Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kakvi femi botovi kakve veze ima seksualni mobing sa ovim bombas postom.
    Cuj podeljeno mi misljenje,sazaljevamo jutku vrtela ga oko malog prsta pa izasla sa pricom lol kurva vidi joj insta profil.

2. Bombas ako ovo pises ozbiljno, idiot si.
    Ako ne pises ozbiljno, opet si idiot.

3. jebo ti čović mater, jebena debilčina me progoni 6 godina zbog usranog fmpa, jeste evo jedan Dionisije iz Zrenjanina će nekom da kaže da je degen

4. Jutka je jagnjeća brigada. Cela ta kultura jagnjeće brigade... pa ja bih to sve porobio, ne birajući sredstva. Ta Marija je nužno sredstvo. Iako je kurva 1/1.

5. Slazem se sa ovim sojinim patispanj postom,cinjenica da 30 posto ove nacije ima moralni kompas,socijalnu inteligenciju,dostojanstvo I integritet kao maestro

6. Ako je dobra riba neko je zlostavlja, kurva izazivala.
    Ako je krs, neko je zlostavlja, ko bi nju takvu.
    Ako je prosek, neko je seksualno maltretira, jeste sad su sve zlostavljane.
    Ma mars u picku materinu vise.

Znaci ispod casti mi je da raspravljam uopste u pravcu da li je ona ovo mogla izazvati.

7. edit posta označava blagu nesigurnost u svoje reči :)

8. Editovala sam da ne bih pisala post ispod posta. I ne, ne oznacava.

9. Ako je dobra riba neko je zlostavlja, kurva izazivala.
    Ako je krs, neko je zlostavlja, ko bi nju takvu.
    Ako je prosek, neko je seksualno maltretira, jeste sad su sve zlostavljane.
    Ma mars u picku materinu vise.

a opet ne moze bas ni svaki put da bude kad neka kaze da je zlostavljana da se odma taj rascereci negde....

da se ogradim, ne pricam o ovoj junecoj glavi sada

a uvek moze da postoji i opcija, on krene da je vata ona pusti onako 2-3 sekunde kao hehee iako joj se gadi posto ovaj lici na jabuku, al onako u sebi misli ma ko zna kakav mi posao moze srediti ovaj skot....al se precenila jer je ovaj ipak hteo i da tuca, a ne samo da vata,a ona mislila da je dovoljno samo da mu pokaze dekolte i da joj da kljuceve grada...i kad nije onda kme kme on me zlostavljao

mada konkretno ovaj slucaj verujem da je oko 88% u njenu korist oko 12% da ima i ona putera na glavi

10. Kao sto rekoh ispod casti mi je uopste komentarisati da li je mogla izazvati ovo, bilo koja od njih.

11. na koju se varijantu zaposlila tamo...sve nesto kapiram da nije na konkursu dobila mesto jer je bila najbolji kandidat za to mesto.

12. plakaćete za kurcem, zapamtite moje reči... samo nastavite ovako

13. Nebitno je na koju se varijantu zaposlila, jer ako joj je bilo dozvoljeno da se zaposli bilo kako drugacije nego preko konkursa stigli smo do problema.
    I sad taj problem mozemo da ostavimo, sto cemo i uraditi, po principu sama je izazvala, a onda da se pitamo sutra kad nasa cerka, sestra, zena ne bude mogla da dobije posao osim na te druge varijante.
    Znaci podrzavajuci ovog gmaza, podrzavate citav sistem, a mereci njenu suknju i svoditi ovo na jedinstven slucaj, saucesnici ste u svemu ovome.

14. ne lupajte, sve ove bar minimum poluvudbeng ženske što rade po opštinama širom srbije zaposlile se preko nečijeg kurca, tako je već 25 godina u verujem svakoj opštini u lepoj našoj.

15. pa nije poenta kolika joj je suknja nego da li joj prica koju prica pije vodu ili ne....ne vidim da iko brani ovog vepra.
    Al ono kad ti prvi put stavi ruku na dupe ili krene da te poljubi u usta valjda se reaguje nekako odma....a ne da pustis da to traje i traje

16. Kao sto rekoh, vidimo kako je prosla kad je reagovala.
    I nije samo ona zlostavljana, ostale ne pominju vise nista. Znaci i one su se povukle.
    Ona ostala sama sad da joj presedne sto je ista i pominjala.
    A ovog scenarija se plasi svaka zrtva ikada, jer je najcesci.

17. bombas jedan od najjacih SNS botova na sajtu. kunem se, a on mi je dokaz te teze.

18. znaci po tebi, nevezano za ovaj slucaj sa ovim veprom, nijedna zenska osoba ne moze biti nikad kriva i uvek govori istinu, ako kaze da je silovana, tucena, spopadana sta vec, znaci cim kaze to mora da bude apsolutno istina?

19. Aj citiraj post gde sam to napisala ili na osnovu kog mog posta si to zakljucio.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.