Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahahah Mudja jebeni...to beše onaj debilko što mumla dok priča i ima 300 soma sabskrajbera fazon ?

2. Zvoganj je kul onako.
    Ovi maloumnici još imaju fanove, užasnuo sam se kad sam video koliko likova gleda ta govna. I ko može gledati gastoza za debile koji igra igricu i sere 15-20 minuta?

3. Контам да њих гледају унуци оних баба и деда који уживо на пинку аплаудирају Саши Поповићу фазон

4. Hej deda, počinje ti farma!
    Trućko haha Izijem sam hteo da napišem. Koj kurac vas mešam više jebemti

5. Ti se u stvari ne razumeš.

6. Trućko haha Izijem sam hteo da napišem. Koj kurac vas mešam više jebemti

саћу да те банујем што вређаш човека

7. Došao lik novi neki danas ja mu i šef i nadzor i otac i majka i bog i batina i brat mi kaže kao "pa dobro mlađi si ti malo šta ti znaš". Hehe pričamo o kroz koji dan bivšem geometru.

8. Inače sam teško govno od čoveka a poslovno sam tri puta gori.

9. Ко га јебе кад се курчи

10. Deky jel znas matorog Slobu gazdu Geoplana iz Novog Sada?

11. Možda. Nemam pojma. Što je l' on zna mene? :)

12. Inače kad je lik došao pomislio sam da je Roki ali ispostavilo se da je samo neki random ciganin.

13. stratimir

Zvoganj je kul onako.
    Ovi maloumnici još imaju fanove, užasnuo sam se kad sam video koliko likova gleda ta govna. I ko može gledati gastoza za debile koji igra igricu i sere 15-20 minuta?

Tebra, gledaju deca od 8 godina. Svi ti grdni pretplatnici su deca. I pokoji retardinjo. A svaki put kada jedan te isti dodje da gleda YT mu pise view i kane komad centa.

Problem je u roditelju koji, umesto da vaspitava i uci pametnim stvarima, svoje dete zalepi za komp da ga Mudja obrazuje, nije problem u Mudji. South Park su lepo obradili temu u prosloj sezoni.

14. Otkud da znam da li te zna id u kurac?

15. Znas li ti mene ja sam ti poznat

16. Ako on mene ne zna kako ja njega da znam? Pitam te lepo nemoj da se kurčiš. ok?

17. Salim se brt.
    Ubuduce cu da stavljam xD posle shale. Ok?

18. каже човек да јутубери заглупљују децу а он гледа саут парк лол