Podijeli sa Vukajlijašima

1. Бохоре, није поента у томе да не треба кажњавати за пролазак на црвено, него да треба казнити и за дивљачку вожњу. Да, овај што је прошао на црвено је главни кривац за судар, али је и овај својим прекршајем допринео томе да последице буду веће.

У случају твог буразера је све јасно, постоји само један кривац. Шта је било с тим дедом, јесу га послали на робију?

2. Nije brate. Posle svega toga kad je burazera odvezla hitna i kad smo se mi vratili iz Bg-a ja i ovaj drugi burazer rođeni od ovoga krenemo da tražimo dedu da mu upalimo kuću ili nešto tako. Znali smo iz kog je sela, već počelo da se priča po gradu. Mislili smo da ga je ubio, tako su nam nešto u Bg i rekli. Tetka i moj ćale nas izvale i okrenu muriji u kažu šta i kako. Kad smo bili na raskrsnici pred njegovom kućom već 2 patrole, tu haos mi se raspravljali i oni nas pohapse tu i stave u njihova kola, jedan pandur vratio naša i dovedu nas gajbi. tu već 1300 ljudi rodbine i daju nam neke lekove za spavanje i nisu nam dali da maknemo.
    Dedu na sudu krenuo da se vadi na neuračunljivost ili da nije video dobro, pogoršao mu se šećer kao u tom trenutku, i da nije bio pri svesti tada, više ni ne znam. Advokat i sin mu koji je kurton neviđeni ga savetovali. Dobio slagaću te neku uslovnu bednu ni troškove bolnice ni odšteta mu nije naplaćena pošto je to preuzela Žandarmerija. Nisu hteli da čuju da bilo ko drugi plati pošto je brat bio pod ugovorom a oni zakonom snose sve troškove svega a i mi smo digli ruke jer nemam ja ništa od dede u zatvori, buraz neće da se oporavi pre od toga. Bilo bi bolje da smo mu kresnuli kuću i ćao.

3. Чек, да ли се условна односи на исто дело или било које? Сад се питам јесу ли му макар одузели дозволу?

Bilo bi bolje da smo mu kresnuli kuću i ćao.

Не бисте имали ништа ни од овога... Осим додатне муке.

4. Није да те критикујем, него констатујем да је добро што су вас спречили.

5. Pognimo glave za naseg palog brata...

Ко га јебе кад је пичка.

6. box,ae da nadjemo dedu i maltretiramo ga

7. Ко га јебе кад је пичка.

Ili derpe.

8. Па ако је педер, онда ти је бесмислен пост. Мада, можда је Нина шимејл, у том случају се извињавам због напада на твој пост.

9. сад мисе дрка на нину, дај неке слике плиз?

10. Јадан овај Антонић, каквим је кретенима уступио налог.

11. Па ако је педер, онда ти је бесмислен пост. Мада, можда је Нина шимејл, у том случају се извињавам због напада на твој пост.

E,Nina je inace vr' ribica. Nego, mislio sam onaj njuejdz derpe. Znas, on zvanicno nije derpe, a ta devojka mu je otelotvorenje Marije Magdalene i onda,iako bi je najradije trpo upicku, on se druzi s njom, slika, pije koktelcice i to, kad ne moz' bolje. Ono, svako od nas kad uleti u frendzon proba bar jos jedanput i onda tera to u kurac ako nemere sanse za koitus, a ovaj ne odustaje i ako zna da ne' da jebe.

Cherishuje je i kao drugaricu i on je srecan, hihi. Derpe jebi ga.

12. Au ovaj mali u sivoj majici nabada profi!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.