Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Али како, јеботе? Како? Који кврц у глави се некоме деси да почне овако да мисли? Који ток мисли те доведе до ових закључака?

    Немам ја кврц у глави, него си ти клинац, глуп и неваспитан. Не питам те да ли ти се допада моје мишљење, него научи да прихватиш оно што ЈЕСТЕ истина иако ти се не допада. Сале вама лепо објашњава, али ви терате у стилу оних билмеза Борка Стефановића и Зорана Живковића.

    Medijska KORPORACIJA je kupila B92. KORPORACIJI je jedini interes profit, ne dobrobit covecanstva, ljudska prava i medijske slobode. KORPORACIJA sa vecinskim americkim vlasnikom je kupila B92. Kada radis za KOROPORACIJU nije bitno da li pravis cackalice, vesti ili politicke komentare. Boli njih tuki i za Olju i za Vucica i za Srbiju i sve nas u kompletu, pare su u pitanju, kada podvuce crtu koliko je dobar na kraju kvartala.

    Prestani da razmisljas kao klasican

    B A L K A N A C
    A
    L
    K
    A
    N
    A
    C

    Треба стварно бити баш политички острашћен и не слагати се са овим.

    Na pitanje odgovaraš pitanjem. Klasika.

    BOT
    O
    T

    ДС БОТ
    С

    Б
    О
    Т

  2. Truce, raskinuli je mnozina a ona nije aminovala. To oćem da mu kazem. Mada da, nije bitno za sustinu.

  3. Ahaha, Fendere, mislim da sam jednom tokom poplava već zaključio da te na forumu treba naprosto preskakati.

    Ne znam šta mi bi, evo majkemi.

  4. Ali pitanje zašto je prebacuju na Info, kao da bi digli malo taj Info, a onda recimo SBB kao jedan od najvećih operatera izbacuju Info iz ponude. Koja je motivacija, gde je računica tih ljudi iz (bivše) B92? Ima li nekog objašnjenja osim otrcanih fraza?

  5. тек током поплава? како си ти модератор тако неискусан?

    http://s2.pticica.com/foto/0000663430_l_0_opihe9.jpg
    фендер. једино је објашњење да живи у оваквој улици.

    едит: али је толико освешћен од овог идиотлука у земљи да не мора да чека да му се на семафору упали зелено! ОН СХВАТА!

  6. Па заобилази, прескачи, како ти је воља. То ти је демократија. Десеторо се слажу у нечему иако можда нису праву, дођу двојица твдре супротно и буду надгласани. Ја се слажем са Салетом, моје демократско право.

  7. Сале вама лепо објашњава, али ви терате у стилу оних билмеза Борка Стефановића и Зорана Живковића.

    Bravo. Kad se ne slažeš sa sagovornikom, optuži ga da zastupa suprotnu političku opciju (naravno, ozloglašenu) od one za koju se ti (bar u datoj prilici) zalažeš. Time ćeš postići poistovećivanje sagovornika sa nekim bilmezom, što će oduzeti kredibilitet njegovim tvrdnjama. To se zove
    http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

  8. Ima fender dojaja postove ja ga nikad ne preskačem
    Jel beše truć otvorio temu inspirisan njegovim postovima tokom poplava

  9. Nije u pitanju slaganje, ili neslaganje, već iznošenje očiglednih izmišljotina, što je jasno svakome ko je zdravog razuma.

    Možda ipak i ubuduće pročitam ponekad, čisto da vidim reprezentativni uzorak jedne masovne pojave.

  10. Чекај, Валдемаре, нисам ја први почео. Они су мене назвали ботом јер се слажем са Салетом.

    едит: али је толико освешћен од овог идиотлука у земљи да не мора да чека да му се на семафору упали зелено! ОН СХВАТА!

    Рече и настави да хаса помије.

  11. Vidiš koliko je dobro kad pratiš Valdemarove postove, uvek nešto naučiš - hteo, ne hteo. Nisam znao za ovaj pojam, ali neko će ga u najskorije vreme posisati.

  12. Jel beše truć otvorio temu inspirisan njegovim postovima tokom poplava

    Је ли? Ја се не сећам, вероватно смо се зајебавали на некој теми. Знам да смо правили неке пародије на оне састанке и шта је рекла Меркелова Тадићу, била је нека непозната певачица Љупка укључена у причу... Где би то могло да буде, јеботе? Сад бих то читао!

    Али да су му до јаја постови, није спорно и треба ући у дискусију са њим да се мало размаше и онда само пршти!

  13. Чекај, Агилни, какве измишљотине? А ово што прича Оља Бећковић је апсолутна истина? И шта има било код од вас ако је брани? је л' ће вама бити боље? Мени је драго да не морам више да је гледам. Још кад би укинули и "Тешку реч" да не гледам СНС-овски вид "Утиска недеље", било би супер. Далеко од тога да браним Вучића, нервира ме јер само брбља, а ништа конкретно не може да уради. Ја њему замерам што се правда и даље селективно спроводи, што не дира тајкуне, што и се даље све и свашта дешава у правосуђу и полицији, заболе ме за Ољу Бећковић и њена права. Ако је полиција и правосуђе у Ћуприји спречавала 10 година да човек, који је остао без обе руке кривицом свог послодавца, оствари своја права и мора да праву тражи у Стразбуру, онда је Оља Бећковић сасвим небитна.

