Vidimo se u citulji je bilo wow, jedini kristijan preziveo od ekipe fazon tako nesto. Secam se bio sa nekom glupacom koju sam jebo, bila u fazonu kristijan car. Reko vazi
Ni dan danas nisam shvatio svrhu “Vidimo se u čitulji”.
Moglo se sve ono ispričati i bez toga da intervjuišeš glave koje su učestvovale u svim tim sranjima pritom im dajući prostora da sebe ispromovišu i predstave kao neke vitezove asfalta.
Ljudi zaboravili vec na masovke ove, sve ih boli kurac za oruzje
I vucica isto, njega prvog
Takav smo narod, zaboravljamo i najbise volimo kad nas boli tuki
Moglo se sve ono ispričati i bez toga da intervjuišeš glave koje su učestvovale u svim tim sranjima pritom im dajući prostora da sebe ispromovišu i predstave kao neke vitezove asfalta.
Bilo kul jbg.
Jebo mamu sad sam se setio, prva god gimnazije bili u Pirotu, odem sa drugarom na pljeskavicu u neku rupetinu nigde nikog. Riba radnica pali jebeni fen da razduva vatru (jedini put da sam tako nesto video) i kao odakle ste bla bla. Ns kurac palac sledece pitanje: I JEL IMA MAFIJE
Kierke, ne mislim da su zaboravili ali mediji previse daju pažnje sad svakom idiotu koji priprijeti pa onda narod ogugla jbg tako je i sa koronom bilo, prvih mjesec dva tri svi su gledali koliko zarazeni koliko umrlih, izvlacili procenat, pametovali pa kasnije niko nije vise ni obracao paznju
Ako uzmemo u obzir evropski radni dan od osam sati, dakle 16 sati u dva dana, dingospow bi morao ubijati 3750 ljudi po satu, ili 62.5 ljudi po minuti.
Ako uzmemo da u dva dana potroši 32 sata smanjujući stanovništvo rume, i dalje bi morao ubijati velikih 31,25 čoveka po minuti da bi sveo broj Rumana na 0.
Zaključak: nemoguće i faktčekeri Estonije proglašavaju ovu vest lažnom
Lozenje na kristijana nije nista novo.
Vidimo se u citulji je bilo wow, jedini kristijan preziveo od ekipe fazon tako nesto. Secam se bio sa nekom glupacom koju sam jebo, bila u fazonu kristijan car. Reko vazi
Čitulja unazadila drustvo pedeset godina. Zamisli prodaju ti priču o kodeksu tvrdih momaka sa asfalta, koji pesnicama rešavaju uvrede časti.
A pucaju si u leđa jer neko nekom jebo kamenjarku
овај клинац је 75 посто био под неким утицајем ћалетовим сигурно али још неко је умешан.
вероватно се то нећд ни објавити ако се испостави као истина
Nisam gledao bukv ne zanima me
Sustina je da nije se sve desilo zadnjih 3-4 god, prica je puno dalja.
Jbt ko bi imo muda u ex yu da pravi ovakva sranja. Samar da lupis panduru ko mali kristi i nikom nista. Ok.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/poruka-coveka-koji-je-pretio-da-ce-pobiti-celu-rumu/gfw5zcr
Ala isplivavaju
Ni dan danas nisam shvatio svrhu “Vidimo se u čitulji”.
Da vam kaze brat nesto
Ljudi zaboravili vec na masovke ove, sve ih boli kurac za oruzje
I vucica isto, njega prvog
Takav smo narod, zaboravljamo i najbise volimo kad nas boli tuki
незнам шта је видимо се у читуљи мсм знам неки крими џими документарац ал нисам гледо хахаха
парам овај линк не окачен пре 3 стране од аутора лабовк
Bilo kul jbg.
Jebo mamu sad sam se setio, prva god gimnazije bili u Pirotu, odem sa drugarom na pljeskavicu u neku rupetinu nigde nikog. Riba radnica pali jebeni fen da razduva vatru (jedini put da sam tako nesto video) i kao odakle ste bla bla. Ns kurac palac sledece pitanje: I JEL IMA MAFIJE
C, to su galamdzije.
Al za buduce debile odlican domino efekat da se useru u gace jer laganini zaborave ste ide posle.
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ItGk9kpTURBXy84M2Q1NTA2OTJkYmU4YmE0OGRhYWQ1YzFkZTE4OGM5Mi5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF
Kakvo je ovo sizofreno pisanje jbt
ххахахахаххахах више зуба има сигурно него дана проведених у школи
Kierke, ne mislim da su zaboravili ali mediji previse daju pažnje sad svakom idiotu koji priprijeti pa onda narod ogugla jbg tako je i sa koronom bilo, prvih mjesec dva tri svi su gledali koliko zarazeni koliko umrlih, izvlacili procenat, pametovali pa kasnije niko nije vise ni obracao paznju
Kirk a kenjo si sto igra partizan pune tribine bla bla
Ruma kao opština ima 60k stanovnika
Ako uzmemo u obzir evropski radni dan od osam sati, dakle 16 sati u dva dana, dingospow bi morao ubijati 3750 ljudi po satu, ili 62.5 ljudi po minuti.
Ako uzmemo da u dva dana potroši 32 sata smanjujući stanovništvo rume, i dalje bi morao ubijati velikih 31,25 čoveka po minuti da bi sveo broj Rumana na 0.
Zaključak: nemoguće i faktčekeri Estonije proglašavaju ovu vest lažnom
заиста се треба фокусирати само на ова два масакра остало је шаргарепа