Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kristina je najslađe stvorenje na našem sajtu! Morate to znati!

2. Vraćam se sa priprema i prestajem da treniram na dva dana!!! JA NEĆU TRENIRATI DECXKO!

3. Sad sam gledao tred sa gifovima i mislim se samo koji govnari kače i uživaju u gifu gde se čovek/žena potencijalno smrtonosno povredi, mogućno i umre.

edit:ono, ja uživam, al jopet-mene su tek pustili iz jedne institucije namenjene takvom soju ljudi

4. kakav si ti transfer decxko, idi u instituciju, i to crveni krs' pa se tamo deri ono što su se drali sinoć.... SRBIJA BRE!

5. Ja barem nisam jeo smoki sa poda decxko!

SVRBIJA NAPRED SRBIJA!!!

6. stepenice/vukajlijaši

7. http://www.facebook.com/StudioSVAZ Moj i drugarov studio, koji smo tek otvorili, pa ako ima nekog, ko zna nekog, ko bi možda znao nekog ko bi se slikao, ili snimio neki spot kod nas neka reaguje. Neka bude Adžić. U prevodu... Ako ne lajkuje grupu sve pada u vodu. Lajkuj čoveče!

8. Kole, do jaja slika. Tuzno.

9. Natnat, tek sad videh tvoj post. Opet si mi ulepsala dan :)))
    samo za tebe, mnoogo :* :grli:
    ^.^

10. A ja kad tražim da mi daš, to nije kompliment i ne govori ti da si najslađa? Pf, žene.

11. Uspešno pravim knedle sa šljivama.

12. Na nekom okupljanju ima dnapravim pa će te ispuštati od slasti iste.

13. El to ima veze sa defkom koju sam okačio? Ako ima, jebi se, decxko, defka je genijalna:)

14. 10 : 2 = je je, kolko?

15. Ja sam zvanično zaljubljen u ovu ženu.

edit:mada moram priznati da sumnjam iskreno da je žensko. muška intuicija, jbg. defke su joj neverovatno kurčevite i beskompromisne, možda zato i sumnjam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.