Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Ne sprdam se Bushido, zaista je nisam gledao, ne zbog svog ili njenog političkog stava nego zbog pristrasnosti. Iz istog razloga ne gledam ni ovog što ga prozivate - ne volim neobjektivno novinarstvo, upadanje sagovorniku u reč, izvrtanje izrečenog i slično.

    Niko ne brani Olju Bećković, već jednostavno ljudi ne vole da im baš skačeš po glavi u martinkama Ono, jes da smo gluperde, ali bar se izuj majku mu jebem.

    Imam tvrdu glavu, prilično, otpornu na martinke još od Slobinog vremena, a i malo pre. Panta rei, uz malo sreće za desetak godina dobićemo i goru vlast.

  2. и да, падају ми на памет она два момка с радија, не знам сад имена, који су такође тврдили да су цензурисани, иако не знам целу причу, нити се уопште сећам нешто више детаља око тога... можда је случајност да се нагло прекида са неким програмима који су како-тако критички деловали, а можда су опет и новинари увидели ту своју шансу за личну промоцију, тако што ће да вичу: "цензура, цензура!", мада опет, живимо у земљи у којој ретко шта иде тако случајно, без неког озбиљнијег узрока, те ипак превагу дајем овима што вичу "цензура".

  3. Dare i Mare. To je početak cele priče Coa. Skinuo čovek ljude sa radija jer su ga sprdali što se ženi opet jbt... Koliko treba da iz tebe vrišti tiranija da bi to radio...

  4. Da ta dvojica su letela prvo.Nego jel uviđate jednu smešnu sličnost što su i olja i oni prvo otišli na "godišnji odmor" lolo
    http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/custom/untitled%20folder9/Breaking%20Bad%20Memes/sdJgEz0.jpg
    EDIT fala truće ovo treba bukmarkovati da se ne zagubi opet haha

  5. Ok je ako ne gledaš zbog pristrasnosti. Nije ona najssimpatičnija. Ali joj emisija traje i ne deluje subverzivno na društvo. Čuje se svaka strana kod nje i to je ok. Sramno je da tako gasiš medije.

    Bio bih u drugoj situaciji zadovoljan jer bi ovo vodilo ka masovnom nezadovoljstvu, demonstracijama i noge u dupe psihopati. Ali problem je što nema alternative. Živković jebote...Ili Chada... Ok, bar neće da blokiraju slobodu govora, ali opet nisu vredni krvi na ulicama koje bi svakako bilo kada bi se narod digao protiv ovog naciste. I zato će nas jahati sledećih deset godina, dok se možda ne pojavi opet neko ko deluje okej i koga će da roknu neki repovi prošlosti. I tako u krug.

  6. Treba onda onog Marića počistiti sa Hepija. Dovodi kriminalce, idiote, vidovnjake, proroke, političare i ostala govna, pa im još upada u reč, iskrivljuje njihove reči, pravi viceve i doskočice... Ne, definitivno, mrš Mariću na Hepi info kanal.
    Al kurac. On je igara u onom "leba i igara". Dajte, ljudi, bre...

  7. Ja Marića ne razumem kad priča, ne artikuliše se lepo jer govori kroz onaj "jasveznamatiglup" šlogirani osmeh.

  8. Reko mi sale da sam B A L K A N A C. Kul, mislim da mi se vise svidja od ovih sto me zovu stranim placenikom i da ne razumem sta se dogadja tu. Vise volim da sam balkanac :)

    E moj Kelte, prvi si poch'o da vredjas sa Pakistanom. :)

    Kada kazem "balkanac" mislim u smislu da si zatucan u neki nas stari san o pravdi i poklonjenom lepom zivotu koji nam se odavno posrao zavrat. San koji sam i ja sanjao mreskajuci svoja muda ispod jorgana dok sam jurio ideale, pa mi se taj san posrao zavrat toliko da nisam znao sta me je snaslo. Ali sam naucio lekciju.

