Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
говно су сви филмови реално, лако могу да замислим остале
и даље глупи friends хумор у јебига стресним ситуацијама када лику кога глуми неталентовани имбецил зуји сабља око главе и прича предвидљива као у павићевој серији, развлачење исте до бесвести, јебига прелоше је све кад они не могу квалитетну причу да спакују у 2 и по сата да уживаш ко човек него је развлаче триес година и тако стварају неизвесност код имбецила који не контају ко је кога направио и ко ће коме да сјебе централни реактор у свемирском броду него чекају следеће ђубре и смарају јебено убише смарајући остале које боли курац
не знам што сам гледао све филмове па и овај последњи за кога сам дао 600 динара из џепа, ваљда да бих могао аргументовано да пљујем
Ti si po nekad veliki debil.
Ajde sve kontam, ali da je Star Wars predvidljiv e to ne kontam...
ах колико ми је драго што нисам погледао ниједан од Стар Ворс филмова
Realno ratovi zvezda su kurcina od filmova. Mogu da razumem da ih neko gotivi samo ako je mladji od 10 ili stariji od 35 pa mu je to bilo zanimljivo kad je bio klinac. Prevazidjeni u svakom pogledu.
Али то је култ богте, то је читава субкултура од тога настала, па знаш ти да се десет хиљада људи у Британији на попису станонишва изјаснило као Џедаји?
Ratovi zvezda su kerov kurac ok?
пишам се и на ратове звезда и на њихове фанове
pa znas sta autobuse, ako cemo realno i na gospodara prstenova
ни то нисам гледао лол
и то је говно
а ти што праве религију од филмова и игрица су срамота за човечанство пс бохоре пуши курац
шта као ниси претпоставио да ће харисона форда да набоде синчина (који је као неки зајебани зликовац а изгледа као да снима клипове о мајнкрафту и иде на друштвенојезички смер у гимназији и носи мантил у школу)
боли ме курац ако сам некоме испојловао, ако некога толико погоди што му је уништен доживљај у оваквом смећу од филма онда нека се обеси о радијатор
Pa šta da pušim ideš u bioskop da gledaš govno jebem ti da l si realan
следећи пут образложи што сам дебил (мислим знам ја што сам него ме конкретан разлог твоје константације занима), јебига ишао са женом она чак има и мајицу са вејдером...
jIQochbe'
http://www.svetplus.com/images/Image/Slike%20MiT/bulat-rat-zvezda.jpg
Хаха саћу да окачим на ФБ да да је Харисона убио син да им свима испојлујем, како се зове лик у филму?
luk skajvoker
а да, хвала
индијана џонс џД