Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
prvo i poslednje varira.ostalo je pristutno ovde decenijama.predsednici i izbeglice se menjaju,frka ostaje ista.
protestvuje se za ono za sta se sloze oni protiv kojih navodno protestvujes.
E pa 9. januara RS će pokazati zube zapadu i balijskih hijenama. A i ovi iz SRB bi trebali da urade isto.
Uh već me prođoše žmarci od same pomisli, kako ćete svima njima da pokažete.
najjaci smo!
na recima.
sta se desava 9og?pucace se na svetog stefana?sto bi se reklo,slavi se tradicionalno.
Postoji svet van tvoje pećine. I u tom svetu se petarde prerastu negde na prelazu iz nižih u više razrede OŠ. Isto tako postoji svet koji se malo razlikuje od onog koji ti gledaš, tačnije od međeda sličnih tebi, negde sa ove strane Drine postoje mesta kroz koje dnevno prođe ogroman broj najrazličitijih ljudi, što turistički, što poslovno, što iz milion drugih razloga, tako da žitelji tih mesta sa ove strane Drine imaju malo više prilike da upoznaju ljude iz raznih delova sveta i slično. I uprkos situaciji koja nije sjajna, nemaju potrebu da pljuju po svemu i svačemu jer su osuđeni na to da žive sa međedima drugih religija i da se biju sa njima.
I ovim ti nikako ne govorim svoje stavove vezane za celu situaciju, nego ti govorim da prekineš da smaraš i gledaš svoja posla, ti nisi video m od migranata niti ćeš videti. Bavi se otkrivanjem primitivnih alata, svojom školom i prodavanjem prišivača i prekini jebeno da smaraš sa konstantno istom pričom.
Ajde pederko iz DSa ne seri.
To što ste vi pičkice ne znači da smo mi međedi.
REPUBLIKA SRPSKA BASTION SRPSTVA!
9. protesti. I svi zastave na kuće, stanove, ograde, firme, ustanove....
Ako bog da za koju godinu da nam to bude dan nezavisnosti.
stvarno smaraš s političkim konfliktima
koga generalno boli kurac za to na ovakvom sajtu
Lol
Ovo Reme što je pisao nisam čitao ali Rasni nećete da budete veći Srbi od Srba nikad jbg zajebavaš li nas
kako cemo da podelimo sportiste?
Naravno da ne može da bude veći Srbin od nas kada je Bosanac.
Njima idu bacači kugle i kamena s ramena, nama oni koji prihvataju tekovine moderne civilizacije.
http://thegoodlordabove.com/articles/details/124
Ne znam što potencira uvek.
Ne bih ulazio u raspravu sa stanovnicima zemlje partnera NATO pakta i zemlje u kojoj se održavaju gej parade svake godine.
Zato što je mala seljačina.
Odlično, ionako niko ne želi da sluša tvoje mumlanje.
Pa Rasni ti želiš više od svega da budeš deo države koju ne zeliš da komentarišes?
Stratimir ima neke momente ali se generalno slažem sa njegovim stavom. Republika Srpska ima znatno više hrabrosti od matice.