Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Fendere i devedesetih se poneka vest probijala do javnosti što je rezultovalo živim krečom hehe
    oćeš da kažeš da tada nije bilo cenzure

  2. А ви се расправљајте и даље о правима Оље Бећковић, као да ће било ко осим ње да има користи, ако добије ту своју битку.

    Greška u koracima.
    Njena prava su ista kao i tvoja.
    Činom da te boli kurac za njena prava, odnosno apsolutno pasivno promatraš sudbinu drugog građana ove zemlje, a jasno ti je da ja na snazi nepravda, pokazuješ izuzetnu sebičnost jer za istu stvar bi te itekako boleo kurac da si ti u pitanju.

    I nije bitna neka novinarka već je bitan način do koje mere određene grupe mogu da manipulišu bez da budu sankcionisane.

    Pokazatelj društva

  3. Mislite da se meni jebalo da idem u Islamabad? To je bilo najgore putovanje mog zivota.

    De pričaj malo ako si dokon, sad me baš zanima, jebo Bećkovićku i Vučića.

  4. Meni ova priča sa Utiskom nedelje na Pinku baš deluje uverljivo. Jako.

    Јесте тачна. Митровић хоће да од Пинка направи, као озбиљнију телевизију, а Б92 сад хоће да има што више забавног програма..

    Mora da joj drzi emisiju dokle ugovor to zahteva

    Ако је Веран Матић то прекршио, онда има право да се буни. Само није ми јасно зашто се политизује лични обрачун Бећковићке и Матића. Б92 никад није Вучића јебала ни 2% што би се рекло, није ми јасно колико глуп требаш да будеш да верујеш у неку цензуру медија. Да постоји блокада медија, Вучић не би само забранио емисију Оље Бећковић, него би целу Б92 угасио. Да постоји цензура, не би она дрогирана Србљановићка дошла јутрос да једе говна о некој грађанској Србији, мајке јој га сељачке. А што нико није говорио цензури кад се 2011. и 2012. ометао рад Фокус радија?

  5. Dušanje bila al manja nego danas lolo
    Seti se koliko si mrtvih linkova otvorio samo na raznim vestima lol

  6. Fendere nije Hitler jebeni jel si realan

  7. Само није ми јасно зашто се политизује лични обрачун Бећковићке и Матића

    Koji obračun? Gde su se tačno baš njih dvoje obračunavali? I posle si alergičan na pominjanje "botovanja".

  8. Да постоји блокада медија, Вучић не би само забранио емисију Оље Бећковић, него би целу Б92 уггасио.

    Ne bi. Fora je da se stvar uradi perfidno.
    Da ostalih 80% idiota u zemlji shvate da ta emsija nije važna jer žele da stave zabavan program.

    Nije važna moj kurac. Naravno da je važna.

    I advokati su u štrajku već 50 dana. Šta misliš, da je to zbog poreza jel da???

    Jeste kurac, a ako ti kažem da je prosečna zarada jednog notara u Srbiji za prošli mesec bila 71 000 EURA, šta sa tim?

  9. Није. Доста више са тим да неко СНСботује кад каже да Оља Бећковић није у праву. Сав џумбус је настао кад јој је Жељко Митровић понудио већу плату да пребаци емисију на Пинк. Међутим, њој је било испод части да буде на Пинку па је почела да уцењује руководство Б92 (будуће ОТВ) да јој се повећа плата. Ови нису то хтели и укинули су јој је емисију. Међутим, ако постоје ствари у старом уговору које Б92 није испоштовала, Оља Бећковић има право да се буни.

    Ovo je informacija iz nekog Vučećevog tabloida? Mislim, tako izgleda.
    Inače, priče da ta emisija nije bila gledana za malu decu su (u najmanju ruku...). Onaj ko uspe da dovede u udarnom terminu takve goste, koji još trče da se pojave u njoj... Mislim, ajd da se ne lažemo i ne nasedamo na propagandu.

