao kurac wtf

13. Apofis - najljubaznija glava na vascijeloj vukajliji. Kada bih birao kome na čuvanje da povjerim nevinu sestru, ne bih se premišljao ni momenat jedan.

14. Čak i da je istina, bukvalno govori kolike su pičkice Vukajlijaši. Zamisli, osoba iz Beograda rekla osobi iz neke bosanske pripizdine "ajd da se jebemo". Mora da je bila smrtno ozbiljna. Jeste vi daunovci ili šta?

15. sta se dogadja ovde jbt, pogledam sa vremena na vreme i nista ne kapiram? sa maestrom je kolko vidim

https://media.tenor.com/images/3d0620d40af7170268dd0e9dc5a104e5/tenor.gif

16. Aphōph
    Daj maesteov kurac da bacimo drkicu

Hahah no pls

17. Bohor i dalje nisi nista odgovorio na postavljeno pitanje.

18. A daaaajtee

Kako bih vas sad sve kolektivno izveo na janjetinu, neke gurmanluke i tako to, ova vukajlija i kad je dno, opet bolja nego real life.

19. Kelt koliko je dana bana kacenje Maestrovog tankog kurca na forum?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.