Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jeste, Maestro se ponadao koitusu i ispao vo. Pseto kog nije blam lepo okačio svoj kurac na čet da svi vide, jer se ne stidi. Ako pričamo o stidu i slanju kurca.
Ahhahahah nek okaci slobodno nemojte je banovati
Sta je za tebe tanak kurac koliko u obimu je tanko uopste
Tanak kurac pun govana
Ako ispliva maestrov kurac, bice jos 30 stranica ko sa vranjesovim. Te prosjecan, te nadprosjecan..
Pa to Plidu, nova rasprava ;D
A sam vam pricao kad je kolega umesto nekoj ribi poslao kurac na viber grupu kolektiva
Hahahahah
Bacala se drkica sve u 16
Plidu, koliko likova sme riba da ima da je ti ne bi smatrao kurvom
Samo kurac temu spasava
Da bila bi to zanimljiva rasprava, cekam odg bivseg ili nekog sadasnjeg moderatora pa da zavrtimo pricu.
Pa sigurno ne 400
ja necu da te banujem sigurno. al nije kul
Ja mislim da je visina ipak bitna, a šta vi kažete?
Aphoph, đođi na temu ŠAH, treba nam pomoć, ako si dokon.
Sojo, mozda sam previse zatalasao sve ovo ali ti znas da te ja ne gotivim bas a reme se ovdje ubacio kao andjeo cuvar i to me onako isprovociralo kako je sve grupisalo u klanove kao ko sam ja da napadam soju za ono sto je ona rekla i poceli su neki fejd i maestro da se spominju kao izvori moje informisanosti a bukvalno si ti sama izvor svog sranja koje nosis na teretu ovdje na sajtu
Ja mislim da ce moderatori odobriti to ako vide da se ja ne bunim. Samo stavi mi preko face u pejntu crni kvadrat ili cropuj sliku da se ne vidi faca, to bi ipak bilo previse za javni forum, s obzirom da cu postati jutjuber ove godine
Neće te banovati. Ako ne veruješ pošalji meni ja ću da okačim.
Reme u Kafani se u proseku jednom u 15 dana kačili kurčevi svih nas u vreme kad su trebale medalje i kurci da ne može svako da uđe. Svi ovde znamo kako izgledaju kurčevi od pola sajta
Plidu opet pricas nesto sto nema veze sa temom i sto mene stvarno ne interesuje.
Kad smo kod visine kako ste generalno svi međusovno počeli jedni drugima da se penjete na kurac, da se primetiti da ste svi nekako naprasno porasli XD
Average male girth is considered to be 4.6 inches (11.6cm) when erected - izvor wikipedia
Odakle im to jebeno, pa to je tanko ko marker onaj fluorescentni