Podijeli sa Vukajlijašima

1. I ja sam anoniman za ljude u gradu. Tj. za sve.

Nekako je ovako lakše praviti boleščine i pisati kurce u DPR, nego kad svi znaju ko si pa se ustručavaš, i ne ide uz profesije, jer smo ipak ozbiljni ljudi.

Puno je lakše stvaralaštvo kad je čovjek anoniman.

2. Jebešga, ja sam računovođa, ekonomista, obnašam i neke javne funkcije (volonterski), ali sam i likovni umetnik, performer - to je ono što ja jesam. Preležao sam dečje bolesti i šište mi jaja za mišljenje onih koje boli što i sami nemaju muda da se eksponiraju.

Naravno, imam i ja ljudi kojima se divim, ali i oni slično razmišljaju po pitanju javnog suda :)

3. VRATIĆU TI PARE, ŠTA MI STALNO ŠALJEŠ PVT

BIĆE OVIH DANA PLATA...

4. Bruce, blago tebi, ja nijednu dječju bolest nisam imao. Šmrc.

5. DOSLO JE DO PROMENE KAMATNE STOPE!

6. Kasno si rođen, u moje vreme se vakcinacija vršila tako što smo kolektivno išli u posetu boginjavom klincu iz ulice koji je imao tu sreću da prvi zapati virus :)

7. Naprotiv, izlagao sam se i ništa. U srednjoj (medicinska) na praksi na infektivnom, namjerno sam ulazio u sobe kod djece sa ospicama i ostalim nedaćama i opet ništa. Jebeš čojeka kojeg ni kuga neće ;-)

8. Kad smo već kod dečjih bolesti, Bruse, kako si preležao onaj sladoled?

9. nisam još pravio, konsenzusom je u familiji demokratski izglasano da pravim za vikend :)

10. Pametno, ako ti bude štogod bolje da si kući, nije zgodno kad prigusti putem.

11. Grujane, iz ovoga forenzički zaključujem da je Bruce sklon dijareji nakon sladoleda i da bi u slučaju žderanja u gostima imao puno hodati do prve šolje/žbuna/grma/šiba/šipražja. Što veli narod: Ne valja rijetkog govneta kroz gusto selo ići!

12. ma jok brate, meni gde se prisere tu i čučnem, samo da neko opali par fotki i proglasim sranje performansom :)

13. Paz, blizu si al ništa od kifle s kremom. Čisto sumnjam da je Brus sklon dijareji ma koji povod da je u pitanju, nego što je vrlo pametno da si kući kad isprobavaš nove recepte, što je sigurno-sigurno.

Al ovo za gusto selo mi se sviđa, volim kineske narodne mudrosti.

14. Kakav kič od balkona majko mila.

15. gro duhovitih ljudi Srbije

A nas izuzetke da pomeneš?

16. Pa zar nisam? I ti si ovde, a smatram te duhovitim.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.