Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Boli nju kurac, njoj je bitno da je sita. Moj macak ulovio zeca jednom, boga pitaj kako. Pojede ga pola govedo a onda dovuce na prag da vidis kako je zajeban lovac. Dovlacio i miseve, ptice. Jednom i krticu.

  2. To ti pokazuje jasno na kom je nivou nasa politika...

  3. Sedim ja na klupici, zviždim keru da dodje, inače teški ladač jaja. Sve ono njega da se ruši on bi ležao i zalajao po koji put, ako ga ne mrzi. I zviždim ja njemu jedno 5 minuta, a on lego iza kola i ne vidi se. Prolazi neka žena sa kolicima i ja i dalje zviždim i prošla ona, stala pa se vratila i gleda u mene jedno 5 sek. Samo sam blejao u nju i nii reč da ispustim. I otišla ona, a onaj ker, sve mu jebem, ko da napravi onu trol facu.

  4. A sta im fali da pricaju ruski kad su Rusi ? To je isto ko da ja sad pocnem da se bunim jer su mi uveli srpski jezik za zvanicni.

  5. Plakao sam kad sam gledao.

  6. Видео сам пар реклама где људи носе кутије на главама, и неку рекламу, тј. постер у банци где исто носе кутије. Шта је то, који ђаво, хоће свима да нам ставе кутије на главе и само прорез за дисање?! Не знам шта хтедох рећи овим, ал' нема никог кући с ким бих могао да размортим ту тему тренутно.

  7. Au Kurde, oplak'o sam HAHAHHAHAHAHAHAH

  8. http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=vY_5eOFBOys

    ovo u neku ruku zvuči lepo al, brate, ovako se ja čujem kad treba da kenjam!

  9. Ај идем да потражим господара прстенова. Други дан потражње се наставља. Ај поздрављени ми будите. МОжда узмем Силмарилион ако нађем. . .

  10. Ja ovo moram da podelim sa nekim. Test opste kulture na prijemnom za Filozofski fakultet u Nisu. Obratite paznju na pitanje pod rednim brojem 20.
    http://www.filfak.ni.ac.rs/dokumenti/prijemni/2012/kjuc/Filozofija%20test%20OI%202012.pdf

  11. Je li ovaj filozofski fakultet u stvari specijalna skola?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.