Frenki je onaj tamnoputi krajišnik(100%) a crnogorac je blek hole (ispravite me ako gresim)
Dal onaj mali celavi nije zapata u picku materinu tek mi sad pade na pamet
Ne bi trebalo da je zapata ćelavi, posto zapata cini mi se da je medicinu studirao a ovaj je sa pravnog jer znam da je snimao promo spot za pravnijadu.
Ne bi trebalo da je zapata ćelavi, posto zapata cini mi se da je medicinu studirao a ovaj je sa pravnog jer znam da je snimao promo spot za pravnijadu.
Konačno se neko solidarisao sa mnom da otkrijemo ko je koji tarzan. Da da autobuse, to je Daniel, daj mu dva meseca i voziće autobus bolje od tebe. A ko je onda Zapata? Što ga nema? Ja baš mislim da je to on. Jel ima još neka opcija za Djordjija osim Blek Hol?
Frenki je onaj tamnoputi krajišnik(100%) a crnogorac je blek hole (ispravite me ako gresim)
Dal onaj mali celavi nije zapata u picku materinu tek mi sad pade na pamet
Френки је онај што каже да има 8 ћерки а оће сина
Milos-88
Konačno se neko solidarisao sa mnom da otkrijemo ko je koji tarzan. Da da autobuse, to je Daniel, daj mu dva meseca i voziće autobus bolje od tebe. A ko je onda Zapata? Što ga nema? Ja baš mislim da je to on. Jel ima još neka opcija za Djordjija osim Blek Hol?
zapata je isti vilson iz dr hausa, lep dečak.
Zapata, kolko ja znam, ne učestvuje u dnevnjaku.
Moze li neko da potvrdi da je Djordjije (crnogorac) Blek Hol
Da li je naduvani lik u supermarketu tarzan? Ariel Ultra mozda?
magovi novak djokovic humora
jedino mi zao lepe natashe
koje je ona godiste?
nesto oko 88
andjeol je
podeli jos neke informacije ako imas o njoj
није црногорац блек хол
lepa devojka ova što priča o star vorsu
Blek Hol ima 40+ ljeta, koliko ja pamtim. Neko je postavio fotku sa njim prije par godina, pa ispala frka.
Pezose bio sam nasao njen fb profil
ja ne mogu da je nadjem pod natasa mrdja
Sad cu ja probati da ti pomognem
Ja je nasao. "Natasa Mrdja" gleda u daljinu naslonjena na balkon, pije viski, slikana s ledja