    Ja ovde samo tvrdim da je bila poslovna odluka da se njena emisija skloni sa B92. Da ne bi smetala profitu. Da nije sklonjena jer je Vucic hteo, vec je gazda hteo. Da li zbog toga sto je vredjala Vucica ili ne koga boli racq. I da su takve odluke surova realnost kapitalizma u kome zivimo i niko nije nedodirljiv.

    Uostalom, Vucic je nemacki covek kao sto je bio Djindjic i on radi za korporacije. Naucili ga da spaja prste kao Angela ili Adolf, da se prenemaze i glumata kako bi poluretardirani averidz Srb zaokruzio njega na listicu. Sve sto on radi je podredjeno radnom zadatku impresioniranja averidza, jer su averidzi vecina koja glasa. A sve to u cilju uvlacenja Srbistana u 4. Rajh zvani EU. Jer niko nece da mu kamion i teretni voz cekaju na granici na pijanog Mileta carinika i da kod nas radi biznis po nekim nasim izmisljenim pravilima i proseravanjima i da ga drka Mica Ubica sistemom FT1P. Sa druge strane ga tapse po ramenu Rus kako bi zaradio na Juznom Toku, NIS-u i zeleznici od te iste EU kada njihova roba krene ovuda. Sa trece strane seik koji ima svoje dilove sa nekretninama, poljoprivredom i jos ko zna cime. Kada odradi posao za koji im treba raskinuce ugovor i sa njim i ukinuti mu emisiju. Dovesce drugog koji ce imati zadatak da pored averidza za njega glasa i neko ko ima vise od dve funkcionalne sive celije koje mu sluze da moze da glasa i da ne kenja po dvoristu. Prepoznaces ga, reci ces "konacno neko normalan za koga mogu da glasam".

    Opet kazem, dobrodosli u kapitalizam.

  9. Marić je žrtva sopstvene inteligencije Malo ga vodila putem radoznalosti ka saznanju, pa tako sve do lošeg okruženja u kome se pomalo pogubio.

  10. Opet kazem, dobrodosli u kapitalizam.

    Eto, daješ jedan dobar i moguć scenario cenzure, i predstavljaš to kao nešto sasvim normalno i dobro, u okviru tog kapitalizma. Sad ćeš još da kažeš: Šta je, lupali ste u lonce i duvali u pištaljke?
    Ne valja kapitalizam bez demokratije, a to upravo imamo.

  11. kapitalizam bez demokratije

    Ima to i naziv.

  12. Meni je vrhhunski naslov u Informeru - "UDARCI NA VUČIĆA NIKAD JAČI - Advokati nastavljaju štrajk, Andrej Ukraden ..."

    Vučićević prekucao igricu i sjebao najzajebaniju kraljicu koja se nalazi na zadnjem nivou Vučelinog rčma. Karakteriše protest advokata kao atak na Vučelu. Paranoja je progresivna stvar

  13. проблем је што имамо демократију, немош дати оваквом, генерално глупом, народу да одлучује о било чему, зато имамо вучића и сто иљада вас смарача што кукате на њега свакодневно и свуда

    значи не знам да ли ми се више сере од њега или вас

    едит: у потпису ЗеахБатцх

  14. Ima to i naziv.

    Kako, nacionalsocijalizam? Kineski put u budućnost? Franko-model? Ne sviđa mi se.
    EDIT Uostalom, kad je demokratija laža za malu decu u mnogim ozbiljnijim državama nego što je naša, što bih se ja sad čudio i potresao...

  15. Malopre sam prošao pored Slobodana J. Vučićevića. Samog, potpuno. Hoda sporo i telefonira, a nikoga blizu. Okrznusmo se jaknama i produžih pravo.

    Zašto osećam da je nešto trebalo da uradim?

