Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nećemo mi ßa vama oćemo nezavisnost. Narod možda i nije toliko izdajnički nastrojen koliko je vlast, al jbg pola Srbije je za njih glasalo.
Vojvodina i Beograd prepuni izdajnika.
et list vi hev a kantri
jako sam tužan zbog svega ovoga
+1
Nećemo mi ßa vama oćemo nezavisnost.
nista majka srbija,ovo-ono?
Rasni nikad državu neće da vam puste da imate to moraš znati
Stratimir je u pravu. Kad ljudi poput Čanka, NVO žena i ostalih zagovornika "evropskih vrednosti" hodaju slobodno i huškaju bez ikakvog odgovora onda država ima problem.
Kod Hrvata, toga recimo nema.
Kad neko pokuša da napravi pozorišnu predstavu o zločinima Hrvata u poslednjem građanskom ratu cela država udara na njega. Ne smeš ni da pisneš. I ide im dobro.
Dok mi ovde glumimo neke velike, širokogrude prijatelje oni te jebu samo tako.
I kod njih nema filozofiranja tipa "mi trebamo da budemo dobri prema svima, svi treba da imaju jednaka prava itd."
I dobro im ide.
canak i nvo zene su uticajni u picku materinu
Za koga je ostavljen pozivni broj ako ne za RS?
Ко је једини у историји имао логоре за децу Хрвати су најгори народ на свету не зато што се ничег не боје него зато што се ничег не стиде Јован Дучић
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
Гле ову Кандићку маму јој јебем знаш кад би у Хрватској могао овако да пљујеш свој народ паметни људи не дају на себе а ми глупи ко курац зато нам и иде овако ја да ти кажем
Sanitarni, hoću da kažem da sa svima trebamo da budemo na istoj nozi.
Ako moji ljudi ne mogu kod tebe na ovaj način, neće ni tvoji kod mene.
Tako je Stevane Srbendo!
stevan pokidao haha
комад1389
Žargonaut
Ja zaista ne znam sta sam upravo procitao
jebote ovaj forum treba da ostane zauvek da se smejem za 20g
Ja zaista ne znam sta sam upravo procitao
pridružujem se......
a još manje znam zašto uz sve to piše komad1389....
a zato što si ustaški babećak
https://www.facebook.com/LADbible/videos/2610042522376255/