Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa ozb nema potrebe za tenzijom. Daj da se družimo svi lepo

2. E vido sam Čaveza u VIP delu na bir festu.

3. Čisti neki TOI TOI

4. Ha, neka proveri još nekako, siguran sam da ćete se iznenaditi rezultatima. ;)

5. У четвртак радим код овог лика, па морам да се правим да сам чуо за њега и да знам бар једну његову пјесму лол
    https://www.youtube.com/watch?v=P9mwELXPGbA

6. Gići gići ajajajaja

7. jbt kako bi skoro sve sa vukajlije shutirao u chmar,jebem vas u usta bash

8. Zašto mili moj?

9. нестало дрозе?

10. murray je cool....sad već stari deda... ali fora ga upoznati

11. ма ево га живи овде у Француској селендри, близу градића Олорон Санта Марија ако оћеш да знаш. Упозно сам га неки дан и треба да му урадим нешто електрике у његовој кући. Саћу га назвати да му кажем да сам слободан у четвртак.

ЕДИТ: е чуо сам ову пјесму Банккок

12. One night in Bangkok brate
    Prije 10-ak godina se redovno puštao remix u svim diskotekama
    Puče me nostalgija

https://www.youtube.com/watch?v=6f30PxyNfSA

13. Upravo. Nije da znam lika, al pesmu znam.

14. па знам и ја сад кад сам чуо јбт. нисам могао да повежем назив и пјесму..

15. Njegovo doba su bile sedamdesete i nešto osamdesetih....ali Bankok je definitivno najpoznatija široj javnosti.....oni malo upućeniji sjećaju se i rock opere Isus Krist Superstar

16. Autobuse, obavezno stavi za zvono telefona i reci jaranu da te zovne kad budeš došao kod Mareja. Odmah 50% veća plata.

Oh you like that song?
    Yea man, i have it 10 years on my mobile phone, and i changed 15 phones, always this ringtone <3 <3 <3

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.