Podijeli sa Vukajlijašima

1. U tom slučaju nismo ništa bolji od životinja koje love ili beže od predatora kako bi opstale.

Istina, ali lako je tuđim životom gloginje mlatiti. Niko ne bi da se žrtvuje za dobrobit mase, pogotovo ako nije siguran da će žrtva išta postići.

2. učlaniš se i napreduješ

а па зато су они НАПРЕДЊАЦИ значи ако си у другој странци онда си назадњак сад је све јасно!

3. Druže moj onaj što nema detetu da da za užinu u školi se učlanjuje i kod Tačija i Izetbegovića u stranku ako treba.
    U idealnom svetu jeste to tako, sva sirotinja bi se pobunila i rekla nećemo u stranke al to je utopija, toga nema. Kamenofil je lepo to objasnio.

4. Naravno, taj što je došao do te situacije da mora da se učlani u sns da bi preživeo nije trebao to sebi da dozvoli, trebao je da se bori da ne zavisi od toga. Ali kad je već ušao u govna šta da se radi, glumiti patriotu i nekog butnovnika bilo bi jako samodestruktivno i neodgovorno i prema sebi i prema svojoj porodici.

5. Ne mora. Evo ovde po Vojvodini i Mačvi dovlače ljude iz Nepala da bi radili na plantažama, robijaši rade u šumi i čak fabrikama, penzioneri od 70+ takodje. Drugar danas ne može da nadje jednog čoveka bukvalno da izbleji tri dana u Zadru za lepu dnevnicu, mora da vodi tri čoveka, ovom jednom istekao pasoš. Ljudi koji ovde kod mene imaju zemlju ne znaju šta će za radnike, nema ih nigde. Pričamo gluposti.

6. Ja sam prvi mogao da udjem u sps i radim nešto skroz pametno, jer im trebaju i školovani ljudi. Umesto toga, išao sam sa diplomom ekonomiste u 5 ujutro da radim na njivi. Svi imamo izbor.

7. Ajte u kurac

Mozes se uclaniti danas u sns al od toga nema vajde. Znam lika koji se uclanio u samom startu, nista nije izvukao a isao lepio plakate majmunisao se. Znaci ni to ne moze svako

Sa druge strane imam frendicu uletela 7soma evra za drzavni posao na nekom institutu sa zavrsenim privatnim faksom, solidno je bogata, jbg lep posao, zeza odmori putovanja... ima tamo i pametnih na poslu koji odradjuju sustinu, mozda ce se slepati neko vreme ali u medjuvremenu ce uci u rutinu i niko nije na gubitku, ni drzava ni neko drugi skolovani koji bi kao trebao biti na tom mestu. Nije neka tragedija sto se neko uclani u sns i dobije posao. I sta mislite jel mora ona na mitinge i znaci li joj sendvic

Sdruge strane ovi sto su vec bili zaposleni pa ih primorali da se uclane su sirotinja kojom se manipulise za posao.

8. Opet caramele i ekonomski tigar, prijedu mi se govna kad čujem da posla ima ko oće raditi.

9. Pardon Caro, moj komentar je bio za Melka.

10. Hahaha, pa realno ima posla samo se nikom ne smara na poslovima gde mora da se radi.

Sustina je neraditi i uzimati makar neke pare. Tu vucic nista nije kriv sry

11. Aj realno sta treba da te zadesi u zivotu da imas recimo pravni zavrsen ili istoriju,fiziku, geografiju, engleski recimo i da za 4 soma dnevno drkas valjak za krecenje i beres malinu na plus 40 de ti gazda kuva splacine za rucak i posle se zali kako su svi neradnici A ON IM KUVO SVAKI DAN KO GOSPODI

12. Malo veselije teme, za nas kontrolore

https://fb.watch/kwZ5o2jrRe/

13. kontrolori lolo

https://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-predali-gomilu-oruzja-pogledajte-fotografije/2463354.aspx

Da nije glupavog natoa danas seselj i vucko ne bi bilo tamo neki moroni vec bi bili carevi

14. Kakve veze nato ima s predajom oruzja sta je reci

15. Aha kao hrvati u natou aaa da

16. pametnom dosta jbt

17. опуштено неће се разоружати србија а у странке улазе класични гребатори
    ИМА ПОСЛА КО ХОЋЕ ДА РАДИ АЈМО СРБИ МОТАЊЕ КАБЛОВА ЗА 50 СОМА ИЛИ КОВИД РЕДАР ЧУЈ МЕНЕ РЕДАР РЕТАРД СОРИ

18. Za vuzija i caru;

NATO (pa i Hrvatsku kao članicu) zaboli kurac koliko vojnog naoružanja ima Srbija a kamoli za ovog po kućama lol ne tripujte se da nekog boli kurac na Zapadu za predaju oruzja u Srbiji sta vam je

19. ја сам само рекао да предаје илегалног неће бити

20. Jbt koliko vas boli seselj a svi su bar u nekom momentu lozili na te srb spike

Da pojasnim, 90ih da nije bilo natoa pocistili bi sve i posle kosovo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.