Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kakav crni pad, pa bilo je onda posle korone 3, 4 dana pa pojeo vuk magarca
Studenti posedali na guzice i nikom ništa, idemo dalje
Ovo što se tiče pinka i rijalitija ja to uopšte ne vidim kao problem. Ko to neće da gleda neće gledati, ja sam recimo pink blokirao kao i hepi i ostala sranja. Koga to ne zanima neće se baviti time.
Ljudi rijalitije gledaju doborvoljno, ja nisam čuo da je Žex Mitrović išao po Srbiji i puškom terao da se gledaju pink i rijalitiji. On je čovek biznismen, pravi pare a svi znamo da tržište diktira kakav će biti proizvod. Da Žex na pinku pušta emisije o moralu, istorijske dokumentarce, neke naučne emisije itd. to niko ne bi gledo, raspo bi se pink pre 20 godina. Čovek je provalio DNK srpskog naroda, pogodio ono što većina voli da gleda i sad na budalama pravi pare. Jovana Jeremić je idiot ali niko nju ne bi držao da je niko ne gleda. Nije kriv pink krivi su ljudi koji ga gledaju.
Krivi smo mi svi kolektivno što, umesto tih morona koji gledaju sva ta sranja i imaju IQ 81, preko odlaze čestiti, perspektivni i ljudi koji mogu da se uklope u normalan i civilizovan sistem, jer su i sami normalni i civilizovani. Treba preko da šaljemo čistače ulica a ne lekare.
Ma ne znam melk, to neko poređenje s milosevicem, ti neki padovi, to neko gotov je i slicno sve mi je to trla baba lan
Ni milosevic nije pao sto je vodio ratove nego sto ih je gubio. Rasturio drzavu, navukao inflaciju, izgubio kosovo, bombardovanje, dobio izbjeglice iz hrv, bih, kosova.. bilo je očekivano da padne.
Sta je vucic uradio u ovom momentu da ga dovede do pada? Prebacuje mu se neka odgovornost za rijalitije, za neke stvari koja nisu direktno njegova krivica.
Kao neko ko sve to gleda hladnije glave iz šire perspektive, sumnjam da će pasti.
Nece zauvek ali ce vecno.
Aj unazad od slobe kog politicara na celu drzave nismo mrzeli i jedva cekali da ode.
Mozda samo djindjica i kostunicu jer su prekratko bili na vlasti.
Svaki politicar od 1+ mandata neminovno biva omrazen kakav god bio.
Jbt u hrv su mrzeli onog josipovica jer je bio prefin, smor i svirao klavir
Mozda i jeste najveca steta da vucko ode a ne najebe za primer drugima, sve bi bilo sustinski isto samo ne bi gledali bolesnika nego bi dosao neko normalan za kog bi za 2 godine otkrili kakva je nakaza, fazon Sapic.
Ovakvi kakvi smo Vucic je dobar, bez zajebancije.
па да у овом моменту ништа ал за 11 год распродато и уништено све перспективе за живот у овој земљи нема
имамо памћење златне рибице
Preživeće Vučić ovo. Realno, šta je on trebao uraditi? Nije on kriv što debili vode decu u streljanu ili imaju kolekciju vatrenog oružja na tavanu.
Bio bi mudo da izađe i pita: a šta sam vam ja kriv? Da ljudi ne gledaju pink, pinka ne bi bilo. Većina ljudi ima net ili bar pristup biblioteki i može čitati povazdan o teoriji struna. Ako hoće.
ахххахх кад се сетим како су говна студенцка поседала на гујце добро ме подсети ту се видело да су срби слаб материјал да изазову промене живи били па видели
Pa nije tako bilo, ako pricamo za studente za vreme korone.
Iste veceri su popustili i studenti ostali u domovima a teli da ih teraju kuci.
Bukv vucko reaguje na prvi pritisak i balansira. I vcrs nije bilo jednog pandura.
A sta je to nego demokratija
ео сад видех клип де се дерњају сви вучичу одлази
Da, bas stvari tako funkcionisu.
Mase su prosvecene i biraju bas pink.
Ovde je problem jer se glupe ljude cini jos glupljima jer kao svinje pojedu onu prvo sto im je pred njuskom. To je vec genetika.
Pa vidi
1. i da padne (a mora pre ili kasnije) razbežaće se možda ovo malo glavnih oko njega, ostatak glupavog, zatucanog i nepoštenog naroda spremnog da da bulju za kilo šećera će ostati. I ostaće glupavi, i nastaviti da gledaju pink i čitaju informer ako im se to ne ugasi.
2. nije uopšte isključeno da će ga naslediti deset puta gora glava spremna na sve i svašta, pa i na nasilje kakvo ne pamtimo.
3. i da ga nasledi neko pametan, ovi što više nisu vlast su opozicija, brojna i organizovana, i dići će dževu na sve moguće. A narod će od ovih novih očekivati sve i odmah, i vrlo lako postati nezadovoljan. Treba bre čitav jedan narod da unormalimo, a za to su potrebne decenije. Ali od nečega mora da se počne, a to je pad ovog goveda.
https://www.instagram.com/p/CsJ-75rs1v3/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Zato svinje ne treba raniti pinkom nego im dati bolju hranu, jesce i tu bolju svejedno. Svinje jedu sta je dostupno zato bi bilo neophodno da se ukinu ta govna, nema svako mogucnost odluke.
Problem je naci model kako to izvesti
Ako mogu birati, a mogu, ljudi gledaju ono šta vole, jbg.
Za to vreme, u redovima opozicije https://n1info.rs/vesti/zorana-mihajlovic-za-n1-o-protestu-jos-jedna-poruka/
Pre par godina, u lokalnoj kafani, uklonim tabloide sa šanka i donesem od kuće politikin zabavnik, par komada. I uzeli ljudi da čitaju; sede dva matorca i komentarišu - jesi znao ovo, staklo kad pukne komadići lete ne znam kojom brzinom...Itd. Ako ljudima daš kvalitet da se oplemene, baviće se tim i na posletku oplemeniti.
I za taj rijaliti je Vucko mastermajnd nasao resenje, rekao “ko sam bre ja da branim ljudima da gledaju rijaliti, vi bi da gasite jedne a ne gasite druge a? Kakva je to demokratija, kakva je to sloboda medija gde se nekome uskraćuje da emituje dozvoljeni sadržaj?” I opozicija ispada veći “tiranin” od njega jer jelte oni bi nesto da brane
Kako da bira neka baba kojoj komunizam opro mozak pre 60god npr, ili neka debilcnina uclanjena u sns jer je bilo lakse doci do posla, kako da bira ako je zivot nametnuo situaciju da je debil i stvari idu po inerciji
Lepo to zvuci, al svako moze da bira odredjen stepen stvari u zivotu, druge stvari su nametnute.
To je kao da kazes ko vas jebe srbi pa birali ste vucica.
pa što ste ga birali majmuni LOL
Ali kakav tenkre lol https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/345641678_902886914347681_2601236147855144980_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=2Mtkg-3_Iu0AX-cSD71&_nc_oc=AQkC3tMfz2FA8SAmvyD2ZI5VXftQWaRFmb3s3dYOEpn7t344Pt42Ppzsrel33dhnh_o&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=00_AfAKH3QLOokAXVNLMbjzxKDc5CYRHRNmfRR2I-uuk_fDsQ&oe=64642D6C