Podijeli sa Vukajlijašima

1. Knjiga ili dete
    Odma se vidi ko je tu gore prosao
    Avvl varira ti ponasanje bas konsoliduj se

2. Jbt nekome uzmu dete i dodje Melkor da melkorise o tome.Samo pogorsavanje situacije.

3. Druže pored toliko zivotnih problema ne sme jedan Melkijades da te poljulja

4. Usresredi se da vidiš kako ceš i šta ćeš

5. To jeste ali zamisli da si u nekoj teskoj situaciji i dodje Melkor da kenja njegove gluposti LOL za nabadanje u glavu.

6. Tip čoveka koji će da vidi osobu koju su pregazila kola na ulici, dodje joj iznad glave, i, umesto veštačkog disanja krene "a što nisi gledao levo desno?"

7. Jako škakljivo. Nego - vidiš, zašto ti trebaju Bog i tradicija (koje smo precrtali pre par decenija jer smo moderni, napredni, slobodni, obrazovani i ostala sranja). Žene danas retko biraju oca svjoj deci već - biraju sebi muža. Birati sebi muža ili ženu prvenstveno, ne misleći na potonju decu, je neodgovorno, sebično itd. Posle od te dece koja su zapatila kojekakve traume jer si vezujući sebe, vezao i njih za budalu, očekuješ da te vole, poštuju i razumeju jer si im eto roditelj i to tako mora...
    Šta sam hteo da kažem - u ranija vremena, dodje djuvegija u kuću da prvo pita oca oće li dati ćeru za njega. Ćale ga odmeri, pita iz čijih je kuća, pogleda da li ovaj ima neke nedostatke i može li volu da iščupa rep iz buljsona, presliša ga da li je služio armiju, kolko zemlje ima, čime se bavi, oće li moći da rani nejač...Pa posle skokne do sela da se raspita o familiji, da vidi nema li tamo nekakvih budala i ne radjaju li se deca tradicionalno gubava. Zatim uzme sve u obzir i izvaga. Danas medjutim svi smo prošli nekakvu kurčevu emancipaciju uzduž i popreko, razvodimo se svako malo i nismo u stanju da se udostojimo ni da se jebemo kako bismo produžili vrstu, a kamoli da vaspitavamo decu kako treba.

Kakva gomila govana...moraću da stavim rukavice za ribanje klozeta.

Pa evolutivna psihologijha će da ti kaže da da žene kada biraju sebi muža biraju (svesno ili podsvesno) i oca svoje dece. Ima tu jako zanimljivih ideja, objašnjenja itd.
    Al prosto konvencionalno privlačne karakteristike (visina, mišići, bujna kosa, simetrične crte lica) su signal dobrih gena.
    Novac je signal da je sposoban da materijalno obezbedi porodicu (zato se žene ne lože na dobra kola, nego na to što je neko finansiki opravan pa neko sebi može da priušti takav auto, Maestro tebi pričam)
    Pažlivi gestovi da je brižan i da će biti takav prema deci...
    Itd. itd. kapiraš, amater sam na ovu temu, parafraziram šta sam čitao/slušao. Al i ti si jbg

Da li je nepogrešivo? Nije.
    ALi donosimo pogrešne doluke svaki dan, od izbora toalet papira do stavljanja plate na Srbiju protiv Švajcarske. Svi ljudi, i muškarci i žene.
    Zato ,mada generalno ne volim mnogo to sranje protiv patrijarhata koje je sada moderno, to da će tatko da bolje izabere budućeg muža od ćerke mi ne pije vodu.
    Prosto biološki nije programiran, zato su istoriski i ugovoreni brakovi generalno uglavnom bili sredstvo za sklapanje društvenih, političkih i ekonomskih veza (ovde sam već kompetentniji)
    Ne kažem da nije to funkcionisalo u svom vremenu i kontekstu i da treba da se "dekonstuiše" kao toksična patrijarhalna pojava i namaže govnima, nego da je mnog manje idealno i romantično nego što sad neki vole da misle.

8. Eto ostavi me kurva, joj da mi je živa baba Kurana, pa da mi nađe devojku iz dobre kuće.
    Jebo vas Miroljub Petrović, leskovački cigan koji se izdaje za Crnogorca.

