Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
hahahahahahahah
ahahahhah
slazem se.stranacki poltroni i tetke.postavljali su sto na kome ce biti kutija.rece zenetina da je arhitekta i da ima oko za detalje.jedino je dobro sto te odma oteraju jer si mlad i ne znas,a oni jebu kevu.popili su ponaosob jedno 37 kafa za mojih 2 jutarnja sata.
Propali levičar. http://s11.postimg.org/6rj2hlqur/hahaha.png
https://www.youtube.com/watch?v=aJ-z3d3bHFQ
E a nešto mi smrdi sad ta cela priča oko izbora.
prošli izbori su bili u fazonu MA NE TREBA IZAĆI nešto nešto BELI LISTIĆI nešto nešto BOLE NAS KURAC CRTAĆEMO KURAC blalgkalbklakb
a ove sad izbore već polako nešto promovišu tipa TREBA IZAĆI NA IZBORE nešto nešto NEMOJTE CRTATI KURAC NA ONAJ GLASAČKI KURAC nešto nešto ŠTO VIŠE NAS DA IZAĐE nešto nešto BUDUĆNOST nešto nešto JEL TO ZADNJA CENA i tako to
čini mi se da ću ipak da kontriram kao i do sada i da ne izađem na glasanje.
nemam opciju za koju mogu da glasam.
pa kazem jebote pajtic se hvata za poslednju slamku, ako i skrpi neke jadne stranke da predje cenzus, da bar sns nema 50+%
Treba izaći na izbore kakvi god da su. Ako Vučić hoće da vlada sljedećih 20 godina neka makar vlada sa 40% građana. Ovako na izbore izađe 46% populacije, Vučić uzme 51% i kaže POLA SRBIJE JE GLASALO ZA NAS. Kako pola kad je pola od 46% - 23%. Znači malo jača petina retarda vama određuje sudbinu sljedećih 5 godina. E jebiga ako to sebi kao građanin kakve god zemlje dopustite.
a ti kao da ovi sto nece da glasaju sve intelektualci i izabrali bi neku idealnu opciju koja bih nas izvukla iz govana
Ko bude promovisao "bele listiće" tokom kampanje, gori je od sendvič glasača SNS-a!
Ma te priče NEMA SE ZA KOGA GLASATI ma koga boli kurac, glasaj za ideologiju.
Možda treba glasati, ali mi se čini da je najveći problem Srbije što ne mogu jednom guzicom na dve stolice. Kurac će ići i Eu i Rusija.
Koja će njuška biti na vlasti i nije previše bitno, mada, složiću se sa tvrdnjama da je idolopoklonstvo i sektašnje vezano za SNS dostiglo neslućene razmere. I naravno, SNS ide u izbore dok je još jak, kupuju sebi vreme, jednostavna stvar.
Na svim izbori koji su bili sam glasao i to za DS. Džeriko, nisi sam!
isto ce sve biti, samo mozda pajtic potone, a srs povratkom seselja i punoletstvima rasnija pregura nekako ovaj put..
ajde recite konkretno ko je po vama pravi izbor i sta bi trebalo promeniti ?
“Zovem se Zorka, imam 22 godine i živim u Ličkom Kurjaku. Ođe u nas nema muška ni za ljek, a kamoli za rađu i žemske potrebe. Usamljena sam i ovim putem bi ćela da mi se javi muškarac koji bi ćeo da živi na mome ličnom imanju od 8 jutara šume, pašnjaka i oranica. Posjedujem kuću, staju, ambar, svinjac i čeku za međede .Imadem jošte stado ovaca i krava, motokultivator i volovsku zapregu. Vrijedna sam i radna, vuka bi udavila i konju rep isčupala, umijem i po kući i oko kuće, kopam njivu motikom i još bolje orem na plug Hobi mi je pletenje bječava, prsluka i nakurnjaka."
Ako Radulović bude blizu cenzusa, možda dam njemu glas. Iz Bosne je a nije međed i zadržao je neke pozitivne osobine Bosanaca.
Ko bude podržan od strane ambasadora taj dobija.
ko dade narodu da odlucuje o icemu jebes ti to, marva pu
Glas dve budale je duplo jači od glasa pametnog i normalnog čoveka.
Jebeš ti ove izbore. Od situacije u kojoj svi pričaju da ne poznaju nikoga ko glasa za SNS došli smo u situaciju u kojoj niko ne zna za koga da glasa a da nije SNS. Mislim, ja stvarno, iskreno, ne mislim da je dobra opcija SNS još 4 godine (kao što nisam mislio da su dobra opcija ni na prethodnim izborima), ali isto tako stvarno ne mislim da bilo koja druga postojeća opcija donosi išta drugačije, bolje. Ložio sam se svojevremeno na ove desne, narodnjačke patriotske varijante, a onda ispalo da su Boško Dveri i Sanda DSS ista govna zapadnjačka kao i DS, samo u narodnoj nošnji. Ič im ne verujem. A Šešelj, daleka mu lepa kuća. O DS-u i njegovim derivatima nema više šta da se kaže: em su lopovi neopevani i bagra prodana em su svojim delovanjem doveli ove sadašnje na vlast. I šta sad pametan čovek da radi? Ajde, vukajlijaši, dajte malo pozitivnog nenormalnog razmišljanja. Za koga da se glasa?