  14. фендере, није фора у едиту, него у слици, алудирање на чињеницу да си ограничен као курац у уским гаћама... али хвала што ипак доказујеш тврдње.

    ја стварно не знам како би таквим људима могао да објасниш неке ствари, одакле прво поћи. да ми неко да задатак да два тупа човека изведем на прави пут, мислим да бих пробао и обесио се на крају.

    едит: не настављај се фендере, није ово наша лична препирка, видиш да те сви запишавају овде, а ја немам баш времена да те учим основним стварима сад.

  15. Evo vam poslovni model koji bi mogao da bude kompromis u ovoj raspravi.

    Ako sam ista naucio radeci sa Amerima to je da se njihove korporacije najvise plase negativnog imidza i sudske tuzbe. Pazi sad.

    Beckovicka Vucica nazove psihopatom, lazovom i koznakako vec. Osnova za tuzbu od strane Vucica ili Nese Sline jer je zgrozen. OPAAA frka rodjaci! Amer kaze svom kolegi bogatasu iz upravnog odbora "ova ovde moze da nam pravi probleme, zglajzni je na drugi kanal, ako nece, raskidaj ugovor, plati penale i teraj je u kurac".

    Resili se potencijalnog problema, Vucic zaista nema veze sa tim (direktno), ova krece da vristi i urla na Vucica, Amer kaze:

    "Samtireko? Vidis da je bila dobra poslovna odluka" otpush iz Kohibe

    Srbi se raspravljaju kao budale, Amer se smeje tupavim averidz Srbima.

    zavesa

  16. А ово што прича Оља Бећковић је апсолутна истина?

    Ona ne priča, ona pita sagovornike? Koji rado dolaze u njen tok-šou?

    Nije da branim Vučića, ali...

    Ovo je toliko tipična rečenica postala za ovo vreme dok je on na vlasti, a i ono što sledi iza "ali..." je toliko tipično po sadržaju... Dokle seže ova stereotipija... To što je ON svojim zalaganjem uspeo da za samo dve i po godine ova zemlja prestane da bude zemlja Monti Pajtona i postane nešto o čemu Pajtonovci nisu ni sanjali, svaka mu čast. Spojiti grotesku, ironiju, tragediju i crni talas u jedan stilski pravac - to može samo majstor.

  17. и да, пример за бата салета:
    имаш добру пекару, јебига шиптар си, горанац, или чист албанац. и радиш к'о змај. месиш хлеб, кифле, бурек врхунски, чак и сладолед правиш. и долази народ код тебе, иако си шиптар/албанац/горанац и иако те потајно и не воле, некако си огаван (као оља), ал' јебига, најбољи си у граду, те долазе. е онда дође неки чучковић, каже ти: "синко, јесам ја теби обећао да ћеш да радиш, јеси граду платио локал уредно, јесмо ми потписали уговор да ти овде радиш десет година, ал' брате више бих волео да доведем сина овде да држи кафану, иди у заселак неки па прави кифле, буреке и сладоледе". и шта ћеш, да одеш у место од тридесет људи (б92 инфо), од којих 20 неће ни да чују за тебе (јер немају кабловску), а од осталих ће троје да купују код тебе, и треба да спаднеш с коња на магарца и да и даље правиш кифле/сладоледе/тулумбе и буреке?

    па јесте, и није то цензурисање. није препредено склањање, гурање у мрак. у праву си ваљда. а то да она није испоштовала уговор по том питању, и даље ниси у праву, што неко рече, б92 инфо није ни постојала у време потписивања њеног уговора.

  18. алудирање на чињеницу да си ограничен као курац у уским гаћама...

    Рече ми неко коме једино лоботомија може да помогне да буде урачунљива особа. Ја уназад пратим твоје постове и не видим где сам ја тебе игде прозивао или изиритирао, односно да сам ти дао разлог да се стално издркаваш на мени. Ти, који си само набубао то што си имао на правима, мислиш да си попио сву памет света, а ограничен си као те тарабе којима је ограђено твоје двориште.
    Наравно да маса може да те запишава кад год кажеш или напишеш нешто што тој маси не одговара. Где си ти видео појединац може против већине?

  19. Слажем се са Фендером, наравно да нема цензуре. Сви сте оптерећени том цензуром и пљувањем Вучића, а он је само за неколико месеци...

  20. Сви сте оптерећени том цензуром и пљувањем Вучића, а он је само за неколико месеци...

    ... гостовао код Вучићевића чак 10 пута, а Оља Бећковић се нашла увређена што није долазио код ње у емисију.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.