Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nećemo mi ßa vama oćemo nezavisnost. Narod možda i nije toliko izdajnički nastrojen koliko je vlast, al jbg pola Srbije je za njih glasalo.
    Vojvodina i Beograd prepuni izdajnika.

2. et list vi hev a kantri

3. jako sam tužan zbog svega ovoga

4. stratimir
    Nećemo mi ßa vama oćemo nezavisnost.

nista majka srbija,ovo-ono?

5. Rasni nikad državu neće da vam puste da imate to moraš znati

6. Stratimir je u pravu. Kad ljudi poput Čanka, NVO žena i ostalih zagovornika "evropskih vrednosti" hodaju slobodno i huškaju bez ikakvog odgovora onda država ima problem.
    Kod Hrvata, toga recimo nema.
    Kad neko pokuša da napravi pozorišnu predstavu o zločinima Hrvata u poslednjem građanskom ratu cela država udara na njega. Ne smeš ni da pisneš. I ide im dobro.
    Dok mi ovde glumimo neke velike, širokogrude prijatelje oni te jebu samo tako.
    I kod njih nema filozofiranja tipa "mi trebamo da budemo dobri prema svima, svi treba da imaju jednaka prava itd."
    I dobro im ide.

7. canak i nvo zene su uticajni u picku materinu

8. Za koga je ostavljen pozivni broj ako ne za RS?

9. Ко је једини у историји имао логоре за децу Хрвати су најгори народ на свету не зато што се ничег не боје него зато што се ничег не стиде Јован Дучић
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
    Гле ову Кандићку маму јој јебем знаш кад би у Хрватској могао овако да пљујеш свој народ паметни људи не дају на себе а ми глупи ко курац зато нам и иде овако ја да ти кажем

10. Sanitarni, hoću da kažem da sa svima trebamo da budemo na istoj nozi.
    Ako moji ljudi ne mogu kod tebe na ovaj način, neće ni tvoji kod mene.

11. Tako je Stevane Srbendo!

12. комад1389

Prosli tjedan u Konzumu sretnem dragu prijateljicu.Nismo se vidjele desetak godina.S njom u ducanu bili su kcer,sin i djevojcica od dvije godine.Bas su me razveselili.Izmedu polica keksa i slatkisa uspjela mi je ispricati da se vec jednom razvela, pa usla u vezu s ocem djevojcice koji ju je nedavno takoder napustio.Kroz suze promrmljala je da ne zna kako i zasto joj se to sve dogodilo.Onako usputno pitala me za moj zivotni put.Nakon sto sam joj u par recenica ispricala kako je Franći i gdje sam trenutno,osjetila sam cudnu promjenu u njenoj energiji.Uz rijeci ,lako je tako ,i potpunog ignoriranja Frane,njen komentar da bi i ona tak' izgledala da ima jednog Jozu bio je dovoljan da usred Konzuma izgovorim recenicu; "Draga moja ,ovako kako danas izgledam ,gdje sam i tko sam, zahvaljujem sama sebi.Jednako kao sto si i ti sama "zasluzna" za svoje trenutno stanje.Umjesto da tu kolicinu gorcine pretocis u snagu i krenes naprijed ,prepustila si joj da ona vlada tvojim zivotom".Na to je rekla ;"Lako je tebi pricati kad ti je jedina briga sto ces novog kupiti".Odgovorila sam joj ;" Oprosti,moram te ispraviti,moja "jedina briga" je da se moje dijete sutra probudi zivo. Zalosno je cuti kako zdravlje svoje djece uzimas zdravo za gotovo i stavljas materijalno ispred svega.Reci mi iskreno,zar bi ja u tvojim ocima bila "veci heroj" da suznih ociju ,masne kose u trenirci ,stojim pred tobom i za sve krivim bivse muzeve,svekrve ,poslodavce,lijecnike?! Vidis,ja bi bila presretna da sam te danas srela nasmijanu ,veselu i sredenu ,bez obzira kako teska tvoja situacija bila. Ja vjerujem u tebe i znam da sve mozes sama.Ti svojoj djeci mozes biti majka i otac,mozes ih prehraniti sa svojom uciteljskom placom ,i kraj sebe mozes imati muskarca kojeg ces voljeti jednako kao i on tebe.Samo to moras odluciti i krenuti.Ovo kukanje izmedu polica keksa ne vodi te nikamo...Jucer me nazvala i pozvala na kavu.Skoro je nisam prepoznala.Oprane kose,nasminkana ,s osmjehom na licu pojavila se u Velvetu.Energija kojom je zracila bila je neopisiva....Sama je napravila jedan mali ,mikro korak, ali za nju toliko velik...Od srca joj zelim da i nadalje mikro koracima nastavi koracati kroz zivot...

13. Ja zaista ne znam sta sam upravo procitao

14. jebote ovaj forum treba da ostane zauvek da se smejem za 20g

15. Bata Sale
    Ja zaista ne znam sta sam upravo procitao

pridružujem se......

a još manje znam zašto uz sve to piše komad1389....

16. a zato što si ustaški babećak

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.