  10. Koji obračun? Gde su se tačno baš njih dvoje obračunavali? I posle si alergičan na pominjanje "botovanja".

    А теби је реално да је Вучић наредио укидање "Утиска недеље"?

    Fendere nije Hitler jebeni jel si realan

    Бре, Боксере, ако причаш о блокади и цензури медија, онда не укидаш једну емисију, него целу телевизију. Каква је то цензура, ако ти укидаш једну емисију, а остаје ти гомила истих таквих на тој телевизији? Што не укине Кесића? Или "Кажипрст"?

  11. Sale baš to je problem. Mora da joj drzi emisiju dokle ugovor to zahteva. Sam ga te potpisao, ili ga otkupio sa sve firmom sto je isto ko da ga je sad potpisao

    E vidis, ne mora. Kao sto sam napisao, ponudio je alternativu, ona nije htela da potpise novi, jednostrano je raskinuo ugovor, platio joj penale i dovidjenja. Gledacemo Sulejmana umesto Utiska.

    bata sale, nisi beckovicka i nikad nisi radio u medijima, i prestani da poredis klozet sa visespratnicom, jebote kolki ego moras da imas da navodis sopstvene primere za nesto sto je mnogo vece od jebenog puta u

    I S L A M A B A D
    S
    L
    A
    M
    A
    B
    A
    D

    sa tim putem.

    Medijska KORPORACIJA je kupila B92. KORPORACIJI je jedini interes profit, ne dobrobit covecanstva, ljudska prava i medijske slobode. KORPORACIJA sa vecinskim americkim vlasnikom je kupila B92. Kada radis za KOROPORACIJU nije bitno da li pravis cackalice, vesti ili politicke komentare. Boli njih tuki i za Olju i za Vucica i za Srbiju i sve nas u kompletu, pare su u pitanju, kada podvuce crtu koliko je dobar na kraju kvartala.

    Prestani da razmisljas kao klasican

    B A L K A N A C
    A
    L
    K
    A
    N
    A
    C

  12. Није. Доста више са тим да неко СНСботује кад каже да Оља Бећковић није у праву. Сав џумбус је настао кад јој је Жељко Митровић понудио већу плату да пребаци емисију на Пинк. Међутим, њој је било испод части да буде на Пинку па је почела да уцењује руководство Б92 (будуће ОТВ) да јој се повећа плата. Ови нису то хтели и укинули су јој је емисију. Међутим, ако постоје ствари у старом уговору које Б92 није испоштовала, Оља Бећковић има право да се буни.

    А то да је Вучић крив је опет пропаганда опозиције, ове жуте, зелене и љубичасте. Али најјачи су ми они који су је годинама пљували, тражили да се забрани њена емисија, а сад се солидаришу с њом. Ту пре свега мислим на радикале и гласаче ДСС-а. Ово са Ољом Бећковић је се тиче само ње и телевизије Б92. Она може на суду да тражи своја права и да не меша Вучића. Нити да тражи његову заштиту, нити да упире простом у њега.

    Да постоји потпуна цензура медија ниједна новина, ниједан портал не би могао да објави вест, нити би смели да се пуштају коментари о томе да Вучић цензурише медије. Па Вукајлија би била прва блокирана, овде се баш пише све и свашта против Вучића. Каква цензура, то је глупост.

    И, генерално, мука ми је и од Оље Бећковић, и од Драгана Вучићевића, и од Данице Вучинић, и од Оливере Јовићевић... Све њихове емисије служе за промоцију одређених људи и интересних група и које служе да би глупе још више заглупљивале, а оне које мало мисле још више иритирале. Дођу одређени политичари, распале мало страсти, народ се храни тиме, а они и даље зајебавају тај исти народ. А ви се расправљајте и даље о правима Оље Бећковић, као да ће било ко осим ње да има користи, ако добије ту своју битку.

