Podijeli sa Vukajlijašima

1. :) Mujo Lopov, dobar je Mujo, puk'o malo.
    On ti je devedesetih bio pun k'o brod, njegov Pionir faktički bio pa mu oteli (on kaže, ja ništa ne znam). I sad bile ovde one čuvene muslimanske izbeglice na Paliću, jedan od njih čuo da se on zove Mujo pa kontao da je sunarodnik i ode do njega po pomoć, šta li. Mujo ga nafiluje hranom, da mu para a nije mu ni rekao da nije musliman. Kaže- Ode čovek misleći da sam musliman.

2. hehehe umreh od smeha ceo palic izlepljen plakatima :)

3. :) ejs, pa on je četiri godine lepio plakate sa rešenjem naše političke krize tako što je prosio Karlu del Ponte.

4. xaxaxa,odakle ti informacije o coeku?

5. Danas na Howald-u, jednom delu Luxembourg City-a, video sam na ulici narandžastog Fiću(Zastava 750) sa starim novopazarskim tablicama. Imam i fotografiju, a i nisam jedini koji je slikao taj prizor!

A nemam logično objašnjenje za ovu pojavu!

6. Stig'o na nekom šleperu, kurde :)

7. Nije sestro, parkiran na ulici i vidi se da je do malopre vožen. A što je zanimljivo, uopšte nije neki "oldtimer" fazon, sav je krš, varen i iz tri boje...dakle nije nikako kolekcionarski primerak. Takve sam viđao po Srbiji "za u ribolov".

Jedino da je neka opklada...

8. Možda je krenuo iz Pazara devedesetih pa klaj klaj i tek sad stigao?

9. Verovatno ga je kao lični prtljag prošvercovao u avion :)

10. Vidiš ti šta je standard u Luxu, voze Fordove...

11. Sad čuvena...pošalica- a možda je privezak od neke bembare?

12. Da, da...možda je neko izgubio ključeve u šahtu ispod!!!

13. Ne lično.A i bolje što ga ne znam.A znam ovoga ubijenog,on je poznatiji Nikšićanin.
    EDIT:E,Bope?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.