Podijeli sa Vukajlijašima

1. WAKE UP SHEEPLE !!!!!!!!!!!

2. AndjelkoNS
    Natnat je lepa.

Naravno da je lepa.
    90% vukajlijašica koje sam upoznao su lepe.
    Edit: 70%, zaboravio sam mesečarku, ipak bi ona trebalo da se računa kao 20 osrednje ružnih.

3. Radjarde, po filmu kapiram da ako hoce da budes do jaja niski reper moras da imas sprahfeler na "r"?

4. Ovo Kapunovo u transfer blama.

5. gledao sam malo ove niske repere.to je to.socijala,beda,ocaj.ko crnci iz geta.100 posto pogodak.
    hip hop 187

6. Koliko vas misli da će ovo biti neviđeno sranje? I koliko će vas na konto prošlog filma dati 560 dinara za 3D verziju u bioskopu?

https://www.youtube.com/watch?v=LbduDRH2m2M

7. Koliko vas misli da će ovo biti neviđeno sranje? I koliko će vas na konto prošlog filma dati 560 dinara za 3D verziju u bioskopu?

Mislim da će biti sranje, da, ali isto mislim da ću dati cca. 1000 dinara, jer ne može to bez Koce i naćosa.

8. jako mi smesno.icu u pakao.

9. Čisto sumnjam da se neko sa ovim sreo:
    https://youtu.be/MJsOyRa3rKg
    Prekul bend, mračan i psihodeličan taman kol'ko trebuje, nimalo komercijalan i prijemčiv za onomad a kamoli za danas, nažalost...
    \m/ Ko je zaluđenik neka presluša :)

10. Tako je Sirkane.

Mi smo iz Bga jebote, sviramo ono kao jebote, nesto kao sto ovi seljaci iz Sarajeva i Zagreba i Kragujevca ne znaju jebote, nasa publika je mala i odabrana jebote, tako smo alternativni i kul jebote.

Govna, mars u Savamalu!

11. Ako je nesto nekomercijalno automatski je kul? E mater ti hipstersku

12. A da, osnivaci i clanovi ovog ultrakulj benda su basista bivsi tonac Yu Grupe i gitarista ridzekt iz Pop Masine.

Sutnuli ih iz ozbiljnih bendova, pa onako ljuti hteli da dokazu kako su bolji.

Toliko...

13. Rijaliti Parovi će trajati 4 godine u raznim oblicima, prošlo je nekih 8 meseci. Zmaj je pogađate potpisao ugovor na 4 godinea

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.