Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pazi jbt ta bliža istorija nas i Hrvata kako je tekla

- bum pokolj
    - bum braća najrodjenija
    - bum pokolj

i to sve praktično preko noći, ni da smo nešto malo pauze imali izmedju ko tipa sad, C, odmah posle Jasenovca u bratstvo i jedinstvo, a jedinstvo se okončalo krvoprolićem, ništa pregovori, dogovori, podele i mirna razrešenja, jok mori, nismo mi neka tamo gejska Čekoslovačka. I ljudima to sve u suštini negde i logično - logično da živimo zajedno, braća smo jbg, istim jezikom govorimo, a logično nam opet i za gušu jednidruge da ščepamo, jer i to je negde tradicija, još od vremena kad smo mi ratovali za Turke a oni za Habzburgovce. Tj. i mi ovde prečani smo ratovali za Austriju, Crnjanski npr. Jbt i sad da krene da se spamuje priča oko ujedinjenja Srbije i Hrvatske, malo bismo se u početku protivili, no za tipa 10 godina smaranja, pa i manje, pristali bismo većinski na to ludilo. I da šešelj bude neki ministar u svemu tome bi prošlo, kakvi smo imbecili i jedni i drugi. Dobro kenjam i ja malo, Hrvati su pametniji, ne bi to sebi dopustili.

2. Ehh tito je krao ali i melku dao

12 jutara teškom mukom stečene zemlje nam uzelo govno

ovi kradu a melku nista ne dadu

pa ono u suštini, i nije baš da neko nešto krade od mene, naprotiv. Zaboravljaju ljudi da su za vreme slavne Juge bivale i nestašice, tipa kafe, i da su jedan dan auto vozili oni sa neparnim prvim brojem na tablama, a sutra ovi drugi. Teške sirotinje bilo i tada ko i sad, jedna partija, jednoumlje na svim kanalima što ih ima, samo tad nisi smeo da laješ u kafani i pričaš šta oćeš, i ljude, često ni krive ni dužne, slali na Goli. Ovi što danas najviše kukaju da je katastrofa i da leba nemaju da jedu, spičkaju 150e mesečno na cigare. Ne valja sad naravno, ali nije baš ni tako katastrofa kako volimo da kenjamo, a nije ni tada bilo tako sjajno kako nam prepričavaju.

3. Al bar sa cg nema tih pizdarija fala bogu. Makedonci nas vole, sa madjarima smo ok zbg vucica, nije sve tako crno

4. A nas ko jebe jel caro ?

5. Sta vas, mi smo ista drzava vi se ne racunate. Vi ste veci srbi od nas odavde

6. fejk nemoz biti nesto sto ne postoji

7. Trenutno stanje

Srbi iz bih>srb kosovo>srbi iz cg=srb iz srb>srb iz hrv>srb iz dijaspore (celtovi)

8. >srbi iz australije kao ubedljivo zadnji

9. Srbi iz okeana prepičke NZ > Svi ostali Srbi i Nesrbi

10. АЛО ВУКАЈЛИЈАШИ ЈЕЛ ВАС УЦЕЊУЈУ ДА ИДЕТЕ НА КОНТРА МИТИНГ ХАХАХАХА
    ако знате неког кога да подијели те ту причу са нама

11. Meni prete otkazom ako lajkujem slike protesta

12. хахахаха
    ај само без лажних измишљених прича

13. Znam ove što su dobili kojekakve poslove, pa ako ne mogu da idu moraju da pošalju nekoga umesto njih, tipa strinu. Ovi što vode i organizuju iz manjih mesta moraju da prikupe neki broj, tipa nekakvu kvotu da ispune. Zamerio sam se jednom bivšem drugaru što vodi kao ljude na mitinge, kačio bio slike sa Andrejem i ta sranja; tri godine pre toga okači post - ko danas bude glasao Vučića serem mu se u usta, neka me odmah briše itd. I ne bude mi mrsko, iskopam taj post i nalepim mu nazad na fb. Ne znam kakvo sam mu tačno sranje napravio, ali nismo više dobri lol.

14. хаахахахах то су приче које оћу да чујем

15. Zabio si drugaru nož u leđa dakle

16. Jbt sto je najgore sto isti ti ljudi koje jebu i usi im zavrcu, sto moraju ici na mitinge, drzati profilne slike, nositi majice itd, uopste se ne prodaju za neko stvarno bogatstvo ili uspijeh, srede im neki posao tako jadan da je bolje crknuti od gladi bukv, i onda jos traze milion protuusluga, ne znam kakav je to profil ljudi, mislim da bih prije i pod mostom spavao nego da me neko jebe za tako nesto

17. Oni koji nemaju ni sss uslovljeni su tim, jbg ko će zaposliti nekog samo sa osnovnom recimo a da nije u nadnici npr

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.