smorilo me to ocu neku pesmu sto je skroz za fingerpicking. naucio sam lagrimu onomad i nisam je svirao neko vreme i sad sam uzeo da sviram i mislim se "ovo bas dobro jbt."
Ti pederašu oćeš da odsviraš ono što te papet moli danima ili šta?
nemoj me ni ti tući :(
jebiga, najmanji mi posao sviranje, nego treba jedno tr-četiri dana da napravim ovo matrice okolo gitare, a neću da ga snimim na brzaka, pa da ispadne kanta, oću da bude flegšip audio proizvod
mogu eventualno jednog klavirskog žigola da odsviram kao znak dobre volje
Ajde daj tog klavirskog jbg zamaži nam oči pa će da te cimamo opet za metar dana kad se zaželimo. Nići tu onaj me budi i sms i zvono i podsetnik i viber i mesendzer daj nesto novo ok?
kolko plodi ovaj đigolo, kako god da ga sklepaš, zvuči ko kuća, saundtrek za neki film gde ričard gir jebe po japanu
fero, svaka čast Vama
http://vocaroo.com/i/s1x3ilhU1DZj
Lol Šomngd nisam krsta mi preko dana samo jbg dok sedim u dvoristu fazon i pijem kafu ili vučem seno pa dok sam u ladovini inače uveče od 10 pa do ujutru kad sam gajbi za kompom sam
Suteki Da Ne, ima jedan prejak aranžman među tabovima na internetu
Nemoj me tući što je japanski pederluk. :')
Mada, u suštini, uzmeš neki megapopularan pop hit i pogledaš ima li tab sa normalnim aranžmanom
Ti pederašu oćeš da odsviraš ono što te papet moli danima ili šta?
Napišeš li kao odg ili šta zaklaću te haha
smorilo me to ocu neku pesmu sto je skroz za fingerpicking. naucio sam lagrimu onomad i nisam je svirao neko vreme i sad sam uzeo da sviram i mislim se "ovo bas dobro jbt."
bacicu pogled na ovo, fala
nemoj me ni ti tući :(
jebiga, najmanji mi posao sviranje, nego treba jedno tr-četiri dana da napravim ovo matrice okolo gitare, a neću da ga snimim na brzaka, pa da ispadne kanta, oću da bude flegšip audio proizvod
mogu eventualno jednog klavirskog žigola da odsviram kao znak dobre volje
Ajde daj tog klavirskog jbg zamaži nam oči pa će da te cimamo opet za metar dana kad se zaželimo. Nići tu onaj me budi i sms i zvono i podsetnik i viber i mesendzer daj nesto novo ok?
дај окачи то бох, и ђигола ко има да скинем, ко зна где је то закопано по темама
ОК?
К
?
U sunce ti. Saj da vidim po inboxima znam da imam na 200 mesta al sa tel sam
ej ti pederashu aahhahhaahhahaahahahahhaah
брт па стално си са тел, тако да је то давно престало да буде олакшавајућа околност
kolko plodi ovaj đigolo, kako god da ga sklepaš, zvuči ko kuća, saundtrek za neki film gde ričard gir jebe po japanu
fero, svaka čast Vama
http://vocaroo.com/i/s1x3ilhU1DZj
hahah
Možda nije na Z dvojci trenutno
Jeri si to slomio sintisajzer na kraju?
pala mi je zdjela :((
Lol Šomngd nisam krsta mi preko dana samo jbg dok sedim u dvoristu fazon i pijem kafu ili vučem seno pa dok sam u ladovini inače uveče od 10 pa do ujutru kad sam gajbi za kompom sam
povučeš mi seno ahaha