Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://akademskikrug.rs/uspeh-desnice-u-evropi/
    одлична анализа сак наставља да јебе у сваком тексту.

мада, не знам на шта све може да изађе успон деснице у целој европи.

2. Ja nisam skontao šta je hteo da kaže.

3. Video sam ovo neki dan, nek joj je rekao mamicu joj kurvanjsku

4. Ona je na foru onog što je pezos pričao (lagao) skoro, da se likuša vadila "samo 2 put mi je stavio". Šu. Pičku. Materinu.

5. Dio, komentarišem ono iznad, tvoj post nisam ni video :)

6. Ma znam, malo trolujem, dosadno mi.

7. Ja nisam skontao šta je hteo da kaže.

Najverovatnije ništa, napišeš nešto na bar dve strane, pomeneš poplavu i zaključiš sa 'mi smo govna' i nema da omane.

8. Čitam ove postove za te pojedine partijaše i ne mogu da verujem šta čitam. Jebote, ceo SNS u mom selu zna da sam moderator na Vukajliji, zna ko sam i zna da ovde nema nikakvih intervencija i niko se ne buni, štaviše smeju se forama isto kao i ja. Da li je moguće da postoje toliki idioti, nebitno koja partija je u pitanju, da nisu svesni sa kakvom se silom rvu kad se kače s novinarima ili umetnicima? Dileja.

9. Ти си се хвалио људима да си на Вукајлији?

10. Zašto da ne? Ja sam ponosan svojim kreativnim učinkom kako ovde tako i na drugim mestima. Neki od mojih performansa su mnogo gori od bilo čega ovde pa sam ih izvodio javno :)

11. Не знам, мени много блам да причам о томе.

12. Meni je mnogo lakše, ne moram da se predstavim kao "Ja sam Jebač na Vukajliji" ;)

Ne kapiram zašto bi te bio blam, ovo je najkreativnije mesto srpskog neta na kom je gro duhovitih ljudi Srbije. Meni je uvek čast.

13. Не знам ни ја што ме блам. Блам ме и да кажем људима да сам власник Пуја који је исто до јаја популаран међу млађом рајом. Откако се раширило на факсу све мање идем тамо хаха.

14. Pujo je nadrealistički, ja ga ne gotivim ali moram priznati status koji uživa. Ne bi me bilo blam da ga priznam.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.