Podijeli sa Vukajlijašima

1. Melk ne lupaj
    Čovek iza koga stoji 100 marketing stručnjaka da izjavi pogrešno nešto ne biva
    Lik je doktorirao politiku u Srb doveo do savršenstva svaki segment pokrio jebeno
    Čuj da lupi nešto

2. A tom tvom drugu kaži da se napuši kurca jer je debil koji klasira ljudi po vrsti muzike koju slušaju nataknem ga na kurac

3. Čovek iza koga stoji 100 marketing stručnjaka da izjavi pogrešno nešto ne biva

Ne biva ako nisi narcisoidni degenerik, ne bi mu bilo prvi put

debil koji klasira ljudi po vrsti muzike koju slušaju

Brt pa to je najosnovniji filter za budale. Radio bio na tekhausu, svaki vikend stotine ljudi, provod, zajebancija, poneka tuča jako retko...Radio na seljani, svaki vikend degenerici na koksu pucaju jedni na druge, bodu se noževima i lome flaše jedni drugima o glave. Čuj klasira nego šta nego će da klasira ako ima malo razuma, treba da se družim sa nekim ko sluša BMK ili jalu brata, mrš

4. Odrasla verzija onog "pas mi pojeo domaći"

5. O ovome ti pričam Boksore moj brate

https://n1info.rs/vesti/da-nisu-odrodjeni-od-naroda-znali-bi-da-ce-reakcija-na-ovo-da-bude-inat/

džaba pr timovi, džaba sve kad su ljudi naprosto idioti.

6. Ne zagađuj ovdje smradu jedan

7. Najjači je ovaj nebitni upadne ovako u sred četa sa nekom nasumičnom objavom xD

8. Preventivno banovan na jedan dan pff samo ste mu dali vremena da prikupi linkove :(

9. samo ste mu dali vremena da prikupi linkove :(

hahahahaha

10. хахахахах скаузер у свом стилу
    али лик скупља линкове по цео дан само да би зајебавао неког а проф наравно не пада му напамет да га банује

11. јбт ја се понадао само лик заправо није ни банован :)

12. Čovek iza koga stoji 100 marketing stručnjaka da izjavi pogrešno nešto ne biva
    Lik je doktorirao politiku u Srb doveo do savršenstva svaki segment pokrio jebeno
    Čuj da lupi nešto

Da za sirotinju.
    Pokrio je spiku prema najslabijima tj najdebilnijima, klasicna komunjarska spika.

Kada se obraca on to radi prema retardima, apsolutno zaobilazi inteligentniji deo puka. Nisu culjna grupa jer su manjina. To je sve sto radi dobro.

13. Povuko sam post o dugim cevima i vlasti

Sta ako prate i ovde, mrzi me vcrs u pritvor

14. Proveri ispod auta svetli li išta

15. јбт ја се понадао само лик заправо није ни банован :)

jest bio je, na to sam mislio, mada ajd sad ti veruj skripti

"Bio sam banovan na jedan dan jer sam bio osumnjičen za spemovanje, ali to me neće sprečiti da kažem šta mislim."

16. Zar još uvek ne postoji tema za napušavanje TI - ja? Osećam duboko, ali duboooko razočaranje i sramotu zbog ove činjenice. Da je ostalo i 5% stare slave ovog sajta znao bi se neki red, ali neee. Sve je ovo povezano i sve ima smisla u rl, postali smo trve mlakonje koje najobičniji lezilebovići, picajzle i botovi jebu u okretu bukv. Dotakli smo dno posle dna, ima li kraja lol
    U toku je frustramaxxing, testiranje kolektivne količine norepinefrina aktiviranih kroz sarkastične komentare i prozivke iz pravca vrha piramide prema dole, dakle ovako: ↓
    Neko može da kaže da fitilj neće još dugo trajati, a ja mislim da nema dovoljno baruta za bilo kakvu veću eksploziju, u prevodu malo nas je al smo govna. Nikakvi prevrati neće se dogoditi ni sada ni za 10 godina. Vučko ostaje do kraja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.