Podijeli sa Vukajlijašima

  1. David, It's time to stop posting, before you go full retarded.

  2. то што ти не капираш не значи да није тачно. капираш? лоло

  3. види овако... ти да си васпитан, лепо би дошао и рекао неки аргумент против моје тврдње, пошто то није случај, ти онда дођеш и кажеш ми да сам ретардиран, што није лепо. осим тога, уверен сам да у уживо расправи не би себи дозволио да вређаш некога јер је исказао своје мишљење. дакле, или реци нешто смислено или немој да говориш.

  4. колико немате појма ово за карлеушу. па сврха теста опште информисаности је да приказ и оцену опште информисаности испитаника о свету у коме живи и који га окружује.

    јелена карлеуша је, колико год вам се то не свиђало, део овога света. дакле питање је сасвим на месту тим пре што је дотична веома заступљена у медијима.

    потпуно неосновано се буните за то питање. размислите мало.

    A za opštu informisanost je užasno važno i vrhunski neophodno da znamo šta je "divna" ovaj put istransferisala? A zašto baš ona kad Seka ima novi album? Ne dozvoli da te tvoja naklonost prema dotičnoj zavede, Jelena nije deo našeg sveta, Jelena je pojava za posmatranje na drugačiji način.
    Zastupljena je i keruša Mila u medijima pa je nisu uzeli u test. Da ne pričamo o Džastinu Biberu koji je potpuno nepravedno zapostavljen....
    Da ne dužim, Davide, ovaj tvoj post je ili čist trol ili čist transfer - odaberi sam...

  5. Jbt Bruce spavaš li ti ikad? :) PVT

  6. ти да си васпитан, лепо би дошао и рекао неки аргумент против моје тврдње, пошто то није случај, ти онда дођеш и кажеш ми да сам ретардиран

    Prvo, da li je stvarno potrebno da argumentujem protiv tvog posta? Ja znam da su ti tolike godine druženja sa JTU-om ostavile trajne posledice, ali daj se kontrolirat'.

    Drugo, nisam rekao da si retardiran. Ali ideš ka tom putu. Ovo je ipak rečnig slenga, a često volim da dozvolim sebi upotrebu engleskog slenga, među koje spada i: "Nigga, don't go full retarded", kao i nastavak na to: "You just went full retarded, man. Never go full retarded". Što vodi poreklo iz filma "Tropic Thunder", scene kada Robert Downey Junior objašnjava Benu Stileru pomenutu terminologiju.

  7. Давид
    колико немате појма ово за карлеушу. па сврха теста опште информисаности је да приказ и оцену опште информисаности испитаника о свету у коме живи и који га окружује.

    Da li stvarno podrzavas da se u testu u kom se pominje rec KULTURA nalazi Jebena Kerusa?

  8. Bez obzira, ta pitanja su kretenska. Ako već prave test opšte informisanosti, trebali su neka druga pitanja da stave. Karleuša i drugi bakrači. Ej?! Ma estrada ne zaslužuje da bude na tim testovima. Hajde da su samo pitanja u vezi sporta, politike i novina a ne estrada. Cccc.

  9. Kakvo skolstvo, takvi i testovi. Ovo je Srbija, sta se iscudjavate?

  10. to je test opšte informisanosti, a ne test opšte kulture.
    :)

  11. A za opštu informisanost je užasno važno i vrhunski neophodno da znamo šta je "divna" ovaj put istransferisala? A zašto baš ona kad Seka ima novi album? Ne dozvoli da te tvoja naklonost prema dotičnoj zavede, Jelena nije deo našeg sveta, Jelena je pojava za posmatranje na drugačiji način.
    Zastupljena je i keruša Mila u medijima pa je nisu uzeli u test. Da ne pričamo o Džastinu Biberu koji je potpuno nepravedno zapostavljen....
    Da ne dužim, Davide, ovaj tvoj post je ili čist trol ili čist transfer - odaberi sam...

    Чекај, под један, ако ћемо се водити тиме шта је важно, онда то значи да читав тест не треба да постоји, пошто ништа није "важно", тј. да ћемо се спремити за стручни позив и без тога.

    дакле по чему је град у коме се одржала олимпијада `92, важније знати од песме неке турбо фолк певачице? друго, немам ја никакву наклоност према карлеуши.

    треће карлеуша је и те како део овога света, тим пре што и сам као и 90 посто србије знаш ко је то.

    осим тога, ако су ти питања која гласе нпр. : рос, рејчел и чендлер су ликови из које серије? или : џо мекинро се бавио којим спортом?, на месту а ово није, то је онда класично селективно дељење онога што ваља и шта не ваља на сонову личног! укуса. што једноставно није подобно.

  12. Sad kad uvedu i pitanja vezana za turske i indijske serije.

  13. јеби га матори, сами смо криви, само друштво је криво што је то део наше свакодневице и што је то део света који је око нас.

    питање: серија која се даје на тв првој се зове: мехмед освајач, сулејман величанствени, или бајазит јилдрим? би било скроз погодно.

  14. Znam ja , znam ja. Sulejman Velicanstveni !!!!!

  15. Davide, nazalost kerusa jeste deo nase stvarnosti,al je problem u tome sto jedna drzavna ustanova , FAKULTET , ne treba da velica vrednosti koje propagira JK.
    Nije isto kad cujes u kaficu pricu o pomenutoj, ili kad ti poznavanje njene diskografije moze doneti prevagu oko upisa na fakultet.

    Ti mozda ne moras da volis Mekinroa, ili da gledas Prijatelje, al sport je deo opste kulture svuda u svetu. FOLK MUZIKA nigde (osim kod nas) deo opste kulture. O tome se radi.

  16. Јел су они негде величали њу, јесу негде рекли слушајте карлеушу то је до јаја? нису наравно.

    фолк музика нигде није део опште културе? сигурно да у америци на неком факсу на сличном тесту има питање ко изводи песму Кантри роуд, тејк ми хоум.
    притом, сам си рекао, фолк музика код нас јесте део опште културе. крај. део је. готово.

    две речи. општа. информисаност. карлеуша је присутна, на телевизији, у новинама, у ноћном животу, на интернету, она те једноставно окружује, и ако себе сматраш опште информисаним а не знаш да је нпр. њен муж душко тошић, или да је њена песма плава шехерезада, е па извини пријатељу, ниси довољно информисан. :)

  17. Al' realno, Davide, ovakav test je potpuno besmislen, šta on pokazuje? I kakve veze ima sa onim što se radi na fakultetu? Odnosno, zašto bi bio merilo i kriterijum po kome neko upisuje Filozofski faks? Ma daj...

  18. зато што нисам ја измислио да на сваком факултету треба да постоји тест опште информисаности. а верујем да он постоји јер и физичар и економиста и лингвиста не треба да буду роботи који знају само своју струку већ и да мало познају свет којег су део.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.