Prijava

Чек, стварно не увиђеш вишеструку корист коју ће извући из овога?

Па оно, мени делује скроз глупо. Ем су жандарми испали сисе јер шибају обичан свет, ем је Вучелин буразер попио батине пошто је глумио фацу. Не сумњам да ће Курчић да обрне ситуацију у своју корист, али не верујем да је ово био план.

Јеботе, превише је нереално да би било истинито, овде закон не важи за фазон пашенога начелника полиције, јер пандуру не пада на памет да се замери начелнику, а ви верујете да неко сме да млати Вучићевог буразера као да је у питању навијач из Батајнице.

A da pošaljete ove pandure na Kosovo, trčali bi ko pičke da 10 Albanaca krenu na njih.

Хаха али кад видим "Хелсиншки одбор" и "Жене у црном", у'вати ме жесток пролив.

Lile Nusknvp Nisi ti bolesnice dobila pravi kurac,zato si i izopacena i bolesna!!!

Filip Eskić podelicemo svima tvoje slike spijunko u beograd neces krociti i kurcinu usta ima da ti stavim

Хахаха какви кретени.

Стеване ти си брате паћеник. Дал си јебено реалан, кад га је рокнуо по ребрима верујем да је одзвањало до Смедерева, јеси видео снимак уопште? Да су хтели да исценирају сигурно не би овако крвнички изрежирали. Жандари су говна, посебан ментални склоп који нормална глава не може да схвати. Ко Терминатори јебени, којима се када угледају жртву појављује КИЛЛ КИЛЛ испред фаце.

А неће му бити ништа од оног шуза у бубрег... А можда је и пендрек био шупаљ са микрофоном и одашиљачем к'о Аранђелов јуче у Срећним људима. хехе Зајебавам се, али реално ако верујеш да је Вучићев бураз случајно добио батине, онда ниси добро размислио. Шта и да је истрпио који јак ударац и мало се жртвов'о за неке политичке поене свог буразера, то није ништа чудно.

Жандари су говна, посебан ментални склоп који нормална глава не може да схвати. Ко Терминатори јебени, којима се када угледају жртву појављује КИЛЛ КИЛЛ испред фаце.

Али јаки су само у маси и кад треба да туку слабије од себе. Колико пута се десило после неког дербија да се макља стотинак Делија и Гробара и да они то углавном посматрају па тек онда после неког времена дохвате 2-3 клинца који кренули да се бију па њих педесетак да их тамбура или крену да машу пендрецима и урлају на обичне људе који су дошли на стадион са децом.

Шоми

оно пеглање уопште не изгледа намештено, прво превише је брутално, друго ово је типичан образац кидисања и додатног пеглања кад се повлачиш (тотално је могло да се избегне ако је монтирано), свако ко је видео жандарме на делу то зна, то стално раде. треће, могли су да снимају из даљине или да буде мутно, или да сниме само крај кад нпр. телохранитељи извлаче/носе андреја, или да се прикаже нека гужва и туча где се ништа не види па на крају да се зумира вучић итд.. то су само пар идеја овако из главе, контам да би стручњаци то много професионалније и са више идеја од мене одрадили...

Пандури се тако понашају кад имају читаву руљу у даљој и ближој околини, овде су бројчано надмоћни и није ми јасно што их нису савладали и ухапсили, а не 4 стоје, пети иде за њим, овај му окреће леђа, као да се нуди и то тачно тако да камера може лепо да сними.

Да си ми дао овај снимак и питао ме кога туку, је бих рекао да немам појма, јер се не види лепо. Може бити у питању лик који личи на Адреја Вучића.

И трећа ствар, увек у снимцима нередима сам виђао како повремено приђе пандур и гура камермана и говори му да се склони, да не снима. Овај стоји буквално на метар, пандури пролазе поред њега и сви се понашају као да га не виде.

Ovaj kamerman je imao Harijev kaput.

da definitivno, vidi se da su izvalili da ih ovaj lik snima i nisu rec jebenu rekli, nisu se ni okrenuli ka njemu

сви који се превише цимају због шетње педера или њихових права и дискриминације треба да погину кад су овакве манифестације, таман скупиш олош на гомилу и удри милицијо

вучић преживеле да пошаље у радне логоре да троше енергију на корисне ствари, их како би лијепо било…

Ма детаљи уопште нису битни. Чим чујеш да је полиција претукла Вучићевог брата, реакција одма' треба бити: Случајност? Не бих рекао!

Ja do 29

Raduje me da se ne kenja previse o prajdu ove godine, i na vukajliji i ovako, u odnosu na pre. Mozda cemo najzad i ukapirati kao drustvo da se malo opustimo. Ne moras bas za sve da imas misljenje i cvrste stavove.

могуће је да пандур снима, ишао си на текме знаш и сам да се све снима... и на оном снимку где хапсе монаха имаш пандуре у цивилу који снимају.
а ово је само после искоришћено за политичке поене и пуштено у етар иначе не би ми тај снимак никад видели