Podijeli sa Vukajlijašima

1. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

2. ne znam di je tema o novoj godini.
    za srbljaka se u lokalu pustala ova pesma.
    https://www.youtube.com/watch?v=fVIhWkhfddU
    ne zajebavam se.
    ja sam ovo video 2 puta u zivotu na sklj televizijama.

3. Za sve šaljivdžije koji imaju nameru da švrljaju i crtaju kurčeve po glasačkim listićima:
    SVI listići se računaju, samo što oni na kojima nije jasno zaokružen neki broj ulaze u konačni zbir i procentualno se raspoređuju strankama koje pređu cenzus. Dakle, da ne biste dali glas upravo onome koga želite da "zezate" crtanjem kite, jasno zaokružite neki broj. Ne bi bilo loše da se ovo podeli dalje.

4. hahaha koje hvatanje za slamku pajtica i njegove propagandne masinerije, sjebao ga vucic izborima samo tako, jos 4 lagane godine, samo sad nece imati vise pajtic motivacije za onakvu propagandnu kampanju pa nek ga finansira jos 10 miskovica

5. pajtic govno,vucic vece

6. Ček ja imam nameru da crtam kurčinu na papirima vučićevih svedoka koji idu od vrata do vrata jel se to onda računa ko da sam potpisao za njih lolo

7. bice zvezda prvak sveta

8. ne verujem da ce mi se ici da rabotim na izborima,al svima preporucujem.najlakse zaradjena kinta za nerad.sem ako je neko moron,pa ulazi u nepotrebne dijaloge sa ostalim i zeli da broji glasove,da sere.dodjes na kraj i gledas kako se snsovci jebu za svaki glas,pa se pickaraju zdemokratama.

9. ja na prosle izbore usao da glasam i s vrata reko pomoy bog napali me hohstapleri kao da vrsim pritisak na glasace jos kad sam pitao koji broj su nasi(a nikog odredjenog nisam pitao jer nikoga i nisam poznavao tamo osim kevu od neke kao drugarice vise poznanice nego samo onako kao malo glasnije rekao) oni se popismanili kao da sam vikao canak bog

10. ja sam dežurao pre dve-tri godine na izborima, došao ujutru u sedam, bio petnaest minuta, pobegao

došao uveče u osam, bio petnaest minuta, pobegao

ne ponosim se time, al ono, dok god imaš vladajuće i opoziciju, ima ko da se bori za regularnost glasanja

da li bih sad odradio ovu šemu - bih, al za pet soma minimum

11. Kolko se dobije za to dežuranje?

12. Uopste nemas prevelike zahteve.

13. desava se to.ne smes imati papir i olovku na dvoristu,ne daj boze unutra.misle da zapisujes sigurne glasove.oblecu oko tebe ko strvinari dok ne skontaju da si samo resavao ukrstene reci.sns su najgrdji.ko siptari su.posle ds,sps...ostali ko i da ne postoje.radio sam za dinkica.slobodno sam mogao i da ne dodjem.a i ovako sam bio 3 sata ukupno.samo te vece stranke su bitne.oni najvise i frku prave kod brojanja.

bilo soma ipo,pretprosle 2000 ili 2500.zavisi koliko izbora zguze zajedno.

14. inače, najveći ljudski škart dežura na glasanju, bili neki brat i sestra degeni, došli obučeni ko službenici banke, poneli petnes sendviča u rancu, kaže im neki matori glavni, idite slobodno na par sati, nema potrebe svi da budemo ovde od rane zore, ma jok, oće da dežuraju

morali sami sebi da pronađu dužnost, pa su rešili da stoje na smenu ispred table na kojoj piše "52 LEVO------------ 53 DESNO" i kad glasač uđe, da ga pitaju, "jeste li vi izborno mesto broj 52 ili 52? Aaa, pa vi idite levo", iako je jedan primitivan uređaj poput table barem 20% bolje obavljao posao sortiranja glasača od njih

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.