Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Управо били оно од френкија, институт за оца и сина.

  2. Баш лордина од лика. Дошо с кевом на утакмицу и ничим изазван кобјаснио, онако, кажуал. Што се не може рећи за дебелу шупчину на крају клипа.

  3. Za Vukajlijaše koji vole da otvaraju naloge na raznim sajtovima a da pri tome ne koriste svoju adresu, korisni privremeni mail: sam napraviš adresu i samo copy clipboard - gotovo!
    http://www.guerrillamail.com/?t=inbox#inbox

  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Vukajlija

    Pa kaže: "This site visits highly educated and professional young people among which some are academics in SANU such as Mr.RaleQ."

    http://www.vukajlija.com/recnik/autori/57750

  5. Hahahaha, to pisao RaleQ :)

  6. Rale hvali svoga konja!

  7. Majku im jebem, ja napisem yeahbatch jebe na ovom clanku na vikipediji i oni mi izbrisu.

  8. Било ми досадно, па сам читао фејсбуке другарицама, и случајно налетим на ово (јесте да је дуго, ал' је јебено глупаво, ал' прочитајте ако можете) :

    "Svi pričaju kako dan zaljubljenih glupost, ali ne...ja se ne slažem sa tim.. Meni se sviđa ovaj dan, ja bih volela da mogu da ga podelim sa njim, da mu spremim romantičnu večeru, da uživamo u ovom danu, da uživamo u ovoj noći.. Da mu dokažem koliko mi je stalo, da ga usrećim, istina, činila bih to svaki dan ako bi on to želeo, ali danas sam posebno usamnjena, danas kada mi je on najpotrebniji nije kraj mene, zato boli ovaj dan, zato sam sada sama i tužna, slušam nase pesme i sećam se svega.. Nikada me niko nije voleo, nikada me nisu usrećili na ovaj dan.. Meni ne treba poklon, meni treba on i ja bih bila presrećna.. Možda kada bih imala njega kraj sebe, možda bi sve bilo drugačije.. Zato znaj gde god da si, želim ti srecu, želim ti da te svaka ko ja voli da ti voliš bar jednu kao ja tebe, da je usrećiš kada mene nisi mogao.. Želim ti da budeš voljen, želim ti sve najbolje i kada poželiš javi se, broj je isti kao i pre par dana.. Čekam te..♥"

    Сунце ти јебем како сам се одвалио од смеха, пао сам са столице.

  9. Стани, шта је овде смешно? Не буди суров.

  10. сере бре мала

  11. U prevodu fali joj kurcina

  12. U prevodu fali joj ljubavi i pažnje. Koji ste vi bezosećajni seljoberi.

  13. Све изгледа дјечије, наивно и усуђујем се да кажем - баш лијепо и пријатно.
    Све док се не дође до последњих пар реченица, гдје посебно последња значи баш ово што рече Денисх.
    Ја нисам пао са столице к'о што је кромпир, ал' је био збљув.

  14. па то ти је курчина, жљубав и пажња = курчина, служи за вођење љубави и носилац јој посвећује пажњу њоме.

  15. Davide, ne želim da ti kažem nešto zbog čega bih bila banovana. Neka bude kao da sam ti rekla. Vidi se da je devojka ostavljena, bla, bla, bla ali je u svakoj devojačkoj krvi to da želi emocije, poklone, ljubavi a ne ono između nogu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.