Podijeli sa Vukajlijašima

1. let 3 prvi put sam cuo ovu pesmu pa mi bilo, "ovi dobri"

https://www.youtube.com/watch?v=s9aIdWVQy3I

onda sam cuo i ostale pa i nisu nesto posebno.

inace ovako ok su valjda, samo se debilisu, realno ovo trazenje dubljeg znacenja je jos gluplje od pesme. ima i gorih.

2. Evrovizija je za debile pa su zato debile i poslali

3. и шешељ је јео хрвацке слаткише у хагу и јео бајадере

Čuo sam pre par godina priču, u koju sam negde poverovao, da su Voju svojevremeno silovali Bosanci u zattvoru tamo negde još u vreme stare Juge. I od tada ih je omrzo, kažu, pre toga bio skroz neki drugi čovek.

4. чуо сам и ја то за воју
    СУМАРИЗУЈЕ каква реч у рангу речи КЛАСТЕР
    е парам опуштено сјајна акција још само 173467723 трилијарди тона кокајина и дрозе да се заплени и на коњу смо

5. Koja kombinacija tematike, od posta do posta malo seselj malo evrovizija.. vukajlija.

6. "evrovizija" je uvek bila evro popularnost konkurs gde se susedne države plusiraju i eldžibiti pokreti reklamiraju koliko god je moguće. ne trošite svoje vreme na to govno.

7. da nije malo sumnjivo kako skandinavske zemlje uvek deru guzove na evroviziji? ne mislim na pedere, iako je njih popriličan broj, nego onako, u smislu da su uvek pri vrhu.

8. Mesni blefira autodestrukcijom tako što koristi svoju samokontrolu kao sredstvo za javno samouništenje koje samo on vidi i oseća u pravom smislu.

9. у ком смислу да је сумњиво не капирам појасни

10. Samo ga mesni moze izvuci iz njegovog botovskog rezima i natjerati ga da mu odgovori. Zavidim ti, mesni

11. Sevast je bio za Cirka zadužen, Mesni za defkaše i Irelevanta. Doduše, Sevast dingospow, dok Mesni sirovije to radi, spominjanjem ženskog roditelja, ali nije manje efikasan.

12. Što se tiče mesnog i ženskog roditelja:
    Mesni, tvoja majka ima privilegiju da te ne voli i da pritom bude u pravu.

13. Počinje protest, jel ošo ko ?

14. što je ovaj u poteri za mojim kurcom, ja ga nikad ni ne primetim osim kada vi naglasite.

15. najebem mu se mame i sad mi stalno ganja isti kurac kojim sam mu jebo mater... kakav fetiš, curo bezobrazna. ali dobro, moj kurac je uvek na raspolaganju za one koji ga žele.

16. Koliko ljudi na protestu brt

Celo srpstvo diglo se za zivot Srbije bukvvvv

17. овде има људи ко кад је патријарх павле преминуо значи око 900к

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.