Podijeli sa Vukajlijašima

1. pa jel ona iz mitrovice ili ns?

2. Маестро ♦
    Da li je naduvani lik u supermarketu tarzan? Ariel Ultra mozda?

Ариел је онај ћелави старији не знам у ком је клипу био
    Уфф нашао сам и ја Наташу, сватка је баш

3. Ne znam jebote nisam je ja rodio. Nmrdja joj username na fb

4. prekini da pricas sa tim tonom samnom

5. Је л' Наташа има профил на Вукајлији?

6. Blek hol je onaj stariji lik, kao onaj na zavodnika što liči, tako sam čuo.

7. realno nijedan od ovih nije smeker...polu smekeri i nesmekeri sve...
    natasa je top top, sve devojke sa vukajlije su ljubomorne na nju

8. Ne znam zasto mislite da imate realne sanse za snosaj sa forama "eeeee jesi ti ona sa dnevnjaka? :D"

9. hah, vidi se da ne poznajes pezosov repertoar
    moj arsenal za napadanje je mnogo siri
    mada necu nista pokusati jer sad nije trenutak za to

10. Vrhunska pička. Oženio bih je bez razmišljanja o tome s koliko se njij jebala i da li zna da kuva.
    Vidi da slučajno naletiš na nju, baciš neku spiku, i praviš se da je nisi nikad video na yt.

11. koliko je visoka po nekoj tvojoj proceni?

12. nizak si pa se tripujes da je visa od tebe? :((

13. ko osvoji ovu natasu mrdju svaka mu cast jer eno ima slika onaj jedan lik joj lakira nokte na nogama ko zna koliko je dosada muskaraca ponizila vidi se da ima veliko samopouzdanje

14. Ova što priča o Star Warsu je baš slatka micika mazio bih joj kosu i ljubio u čelo.

15. Ova što priča o Star Warsu je baš slatka micika mazio bih joj kosu i ljubio u čelo.

Imate li vi ljudi oci, preruzna je

16. kladim se da ima jedno 150 najboljih drugara koji glume da je gledaju samo kao drugaricu, a svaku noc placu i jecaju za njom u sebi

dokaz da se muskarci ne lepe samo za sise i guzice, jer ona kolko vidim nema nijedno ni drugo, nego cista lepota

jedino mi zao svih tih likova jer ce i ona ko i svako zensko da zavrsi sa nekim napucanim istetoviranim bajom kao sto sam ja

17. Imate li vi ljudi oci, preruzna je

Ti si lud jebote

Uostalom,
    https://www.youtube.com/watch?v=OvvbebDnoxk

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.