Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da da se osete bitnim
    Sin vojnog lica nekog pukovnika
    Posvadjali se u skolskom otisao kuci po pusku i rolao rafale tu i u druga dva sela

2. Oće li ga uhvatiti jbt kolko mu je metaka ostalo

3. Saj i zandarmerija i helikoptere ga jure tj jurili

4. Ovo sranja što se desilo u ova dva dana je previše i za državu od 40 miliona, definitivno domino efekat

5. https://youtu.be/xV6hWTtzItM

Kino prvi maj, da zaboravis nepravdu i belaj....

6. Osecam se kao da sanjam, koji kurac s narodom
    Popucalo sve

7. Kirk, u momentu slikanja nije bio ubica.

To je ta random faca spasitelj babe na pesackom/ubica

8. Pogledajte samo nove komente ispod slike lika, hijene zedne krvi degenerici jos gori nego sto je on. Osvetoljubive hijene zedne krvi

To je gore nego ova dileja koja je napravila sranje. Ovaj lik vrv nije ostavljao takve komentare

9. Malo se manje majmuniste svi skupa, lik bukv uzeo los tajming rulja razjarena

Da je to uradio par dana ranije sve bi bilo puno vise kul pa zasto je bas danas to radio majmun

10. Cek jbt i ovaj krenuo iz skolskog dvorista

Povlacim reci, bukv bio ubedjen da je neka seoska spika

11. Šta sere Kurir da je 8 mrtvih u pičku lepu materinu

12. Jebo ti ovu nedelju, stvarno 8

13. Ova sva sranja ce dati vetar u ledja random luzerima da pokazu svoje ja.

mrsko mi je da priznam, ali slažem se s Carom

14. Eo brt ustao sam za poso lika još traže a on ladno sejao smrt iz auta kalašem vozikajući se po okolnim selima jebemti nesposobnu policiju da ti jebem bre znaju samo da koriste dreger i radar za to su spremni

15. имаћемо изгледа једно 10 дана жалости како су кренули, нисмо ни за школарцем завршили једва чекам мотиве да чујем и шта су били окидачи наравно

16. Ukrao mu sou ovaj iz mladenovca

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.