Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jao da, bio je i jedan broj kada je on nešto svršio po njoj (mislim da je i slika bila, phahahahaha), i kao to posle brisao i bilo ga sramota.... Sad zvučim kao Pezos, ali mislim da je stvarno to bilo u nekom broju! HAHHAHAHAHAH!

Hhahaha ako nađeš to moraš da skeniraš ili da slikaš i da mi pošalješ u PVT. Hahaha kakav carski strip hahaha. Je li se baš viđela, da prostiš, svršotina? hahahahaha

"Elem, primjećujem da moja prepričavanja stripova izgledaju kao one pripovjetke o svetom Savi."

Kako to misliš? lolo

Pa taj format prepričavanja. Fabula ide ovako otprilike:
    1. Nešto se dešava dok se još nije pojavio glavni dobrica (npr. ljudi imaju kuću bez prozora)
    2. Dobrica se pojavljuje na licu mjesta i demonstrira svoje sposobnosti (npr. sv. Sava napravi prozore)
    3. Svi su zahvalni dobrici (svi imamo prozore)

2. Kačio je neko to već na ovu temu, strana dvije unazad, a čitao sam o tome još prije neki mjesec u Plejboj, davao intervju.

3. Koja priča. Shvatate li vi ovo? Šta, ja se kvalitetno iserem na premijera budućeg i šta, hapse me?

4. Glupost najobičnija, poslao bih ga na robiju samo takvu, seljačina sa glupim forama, ali gle čuda, on je heroj u narod. Nije bitno koga proziva, ali se to na takav način ne radi.

5. Ja se trudim da ne skontam. Lezi digse ustaj sedi...

6. http://www.pik.ba/artikal/11597084/konj-i-kobila/
    Obavezno pogledati fotografije i pitanja za vlasnika.

7. Ali zadnja slika na KBO-ovom oglasu - ne pre je bi vo!!!

8. Hhahaha ako nađeš to moraš da skeniraš ili da slikaš i da mi pošalješ u PVT. Hahaha kakav carski strip hahaha. Je li se baš viđela, da prostiš, svršotina? hahahahaha

Videću da se popnem gore, pa da detaljnije pretražim, ali sada kad sam malo čituckala, nisam naišla na taj broj, na žalost. Za sliku nisam sto posto sigurna sigurna (ali mislim da je čak i bila neka fensi svršotina hohoho), ali sad se prisećam priče- bilo nešto kao tokom petinga, ahahahahaha, sećanja mi naviru. Ali ako nađem, i ako ima, poslaću ti svršotinu, nema frke. Hahahahaha! Možda može na internetu da se nađe taj broj... Ali znam sigurno da je bila neka takva priča, i da je on bio jako postiđen. A inače je bilo valjda i njegova i njena strana priče, za njenu se ne sećam.

9. Od kad je počo da se gudra DŽASTIN BIBER JE ZA MANA KRALJ

10. нашо сам ону рибу виру са гифа, класична маја за богате
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/p180x540/1966132_733692946665118_272656876_o.jpg

11. a šta vam je to lel?

12. Jack Harper
    a šta vam je to lel?

"kul" verzija lol.

Ustvari retardirano u pičku materinu.

13. Aaa, hvala, Rade. Vidim to po internetima pa me zanimalo. A što baš ''lel''?

14. Smorko! Dobra si đevojka ali... puno pitaš. :)

15. Je l' to ono: ''Ako ti kažem, morao bih da te ubijem''? Ups, i ovo je bilo pitanje, dobro, ništa onda, možeš da zamisliš da nisam ništa pitala? Ovaj, mislim zamisli da nisam ništa pitala.

lel :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.