9. Tip čoveka koji će da vidi osobu koju su pregazila kola na ulici, dodje joj iznad glave, i, umesto veštačkog disanja krene "a što nisi gledao levo desno?"

U mrtve puca, da. Jako ružno, ono zadnje. Ali to je njegovo pravo. Njegov odraz. On. Apalauz.

10. Tip čoveka koji će da vidi osobu koju su pregazila kola na ulici, dodje joj iznad glave, i, umesto veštačkog disanja krene "a što nisi gledao levo desno?"

Izostavio si "majmune"

11. онај што је 2014 убио марка ивковића добио са 25 на 15 година смањену казну то значи да ће изаћи ускоро муслиману јебени одвратни

12. Sumnjam da je Melk takav baš kakvim ga trenutno opisujete, samo što mu postovi zvuče kao da imaju manjka empatije

13. Ne znam, ja u suštini posmatram stvari iz ugla deteta, pošto razumem kako je biti dete u krajnje disfunkcionalnoj porodici. Roditelje ne žalim previše, iskreno, sami su jedni druge birali, niko ih puškom nije terao u taj brak. Nije ni da ih krivim, naprotiv, svako daje ono što ima, i ljudi koje su roditelji i okolina sjebali kao decu, nažalost, neretko i sami bivaju sjebani supružnici i roditelji. Ne treba se dakle okrenuti nečijoj krivici već odgovornosti, jer kao roditelj, jebiga, imaš i nekakvu odgovornost (bar bi trebalo).

To dete koliko razumem, je za to malo svojih godina koliko je na zemlji pretrpelo život u disfunkcionalnoj porodici, raspad iste i razvod roditelja, ko zna kakvog oca i majku koja bar ovde na ovoj kanti od sajta deluje kao neurotičar, ne znam, nadam se da grešim jer ništa gluplje nego govoriti o čoveku o kom ne znaš bukv. ništa i može da se predstavlja kako mu volja. Dakle, iz ugla deteta

- dedu mi ubili na ulici
    - od ćaleta sam trpeo torturu
    - roditelji mi se razveli
    - vuku me po sudovima i šalju me iz kuće u kuću, kao saksiju cveća. Patnja, strah, neizvesnost, nemoć da se upravlja svojom sudbinom...I krivica, pre svega, jer svako dete, podsvesno, krivi sebe jer je majka tužna ili se roditelji svadjaju - tu nažalost nema izuzetka.

14. Melk ovde nije problem šta vam je nije dužan da se slaže i odobrovoljava joj postove sto je nekad i dobro da se trzne osoba
    Pored takvih životnih problema tj najvecih tebe Melk poljulja jebeno

15. A ne mora ni da da je svoje midwit komentare, nekad je OK oćutati.

EDIT: Nije se ustreso on zbog rasturene porodice, nego što je rekla Bog ne postoji, ili ga mrzi tako, nešto. Sad se samo pere.
    Odnosno da pođemo njegovom logikom, sam je kriv što ga dojimo kurcem sada, majmun.

16. I to je istina
    Al brt forum vukajlija

17. Editovao sam post Boh

18. nekad je OK oćutati.

Ne treba da je tapšemo po ramenu i vičemo jao jadna nisi ti kriva, Bog je kriv, nije ovaj svet za dobre ljude, šta se tu može...Ako je dete sa nekakvom budalom koja može da ga povredi, treba naći način (ne uzeti pušku i ubiti stoku) da se dete odatle izbavi, što bezbolnije po njega. Ne sedeti na nekakvoj vukajliji i tražiti rame za plakanje, i ako ga ne dobiješ kmečati ko mala beba. Glavu gore, uključi mozak i traži način, nisi ni slaba ni bespomoćna. Kukaćemo posle.

19. Sry video sam samo prvobitan
    U pravu si ti u pravednom svetu
    Ovaj forum se sprdao sa Penzionerovom zenom koja umire od raka tj Ajax pa je Rasni hteo da kolje decu itd itd ovo je šećerna voda

20. nego što je rekla Bog ne postoji

Muž mi kreten, uzeli mi dete, upucali mi oca, Bog ne postoji. Jeste da, Bog te udao za budalu i oduzeo ti dete jer mu eto došlo tako. C, ne može. Glavu gore, steži pesnice i borba.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.