Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne zajebavaj Grofe, Nash i ja smo se više puta sukobili nego što smo se složili, ja ga realno smatram kvalitetnom osobom.

2. Take your hands off my gligy boy!!!

3. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/1908050_801149283237202_4881837421317719595_n.jpg

Maturanti prestižne “Isusovačke klasične gimnazije” iz Osijeka, ovim povodom kontaktirali su omiljenu folk pevačicu u Hrvatskoj, Tinu Ivanović, u želji da im posudi slogan svoje “Lične karte” barem kada je reč o bogatoj diskografiji.

Naime, ovi srednjoškolci su poznati po otvorenim stavovima i izrazli su želju da na majicama poslednjih srednjoskolskih dana nose stihove pesme “Bunda od nerca”, ali, uz saradnju sa pevačicom došlo je do male izmene teksta pa će slogan na samom kraju glasiti: “Ako imaš petlju, ako imaš herca, pokloni mi sličicu sveca”.

4. To li je Hrvatica? Ja sam bio ubeđen da to peva neka naša krmećarka.

5. Није Хрватица, не хули.

6. Bruce
    Ne zajebavaj Grofe, Nash i ja smo se više puta sukobili nego što smo se složili, ja ga realno smatram kvalitetnom osobom.

Mogu i ja da budem šaljiv, želim to.

7. Brate majndfakujete me već nekoliko nedelja. Sa svih strana!
    Te me tovare da mi ne radi kamera kad se nakačim na onaj tajničet pa me proviron odjednom gotivi pa još i brusika kaže da sam duhovit.
    STAHP!

8. Ma naravno, nego sam u momentu prebacio da me nešto zajebavaš, prezubio sam posle ove avanture sa Androsovom defkom, ne radi mi mozak dobro od tog momenta.

9. Neše ti si autonomaško probosansko govno.
    PS. izvinjavam se bosancima lolo

10. Pali traktor i da te ne vidim!

11. Kako nisam video ovo nije mi jasno, a matoro ko biblija

https://www.youtube.com/watch?v=ExZ0i04pSeY

12. brus, aj nadji sliku tu opet, interesujeme posle dzimijevog komenta :D

13. musssashe, srećan rođendan, sve najbolje

14. nije mi rodjendan, sve najbolje

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.