    Ако је Веран Матић то прекршио, онда има право да се буни. Само није ми јасно зашто се политизује лични обрачун Бећковићке и Матића. Б92 никад није Вучића јебала ни 2% што би се рекло, није ми јасно колико глуп требаш да будеш да верујеш у неку цензуру медија. Да постоји блокада медија, Вучић не би само забранио емисију Оље Бећковић, него би целу Б92 угасио. Да постоји цензура, не би она дрогирана Србљановићка дошла јутрос да једе говна о некој грађанској Србији, мајке јој га сељачке. А што нико није говорио цензури кад се 2011. и 2012. ометао рад Фокус радија?

    Али како, јеботе? Како? Који кврц у глави се некоме деси да почне овако да мисли? Који ток мисли те доведе до ових закључака?

    Она може на суду да тражи своја права и да не меша Вучића. Нити да тражи његову заштиту, нити да упире простом у њега.

    Лол
    http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2013/08/25/zoran-babic.jpg

    Настави, Фендере, исцрпли смо тему. Салету смо објаснили. Паметном доста, а ти немој да станеш сад и да нас разочараш

  13. Бре, Боксере, ако причаш о блокади и цензури медија, онда не укидаш једну емисију, него целу телевизију. Каква је то цензура, ако ти укидаш једну емисију, а остаје ти гомила истих таквих на тој телевизији? Што не укине Кесића? Или "Кажипрст"?

    Fendere... Si čuo za kuvanu žabu? Ne mogu da uvedu komunističku i nacističku cenzuru dok ih Evropa mazi po glavi za kooperativnost. To mora finije.

  14. Kakva je cenzura? Onakva na finjaka, da ne bude očigledna.

  15. Agilni

    I svi su u fazonu, "dobro, znamo da je psihopata, ali...".

    ...али вучић је за само две и по године успео да покрене реформе и подигне народ на ноге...:Д

    дај, дође фендер да вам објашњава о непостојању цензуре медија и како би најпре цензурисали вукајлију јер овде обитава максимум 20-30 (нема ни 15, ал' 'ајде, то је критична маса, мора се цензурисати!) људи који пишу свашта о вучићу. и ви га прихватите као достојног саговорника. ерсте нормални?

    батасале, у праву су остали, банализујеш исувише, донекле је и могуће поређење, али се ипак твој уговор о раду и њен уговор разликују суштински.

    ипак сам на страни оље бећковић овог пута, јер делује сасвим реално она прича да Он не спава, Он будним оком мотри на све око себе, делом и због тога што 4 сата дневно прати графике о гледаности медија, о популарности и остало. а то што је срушио владу да радуловић (још бих волео да тај радуловић добије медијског простора, јер мислим да има шта да каже, ал' га не виђам нигде сем на нету... па и није то тако чудно, а?) не поднесе своју оставку у њеној емисији... далеко било ако је тачно.

  16. Ovo je informacija iz nekog Vučećevog tabloida? Mislim, tako izgleda.

    Јесте, кад је кренула прича око скидања "Утиска", одмах после тога је брзо један тоалетоид објавио да је Митровић понудио Ољи прелазак на "Пинк". Само су сачекали да прође мало времена, па су онда лансирали причу да јој је прво понуђено да пређе, па после дошли до "џумбуса".

  17. Sale ja kao neki kurčevi ekonomista crpim iz malog mozga informaciju da se ugovor raskida uz pristanak obe strane. Jbg sad

  18. Ма бохоре, он каже да су раскинули уговор и да ће да је исплате по уговору. То уопште није битно у читавој причи. Чисто разводњавање.

  19. Fender Stratocaster

    Koji obračun? Gde su se tačno baš njih dvoje obračunavali? I posle si alergičan na pominjanje "botovanja".

    А теби је реално да је Вучић наредио укидање "Утиска недеље"?

    Na pitanje odgovaraš pitanjem. Klasika.

    BOT
    O
    T

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.