Podijeli sa Vukajlijašima

  1. JEBAC:

    E a svaka jača pol diskusija u koju se ubaci plidu devoluira u stavljanje plidua u mercy seat da objašnjava i opravdava poreklo i kulturu bosanaca

    nastavlja sa postom koji stavlja plidua u mercy seat i objasni i opravda poreklo i kulturu bosanaca :)

  2. Meni daleko bliži Bošnjak musliman nego Srbin ateista, naročito ako se odrodio da živi negde preko.

  3. I ako bosanac nema care i celtove u mantijama oko sebe da mu tupe mozak kako je smećar i izdajnik s jedne strane

    ¨

    al za ovo da jes govna, znas?

    gde mene nadje da ovo radim?

  4. Do malopre meni celt jeo govna da sam neki mejmun srbofil sad dobio karmu bek od jebaca jos se istrigerovo lol

  5. Moraš prvo videti kakav si to hrišćanin pravoslavac pa onda dozvoliti sebi da u nekoj meri kritikuješ neke tamo muslimane.

  6. Meni daleko bliži Bošnjak musliman nego Srbin ateista, naročito ako se odrodio da živi negde preko.

    postena stvar. zajebanije malo kad se gleda narodski, ali meni su od odredjenih srba, odredjenih grupa i zivotinje blize.

  7. verovatno procitao samo onaj moj sarkasticni post :)

  8. ubijate tezu zasto su bosnjaci prihvatili okupatorski islam mesto izvorne bosanske relegije koju im niko ne osporava kao njihovu

    gde je problena drugosrbi

  9. Kako ne razumeš Caro jbt, da su prešli u katoličanstvo štitio bi ih vatikan, da su uzeli Pravoslavlje štitili bi ih mi Rusi neko (lol najebali bi vrv debelo), uzeli su Islam i zaštitile ih Osmanlije. Da su ostali bogumili satrali bi ih svi redom, ko bi zaštitio tu šaku naroda, uz koga da stanu?

  10. postena stvar

    Naravno da je poštena, ja tebi vojvodo, ti meni serdare i zdravo doviđenja. Daleko više cenim zdravog pravog stamenog čoveka postojanog u veri, ma kojoj, koji nastoji da zadrži i očuva tradiciju i porodične vrednosti, od nekog oupenmajnded beogradskog hipstera koji se trpa u šupak, odbacuje sve jučašnje i zalaže se za nekakve apsolutne slobode, ekologiju i slično, a zapravo gleda da što duže i udobnije pretvara hranu u govna, po mogućstvu kvalitetnu, kako bi govna lepše izgledala.

  11. Malopre plidu reko da se kod njih turci smatraju okupatorima. Nova kategorija okupator-zastitnik. To ko ovo sto ih nato stitio 90ih od prokletinje samo ne vicu da su okupirani

    Znaci iz ove perspektive plidui prejabali turke, nas i kroasane najpametniji narod bukv zadrzali islam nije losa religija

    Al fazon srbi bi ih satrali a turci ne bi lol

    Inace pravoslavlje poznato po nasilnim pokrstavanjima

  12. Bosanci ljudi samo hoće da ih svet ostavi da na miru podivljaju u onim njihovim senovitim i maglovitim čukama, brdima i šumama, da jedu janjad rukama za praznike i prasad krišom i da piju rakije i pive, jebe im se da idu na bilo koju stranu, jebe im se i što nemaju more. U fazonu - alo raja odjebte, nema ništa ovde spektakularno koji vam je moj, muka živjeti ovde, ostavite nas da smrdimo na miru u ovom našem slepom crevu i vilajetu.

  13. caro, ovo ti kazem al da ostane izmedju nas. to je zato sto su govna prodana svi oni. jesu od nasih, al su deo sto bio pogan genecki. treba to stalno da im pricamo, da znaju.

    ti se zajebavaj celte ali jeste tako, oni najgori od Srba su prešli u islam, evo ja to kažem a ja sam s područja na kom se najviše prelazilo u islam van bosne, znači pišam po svojima. jeste sad ovi iz jednog mesta su morali u islam inače su mrtvi a ovi iz susednog mesta nisu, aj molim te

  14. to je isto kao sad što pričate za SNSovce da su najgori Srbi, da uopšte nisu Srbi, zato što preko politike gledaju da osiguraju svoje dupe. e zamisli sad da je vučić pripadnik Scientology crkve i da svi iz SNSa moraju da pređu u tu njihovu veru.

    zamisli, čak, da je 18. vijek i da se vučić zove Vukoglu...

  15. Daleko više cenim zdravog pravog stamenog čoveka postojanog u veri, ma kojoj, koji nastoji da zadrži i očuva tradiciju i porodične vrednosti, od nekog oupenmajnded beogradskog hipstera koji se trpa u šupak, odbacuje sve jučašnje i zalaže se za nekakve apsolutne slobode, ekologiju i slično, a zapravo gleda da što duže i udobnije pretvara hranu u govna, po mogućstvu kvalitetnu, kako bi govna lepše izgledala.

    Catching strays here, oladi brate

  16. Najgori od Srba su prešli u komunizam.

  17. Najgori od Srba su prešli u komunizam.

    i postali drugosrbi autosovinisti

  18. Čovek fiziku što mi je predavao u osnovnoj stajao svojevremeno pred crkvom i terao ljude od vrata, zapisivao ljude koji ulaze unutra. Danas i sam ide u crkvu. U međuvremenu bio predsednik sela, fudbalskog kluba, osnovne škole, nema gde nije bio i nema gde nije ojadio pokravši sve što se moglo. Jednom rečju govno od čoveka. Naravno da su SNS-ovci najgori Srbi, jer prodali bi rođenu majku za dvesta dinara. Čuš jedinstvo, kakvo kurac jedinstvo, mora narod da se podeli na kukolj i na žito i da se ta dva ne mešaju.

  19. to je isto kao sad što pričate za SNSovce da su najgori Srbi, da uopšte nisu Srbi, zato što preko politike gledaju da osiguraju svoje dupe. e zamisli sad da je vučić pripadnik Scientology crkve i da svi iz SNSa moraju da pređu u tu njihovu veru.

    Najgori od Srba su prešli u komunizam.

    ova dva povezana, ali ih i dalje zovemo srbi, i racunamo u svoje..
    nije isto bas, jer to je procenat supaka koji imas u svakom drustvu, i na podrucju srbije je manje-vise ravnomerno rasporedjen.

    sad, ako bi ispalo da je tipa celi deo severnog banata 100% za SNS dok ostatak srbije sto ovako sto onako, tu bi vec mogle da se traze paralele.

    ali u tom slucaju, odmah moze da se postavi pitanje, "cek bre, a zasto to bas tu", jel neki pritisak, jel nesto u vezi sa kulturom jel geografija, jel madjari, voda koju piju itditd, retko ko bi to objasnio "to je zato sto su takvi", dok ne prodje 300ak god pa moze tako da se prica, sto opet dovodi do ove price od koje smo poceli.

  20. Stvar kulture Celte, kulture i nasleđa - niu ni neonacisti jednako raspoređeni u Nemačkoj i Austriji. Oni imaju svoj kukolj, mi naš, i moramo se svako svog stideti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.