Podijeli sa Vukajlijašima

1. ahah ali "bila sam da...zavrsim nesto" nisi trebala nista objasnjavati vezano za to da ostale misterija umotana u enigmu.

I on velis razveden? Pa lepa prilika, jel se ovo vodi kao prvi dejt onda xd

2. Hvala ti, “neandertalče” :wink: :wink:

3. ahah ali "bila sam da...zavrsim nesto" nisi trebala nista objasnjavati vezano za to da ostale misterija umotana u enigmu.

I on velis razveden? Pa lepa prilika, jel se ovo vodi kao prvi dejt onda xd

Hahahhahahahhahhahha
    ma kakav dejt ne znam mu ni ime
    niti on moje :D Verovatno se sjebo da ga ne prijavim jer pamtim brojeve tablica :Dbuhahahahhaha toliki sam debil. Ne bih naravno, bilo mi zao kolačića ali ne bih nikad. Samo bi ga psovala ostatak dana. :D Ali sad zna koja mi je ulica, jbg. Mnogo sam nervozna bila i žurila sam jer je Diki kući sam, pa sam ga zato pustila da bude ljubazan do kraja inače ne bih..:D Ali nešto mislim da ćemo da se sretnemo opet. Svakako me je zapamtio, lol :D On je kriv, svega mi! :D

4. Nisam mu zahvalila Vuče hajahahahhahahhsha, nisam imala potrebu, on je kriv i tačka. :D

5. A neki su i zalutali reklamni spam botovi van balkanskog govornog područja

6. Ti mene lajkaju jebo ih babo

7. pa lepasi na slici

8. А забезекнути медији као ууу користио је стероиде, па ноу шит јбт, друга ствар што је лик вероватно кењао о томе јбг....

9. Jedan sto ga je intervjuisao kaze da je zasmrdeo celu prostoriju.

10. помешао си га са теофилом панчићем

11. šizo posteru uzmi svoje lekove

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.