Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ako je nesto nekomercijalno automatski je kul?

Ko je to rekao?

E mater ti hipstersku

hipstersku

Aj što vređaš nego hipsterom što prozivaš... prezupčio si nešto debelo.
    @bata sale
    jesam ih pohvalio, u toj jednoj rečenici, prvenstveno zbog različitosti u odnosu na scenu onda... a ti ne znam iz kog razloga se pališ ko da te lično uvredih?

Mi smo iz Bga jebote, sviramo ono kao jebote, nesto kao sto ovi seljaci iz Sarajeva i Zagreba i Kragujevca ne znaju jebote, nasa publika je mala i odabrana jebote, tako smo alternativni i kul jebote.

Ovo je neka tvoja fikcija i stereotip mase koji lepiš mom komentaru... Niđe veze druže!!! Spominješ Kragujevac, pa meni je Smak najbolji bend ovde... posle i Pop Mašinu, i njih stavljam u sami vrh, jesu zaboravljeni, realno kolko ljudi zna za njih? Premalo... nažalost
    čivtao si se za bzvz
    Toliko...

2. Nemoj toliko kul i alternativan biti

3. Kvejk ne nosi najke jer je to
    1)seljacko
    2)komercijalno
    3)nealternativno

4. @ Maestro
    Nemam pojma šta oćeš, valjda biti duhovit, dojajan... ok, svakako.

Nemam nameru se drkam i zaseravam temu... kenjaj štogod.

5. Nisam reko tebi ono, vec je to stav 99% "muzicara" iz Beograda. Mi smo iz Bga, mi jedini kul, ostalo seljacine. A svi suplji ko crkveno zvono.

6. Mislis goli ko crkveni misevi?

7. popisam vam se na sve ove nabrojane muzicare

8. Jebem ti život! Mada, volim i ja da gledam ovo, čak nemam problema da gledam dok jedem, ali ono...

https://www.youtube.com/watch?v=rGBdeQfcjLU

9. Ovo Remeovo odlično

10. A da, osnivaci i clanovi ovog ultrakulj benda su basista bivsi tonac Yu Grupe i gitarista ridzekt iz Pop Masine.

Sutnuli ih iz ozbiljnih bendova, pa onako ljuti hteli da dokazu kako su bolji.

Toliko...

Uh uh...
    koliko govana u 4 reda.. da si napisao toliko gore u produzetku, stalo bi u tri.

Bend koji je svirao kao predgrupa Bjelom Dugmetu na hajduckoj cesmi (kamo srece da je bilo obrnuto, ko zna kako bi komplet muzicka scena izgledala)... ili bend kojem je predgrupa bila grupa Limunovo Drvo kojoj je to bio prvi nastup... Ili....bend cije albume (svega dva) reizdaju Brazilci i Nemci posle 10-15 godina...I dan danas visoko pozicionirani po progresiv/psihodelik forumima... yu grupa i pop masina su se bas procistili...

Ovo oko hipstrskog i ta sranja, ne bih ni da komentarisem. Idiotluk cist..

Kvejk

Ja sam za njih saznao pre jedno 5 godina bas na vukajliji :)
    Mali prst jos bio mod i okacio bio negde da mu to omiljena grupa na nekoj temi.
    Imam i plocu... Inace, omiljene mi pesme Lena i U vreci za spavanje, mada sto ih duze slusam pojavljuju se i druge pesme koje mi skrenu vise paznju. Druga strana mene je dobra ali odredjeni delovi, jer traje skoro 20 min.
    Jedino sto mi se ne svidja previse frule. Nisam navikao na frulu u roku nikako

EDIT:
    Ha..evo nadjoh i taj prstov post
    http://vukajlija.com/forum/teme/8476-ko-se-seca-osamdesetih-u-jugi#post_404144

11. Ima li to na torent da se ne guzim sa jutjubom?

12. Ima li to na torent da se ne guzim sa jutjubom?

mene pitas?

13. Da mus tebe sam pitao, zahvaljujem Agilni. Nesto imam averziju prema mediafire-u a i preko telefona sam pa ako nema na pajratbeju uglavnom ne racunam da postoji.

14. Agilni me pretekao, šejm on ju, Agilni.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.