Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://i66.tinypic.com/idsm15.jpg
samo djeca osamdesetih i ranih devedesetih ce znati o cemu pricam
Konstruktikoni?
da :)
žao ti sprcanih godina
Hahaha
E Nesh si izdržao lepi?
pola dana
ti?
izmedju ostalog, da al akcenat je na nikad ostvarenoj zelji da imam te robote jer sam bio sirotinja. ipak s druge strane, imao sam dosta mastersa
Lol Neshe
Metar dana, rekao sam ti već
ne kenjaj
video sam da se kurčiš na temi o nepušačima
ne lažeš mene
Pa jebem ti propušio sam tada. To bilo ima mesec ipo
jel me jebeš?
ej dobro je
kad bih ja sebe naterao na tako nešto bilo bi predobro
ovako pijem kafu ujutro i refleksno palim
kasnije jebem mater samom sebi
Krsta mi. Džonovan u isto vreme počeo kad i ja, tj ja kad i on evo treći mesec ne puši i neće jer ne želi. Ja sam želeo i rekao na početku da ću da propušim
Само је фазон да се на пљуге не гледа као на оптерећење. Не мора се запалити док чистиш снијег, возиш, ходаш или штатијазнам... После скапираш да ти нису потребне ни док пијеш кафу, па после скапираш да је и кафа говно.. Мање - више, очисти се организам, и типа после пар дана се већ осјећаш лакше јер се избаци велика доза никотина, а срце не прескаче на сваки напор.. Мање ти смрди одјећа, а и из уста не смрди као да си појео пепељару. Мислио сам да ће ми то представљати веће одрицање, али тек сад сам свјестан колико ми се јебе за то да ли ћу сад да запалим сигар или не, типа могу данас да запалим неколико, а да не примишем цигарама мјесец дана. Срећно свима који желе да престану. Убацио сам вам се у разговор, јбг.
А што је ово, постало модерно престајати пушити? ја нисам само пушио 3 дана прошле године кад сам имао неку прехладу зајебану па кашљао ко коњ
dokurči ljudima da se osećaju kao niža klasa
dosadi i da smrdiš
a najviše dosadi ta obaveza oko cigara upaljača. još kad izgubiš pljuge ili ti crkne upaljač
mrzi me da svraćam na trafiku da pazarim cigare
najgore od svega je što sam kod kuće okružen pušačima a van kuće sam okružen nepušačima
Ti kući kad si pali kad nisi nemoj
Adzadzadza
Мени је обрнуто. Друштво сви пушачи, код куће сви непушачи. Ја сам престао јер су цигаре у Аустрији скупе до курца, а нешто ме срце почело да јебе и пробада боктејебо, кад сам читао на нету, све дијагнозе као да ћу да умрем. И то вече одлучим да узмем 5-6 цигара што сам имао у кутији и све заредом запалим. Јбте сунце ја умирем и завршавам последњу, кад долази рођак и каже имаш још 4 на другом кревету. И завршим и то и искашљем се као будала током наредна два дана. После ми се повраћало кад видим цигару. Сад узмем некад запалим из ћеифа још ако сједим са готивним људима - милина. За нг сам стук'о кутију боли ме курац, али овако ми је лакше рођени, масу се боље осјећам, а и сад имам мало више кеша мора се признати, таман толико да могу да узмем два вињака за себе и за пратиљу.
све разумијем разлоге али ово -
па брате то је исто да рекнеш досади ми сваки дан да серем. ваља куповати тоалет папир, прати руке после, страшно.
Ја нешто нисам покушавао до сад нити размишљао о томе јер пушим мање од кутије дневно, ријетко појачам на кутију и по, често смањим на десетак дневно.
Мада ми ова стална поскупљења опасно почињу да иду на курац, није да не могу да приуштим нити бих за те паре купио нешто паметније него ме једноставно нервира то
neću obaveze
razumeš ti mene
i jes sranje, de god podjes, kao dal cu dimam dosta, dal ce neko da se zica. sranje zivo i najlosija navika i zavisnost jebena...