Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne bobana u smislu kurac da iznese, da izvadi iz gaca nego Bobana lika iz prica o Bobanu i Maji. Jeste da su mnogi tekstovi o Bobanu i Maji bili transfer blama kao i mnogi tekstovi na tarzaniji uopste, ali ova ekipa iznosi najbolje iz tarzanije

2. најгрђе што пола домаћег интернета мисли да је онај црногорац са рибом озбиљан

3. Eto vidis. I onda kada ja kazem da je vecina naseg naroda gomila retarda mene napadaju.

4. E to sam i ja sinoć pomislio, dobar deo ljudi to deli uveren da je realna situacija.

5. Pa zar vam to ne govori da su dobri? Što masa misli da je ozbiljan, cilj postignut je

6. Zvoganj jbt kad sam gledao ono mama i marko reakcija je bila hmm nije lose ovo, posle toga sam gledao jos par klipova i nikakvu reakciju nije izazvalo... Pogledajte u komentarima ko gleda to, isti oni sto gledaju jassserstain i ona sranja koja isto imaju 100k+ neki i 200k+ subova

Dnevnjak ok klip, ali nista posebno, mada bolje od transfera koji su imali

I trece jesmo top3 najgore nacije ikada

7. Јасерштајн на својим субовима никад већа гомила имбецила

Једини кул Јутјубер (оксиморон јесте) је Кајл Мајерс, познатији и као ФПСРусија.

8. Zvoganj za pola godine fazon nece vise ni postojati.

9. звогањ добар је само се људи наложе по обичају и исфорсирају фазон. читао сам онај интервју и контам да је чкоде свестан како све функционише на интернету тако да ће вероватно да рашири причу. само да престане да се трипује и убаци рекламе и те ствари глупо да не наплати труд

дневњак ме је сморио нисам ни завршио клип али ок лепо да се појављују нешто другачије ствари те зајебанције не будите тако критични. поздрав

10. само да престане да се трипује и убаци рекламе и те ствари глупо да не наплати труд

već je napravio dogovor sa idjvideos, računaj da je osigurao sebi barem dva soma evra mesečno u sledećih nekoliko meseci

11. Zvoganj je car hejteri, ljubomorni ste jer je dečko uspešniji od vas ;)

12. Moye da popusi dnevnjacima :P

13. A i Truć je to radio uvek, dođe na temu i nalupa neke nebuloze.

бохоре, покушавам да укапирам шта си хтео да кажеш.

14. Mozda se ne slazete i mislite da sam retardiran

Da. Da.

15. Možete reći da sam ljubomoran ili šta već ali ti jutjuberi su najveća govna i retardi ikada. Najveći debili na Vukajliji su za njih bogovi. Serbijana, jaseršajna, mudju i ostale daunovce bi ostavio bez interneta dok se malo ne unormale.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.