Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja prestao pre nekih pet godina. Al nije da sam nešto pokošavao, nego tad uveli onaj zakon o zabrani pušenja. I bilo neko ovakvo kurčevo vreme, hladno, duva vetar..a ja iz toplog kafuća izlazim napolje da zapalim cigaretu.
    Kad sam ušao u kafić, onako promrzao i išiban vetrom, vrti mi se u glavi jer sam zbog hladnoce svuko cigaretu iz dva puta..samo sam reko sebi, e nećete vi cigarete mene da jebebte, zajebaću ja vas.

Bacii tu paklu sto sam imao i prestao da pušim.

2. Posle Božića? Sad za Novu godinu otišla sva zaliha... A i smrzo sam se sav...

3. Valde kakav si ti to gruvač kad biraš vreme?? Gruva se kad vreme to dozvoli ti se tu slabo pitas

4. E jebi ga, ali nemam više gruva, nije da biram. A i imam posla do Božića, a i malo je i avantura krenuti sad od Obrenovca put Beograda. Juče umalo izgibosmo. A i pravo da ti kažem, ovih nekoliko dana (od Svetog Nikole) izbušili su mi prilično rupa u mozgu, treba mi malo regeneracije. Nisam baš više tako mlad. Nešto boli sa desne strane ispod rebara, malo-malo pa mi dođe kao da bacim peglu, oči na pola koplja, ne ide mi ni alkohol...

5. Nash Bridges
    neću obaveze
    razumeš ti mene

А посао, брак, дјеца???

6. A slavni srBski Batica Gasic nije smenjen?

7. па ова наша војска и није за боље, буквално последњих сто година нису ни за курац

8. inace neznam da li znate da je onaj beban iz porodicnog blaga zapravo vukasin markovic koji ima bend irie fm koji je proglasen za najbolji rege band pre godinu dana, na svetu valjda. da li vas nervira ta njuska?
    jos bih podijelio sa vama sl snimak https://www.youtube.com/watch?v=I3RKomUtPsg neznam jel samo meni smesan neznam zasto, inace nedavno sam prvi put video ovo i smejao sam se nesto sad sam se setio zapravo razloga a to je djule na 0:30

9. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1934#post_3401753 a sta ova kao zove kevu na mob da joj kaze znas sta sad sam dodirnula kurac prvi put u zivotu
    jebem ja vama majku sve je ovo gluma nekad se osjecam ko u trumanovom sou da sam zapravo uvek. neverujem da ima toliko retardiranih ljudi i uvjek pruzam sanse ljudima jer sam dobar cova svakom pruzim sansu cak i koga nepoznajem a mu pruzim sansu jer se svi rodimo isti i zelim da kazem da zmaj nIJE GLUP on trola narod samo ko i svi rijalitiji sve se glumi tu zmaj je carina covek.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.