  16. Ovaj film, a pogotovo ova scena najbolje opisuje celu situaciju u zemlji.

    https://www.youtube.com/watch?v=94xWvwb7gU4

  17. Moja drugarica nahvatala Sinišu Malog pre neki dan lično, počela da mu kenja oko cena vrtića i tako to... Ja je pitam, što ga nisi išamarala (a ima je, onako), ona kaže, ma mnogo je mali, a i vodio je decu, da deca ne gledaju pa posle da imaju traume.
    Inače, video sam Vučića jednom na ulici. Visok čovek, a ide onako sa glavom iskošenom u stranu. Možda je non-stop ušinut. Nije izgledao baš najbolje. A i kako da izgledaš najbolje kad moraš da vodiš računa o tome šta će svaki bogovetni novinar u zemlji, u papirnim novinama, na TV-u, na internetu da kaže o tebi. Pa Jutjub, pa tajkuni, pa spoljna politika, EU, Kosovo. Mislim da čovek kune dan kad je ušao u politiku. Evo, mali prilog mom mišljenju.
    http://www.pressonline.rs/info/politika/47124/dosta-politike-idem-na-berzu.html

  18. Zašto imam trip da će Vučela (zasluženo jer je psiho) da navuče sav gnev na sebe, pa će kada zglajzne opet Dačićauskas da profitira i bude tas na vagi. Sto posto. Dačić bag u matriksu.

  19. Bruse ne jebi. Nije bitno gde je naginjala, emisija joj je bila gledana jako, gledali je ti i ja ili ne. Ne moze neki diktator da je ukine na jako kurvinjski način jeri mu se nesvidja. Zapravo ako je diktator, da moze.

  20. Eto, daješ jedan dobar i moguć scenario cenzure, i predstavljaš to kao nešto sasvim normalno i dobro, u okviru tog kapitalizma. Sad ćeš još da kažeš: Šta je, lupali ste u lonce i duvali u pištaljke?
    Ne valja kapitalizam bez demokratije, a to upravo imamo.

    Demokratija. Sistem izmisljen u drzavi gde je oko 50 000 slobodnih zivelo na grbaci 1 milion robova. Zar to nije isto kao kapitalizam?

    Salu na stranu, ne pretpostavljam da je dobro, vec realno. Jedino sto mi mozemo da uradimo je da se dobro prodamo. Sebe licno, svoje znanje i sposobnosti. Za dobru platu i bolju zemlju u kojoj zivimo. Tako dobijamo svoj deo kolaca. Kada naucimo da treba da se bunimo kod kapitalista, a ne politicara bice nam bolje. Da objasnim.

    Politicar je na platnom spisku kapitalista. To se podrazumeva i to svi znaju. Zaboravi na Ameriku, oni su zaglupljeni, govorim o Evropi. Kapitalista cini sve da zaradi i ocekuje od politicara da mu to omoguci. E to je ono sto znaju Svabe, Svajcarci, Svedjani, Norvezani i svi oni koji imaju dobar zivotni standard. To isto su naucili Poljaci, Slovaci i Cesi i zato njima trenutno skace standard. Bugari nisu i zato su i dalje u kurcu. Kada politicari naprave sranje narod krene u strajk i proteste. Kada narod strajkuje kapitalista gubi pare jer narod ne radi za njega. I hvata politicara za gusu da udovolji narodu. Svabo ili Svajcarac ima dobru platu, jer da nema strajkovao bi i kapitalista bi bio u gubitku. Imaju dobar put, dobru prugu, dobre skole i bolnice, jer da nemaju narod bi strajkovao "dje je nas porez", ne bi radio i kapitalista bi bio na gubitku. I tako za sve zivo. KAPITALISTI NE MOGU BEZ NARODA KOJI RADI ZA NJIH! I kapitalisti, mada zlotvori, ipak gledaju da udovolje radnicima, jer srecan radnik je produktivan radnik. Kada to shvatimo bice nam bolje. I kada to naucimo imacemo pravu demokratiju.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.