Podijeli sa Vukajlijašima

1. NekoOdNekud
    Autobuse, obavezno stavi za zvono telefona i reci jaranu da te zovne kad budeš došao kod Mareja. Odmah 50% veća plata.

Oh you like that song?
    Yea man, i have it 10 years on my mobile, and i changed 15 mobiles, always this ringtone <3 <3 <3

Оћу јебе ми се. Уосталом реко сам му цијену за посао већ. ако оће шта да пребаци нек пребаци. Али сумњам, чини ми се да је лик сиротиња. Е баш ћу сликати кућу у четвртак и окачићу овде. да видите гдје живи

2. Najbolje ti j da se pravis da ne znas ko je on i samo pricaj o elektrici i reci da te nista ne znima.

3. Koliko se Korać izložio što je Bolt pobedio, mislio sam reći će Ameri jebem vam majku zbog bombardovanja. A šanse da se i Bolt ne dopinguje su minimalne.

4. DUŠKO KORAĆ MAJSTOR!

5. Treba mi neko vičan u fotošopu.

6. Cimo sam ga neki dan nmg opet.

7. Ima moj buraz, vičan je poprilično. Mislim da mu je dvadesetak evra satnica.

8. Oće neko da se iznapušavamo nisam danas ni sa kim.

9. шта ради дида јбт са 41 дином брт
    http://streamable.com/j8z3?t=1.4

10. https://www.youtube.com/watch?v=ZKcHuHmfMeE

Jebeno pogledajte kako je odrađeno, stavite na 1080p, kol'ko god da sam 95% na pesu, a možda 5% na 2k, prebrutalno kako su odradili grafiku. I prošli 2k bolji što se tiče grafike, al ovo je napravljeno da moš bukvalno da vidiš kad se igrač naježi ...

11. mala voli dolare mala voli evre

12. Ja bih uveo komisiju koja procenjuje lepotu tela i koja bi oporezivala ležerne polugole i gole šetače po gradu. Nači, ako si vrhunska riba, dobiješ sitan koeficijent, tipa 0.005, kolko god da se skineš, platićeš neku smešnu paru, tipa, dva dinara dinara za šetnju bez ičega na sebi po gradu. Ako si otromboljeni matori dlakavi konj i mašeš masnim mudima i podsisjem ispred dragstora, dobiješ koeficijent 40, pa pomnožiš sa nekom osnovicom, neka bude sto dinara, op, četiri soma, druže, zato što si uznemiravao narod.

13. Pametna ideja, a mužijaci?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.